AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
248Cevap
Komik videolar izle pubg gir sohbet et insanlarla zayıflamak için yürüyüşe çık Snapchatin sanal robotuyla konuş benimde arkadaşım yok hatta istersem oluyo kolaylıkla ama sanal robot daha hızlı cevap veriyor ve daha eğlenceli geçen 3saat konusmusum
Bişey yapma, sakin ol ve geçmesini bekle.
Sonra azalınca bu durumun baskısı, plan yapıp birşeyler yapmaya başla kendin için. Sağlık, güzellik, başarı, aşk.. vs
Uzun uzun yazılar yazmak istemiyorum tek önereceğim sosyalleşin hergün yaptıgınız rutin alışkanlıklarınızın dışına çıkmanızı önere bilirim. Bu size iyi gelecektir.
Evet. hayat bazen monotonlaştırır. Bunun için
bir plan doğrultusunda gitmen lazım. yani otomatikleşen hareketleri planın bir paçasi gibi yap ve kendinle başbaşa kalman için zaman ayırmalısın
Bence annenlere biraz daha ustele psikolog konusunda. Gidebilirsen sana yardimi dokunur eminim. Ama gidemiyorsanda bence yavas yavas sosyallesmeye calis. Seni mutlu eden şeyleri yap, yuz yuze tanidigin insanlar olmasa bile telefondan insanlarla tanis. Calisman gerektigini hatırlat kendine en azindan. Sorumluluklarin oldugunu aklina getir. Buna gore davran bence.
İnanır mısın bilmem ama yaşının 18 olduğunu görmesem daha önceden yazdığım bir paylaşım sanardım o kadar kendime benzettim ki... 1 yıl önce paylaştığın bir paylaşımmış acaba kendini düzeltebildin mi?
canını sıkan ve değiştiremeyeceğin şeyleri kabullen, değiştirebileceğin şeyler için adım at. Sosyalleşip insanlar arasına karış yeni insanlar tanı spor yap
Zor ama net bir cevap olucak ama her şeyi oluruna bırak, seni üzen veya rahatsız eden şeyler var ki depresyondasın. Kafandan atamıyorsan onlara yaşamayı öğrenmelisin ve alışmayı. Herkesin hayatı yolunda gitse dünya yaşanılabilecek güzel bir yer olurdu değil mi?
merhaba, sürekli bu halde isen kesinlikle profesyonel destek almanı öneririm çevremdeki herkes profesyonel destek alarak atlattılar
Ay benim yazdığım soru karşıma çıktı sandım başkasıymış merhabalar ortak kader arkadaşım sanada selam..
önce ne istediğine karar ver istediğin her şey doğru olmak zorunda değil.
sonra ne yapmak istediğine karar ver.
sonra istediğin şeyle yapmak istediğin örtüşüyormu bir var sonrasını konuşuruz gene
Abi çirkinliği makyajla kiloyu spor ile kapayabilirsin kendine boşuna dert yapıyon arkadaşmış hepsi goftiden arkadaş zaten kimse kimsenin arkasında durmaz 😂
Oylede ostw yasimin derdi her yasin faekli sorunu var aizde bu yollardan gectiniz ayni degildir fakat benzeridir hepimiz insaniz herkesin deneme sinavi farkli kimsenin sorununu kucumseyemem cunku kimse o kisinin saraeini yasamiyor sirf kendim icin demiyirum genel olarka ben bSkasinin bedeninde o duygulae ozellikler icerisinde yasamiyorum o da benimkinden yasamiyor insanlar psikolojisi bozuk kisiler nasihat verip duruyor ama hic hayat sartlarini vs degerlendirmiyor
Geleceği sürekli düşünüp durma arkadaşım bugünü yaşa Allah herkesin rızkını veriyo nasibinide boşuna telaş yapıyon anla 😉
Haklisinizda etratim cok karamsar insanalrla dolu benide karamsarlastiriyorlar eskiden cok pozitiftim cevrem negatif annem babam zaten hep oyleydi sirf elestirir iyi yanlari soylemezdi bide sinifimdakiler iyice karamsarlik yapiyorki kiz diyor tip kazanmaliyim bu devirde 5000 maas cok az hatta 8000 maas cok az vs diyor birkiz geliyor ayy biktim usandim diye hergum mizmizlaniyor o kadar miz miz negatiflerki cekilmiyorlar da yapcak birsey yok son senem zaten
Yüzüp yüzüp kuyruğuna gelmişsin işte sen helalinden kazan da ayda 50 lira bile alsan o sana yeter Allah ın izniyle paranın bir onemi yok insan paraya değer verir para insana değer vermez
Ben çıkamadım sende zamanla çıkarsın belki çözümü çok aradım ama zaman herşeyim ilacıymış onu öğrendim ama faydası olmuyor
Bu yaşlarda normal bide anlatamadığın başka konular varsa daha kötü. Bence bi psikiyatri yardımı alman senin için çok güzel olacak
Birileri sana tavsiye verecek yok kitap oku bilmem ne vs. Diye ama bunun psikiyatri den başka tedavisi yok maalesef
Soayalleş biraz tek başına da olsa çık kafeye git AVM gez kitap oku video izle geleceğin için harekete geç hedefler köy spora başla
Merhaba ✋😇
Psikoloğa görün kesinlikle, bunda utanılacak, çekinilecek bir şey yok aslında.
@bribón #bribón Saygılar Diler. 🙏🏻🌹
Depresyon cidi anlmada stres migrene ve bir cok hastalığa yol acar yürüş yap duygusal şarkılardan uzak dur yeni arkadaşlar edin
Kendini evden dışarı at ve aç müziği uçak moduna al telefonu saatlerce gökyüzünü ya da denizi izleyerek hayal kur kendinle konuş acayip iyi gelir
Çıkmalısın yeni hobiler edin kendine. Bakmışsın yaş ilerlemiş ben hayatı kaciramam o yaşlar güzel yaşlar.
Sosyal medyadan uzak dur gercekliligini yitireceksin merak etme gecici surec en sonunda hatirlayip guleceksin
Doktora çıkmak gerekiyor, ben öyle değilim ama ben de hiç bir şeyden lezzet alamıyorum, kendime olan degerim bitti öldürdüler.
5 senedir depresyondan çıkamıyorum ara ara geliyor o kadar yoğun ki nefes alamayacak gibi oluyor maalesef beynimde ki sesleri kesmek için alkole başvurdum ve kötü bir şey olduğu halde beni iyileştiren tek şey o
Oooo kalk duş al bi bakım 💅🏻bi kahve yap ☕️kendine de ki bu hayatta benden daha değerli hiç bir şey yok ve kendine güzel enerjiler yükle
Spor ve müzik seni bu durumdan kurtaracak olan en etkili çözüm tabi azmin ve isteğin olursa..✅
Hayatın güzelliklerinin farkına varmaya çalış hayatın sadece bir konudan ibaret olmadığının farkına var
Kitap oku, sinemaya git, bowling oynamaya falan git. Kendine zaman ayır yani kendi kendine birşeyler yap, bu sana iyi gelir.
Spor salonuna yazıl, bir gruba katıl mesela dağ bisikleti veya resim kursu gibi. Hem yeni çevre edinirsin hem meşgale kazanmış olursun
özgüvenini toparlayıp , hayatının artıları ve eksileri üzerine yoğunlaşman senin için faydalı olacaktır
Herkes depresyonda. Hafiften almayı, hayata odaklanmayı, ince eleyip sık sık dokumamayı öğreneceksin. Yoksa depresyona devameke.
Ben de aynıyım. Birşeyler yapmam gerekli ama herşeyi sürekli erteliyorum ve adım atamıyorum. Birşeyler yapacak hevesim ve arzum yok
Bu yaşlarda olur kendine bir hovi8 edin ya da arkadaş başkalarının dertlerini dinle onlara yardım et geçecektir
Ben de öyleydim. Sonradan geri dönüşüm muhteşem oldu 😂
Nasil yani?
En sonunda "ben ne yapıyorum mk" diye kendime bir sordum ve sonra kendim için bir şeyler yapmaya karar verdim
Naptiniz peki
Hayatımda her konuda radikal kararlar aldım ve değişmek için çabaladım. Kendimi geliştirdim, çevre edindim, kendi gerçeklerimi ve kendi doğrularımı keşfettim
Nasil baslayacagimi bilmiyorum hic caba gosteremiyorum icimden gelmiyor hayatim hep boyle olucak gibi geliyor 4 yildir ayni sekidle yasiyorum pek arkadasi olan biri degildim tek tuk kisiye guvendim mesafili biriyim satildim o yuzden seciciyim ben menfaatci kisilik moduna burunemiyorum napicagim?
Sen de benim yaptığımı yapıp değişeceksin, başka türlü bu şekilde gitmez
Insallah ilerde huzurlu bir hayatim olur
Kendin için bir şeyler yapmadıkça olmaz. Sen kendin için bir şeyler yapmazsan kim neden senin için bir şeyler yapsın ki?
Ailenin algısını değiştirmelisin. Kendi psikoloğun olamazsın. Ve en kısa zamanda gitmen gerektiğini düşünüyorum. Tıpta olduğu gibi psikolojide de erken teşhis hayat kurtarır.
Napiyim
Bu konuda bilinçlenmeleri gerek. Okuldaki rehber öğretmeninle konuşabilirsin. Eğer ilgili biriyse sana bu konuda daha iyi bir yol gösterecektir. Ailenle konuşup onları bilinçlendirebilir.
Ilgilidirde rehberlik hocaso psokolojik konulsrla ilgilenebilirmi?
Rehberlik hocaları psikolojik danışmanlık ve rehberlik mezunu oluyor tatlım. Aslında psikolojik danışmandır kendileri. Hatta klinik psikolojide yüksek lisans yaptıklarında klinik psikolog olarak çalışabiliyorlar.
O zaman gidip konusuyim soyle desem komik olurmu hocam ben depresyondayim bir yizden calisamiyorum
Bence kendine tanı koymadan yaşadıklarını ona anlat. Ona göre seni yönlendirecektir.
Bana özelden yaza bilirsin istersen, bende aynı durumdaylm. Resmen kendimi okudum yazılankarda😕
Çok zor bir şey bende yaşadım. Umarım zamanla iyi olursun.
Insallah bana en iyi gelecek seyi biliyorum ama suanlik oyle. Biei yok benim duygularimi anlayacak ve sacma bulmayacak bir arkadas ama arkadas edinirken cok soguk biriyim mesafeliyim surekli satildigim icin
Bende sana tam bundan bahsedecektim ama ne anlarsın bilemedim o yüzden söylemedim. Depresyon hayatında doğru insan olmadığı için başlar. Onun içindeykende bunu bulmak çok zor işte
Aynen siniftakielr calisiyor cunku hayatlarind ahep yakinlsri zevkle konusacaklar zamnin gececegi biro var ama benim zamnin hizli gecircegim hwm calisil hem eglencegim biei yok yanlari git derseniz gidiyorum ama hem ruhuma hitap etmiyorlar hem beni tuhaf goruyorlar
Sende kendimi gördüm. Keşke seni tanıyabilseydim.
benimde yaşım 19 bendeki bu depresyon 2019 yılından beri var ama son yıllarda arttı inanır mısın bilmem ama 1 tane ilişkim oldu şu zamana kadar onunla iletişimdeyken çok mutluydum ama yalnız kaldığımda depresyon çöküyordu üzerime depresyonu daha çok seviyordum işlemiş adeta bedenime ayrıldığımız da mutlu olmuştum çünkü depresyona girecektim tekrardan :D ama üzülme yalnız değilsin.
Sen nasıl psikopatsin
Depresyonu seviyormusunyani 😂🙄
Seks yap en doğal keskin ilaçtır hicbirseyin kalmaz
Depresyon bazen tıbbi destek olmadan geçmez. İlaçsız yolları dene ama ilaçdan da korkma.
müzik dinle, dans et, dışarı çık, yemek yap falan
bul bir arkadaş seni çıkartsın bu depresyondan
Stabil yaptık larindan vaz geç yeniliklere açık ol
Mevcut ülke şartlarında herkes öyle aslında.
Sakın yanlız kalma evde dışarı çık arkadaşlarinla gez
Terapi veya psikiyatrist tavsiye ederim. Uzmandan yardım almanız daha iyi olacaktır.
Destek alman lazım kesinlikle tavsiye ediyorum işe yarıyor profesyonel destek
Daha sonra görüş yazacağım sana bu burada dursun soruyu kaybetmemek adına
acilen psikiyatriste gidin. tek başınıza yenemezsiniz. profosyonel destek lazım.
Depresyondayim unutuldum aldatildim sevgilimden ayrıldım çok yalnizimmmm 😂
Ee noldu geçti mi depresyon 1 yıl olmuş soruyu soralı
Bende senin gibi sayılırım ama annem doğru diyor gibi en baş yapacağın şey kendini geliştirmek glow up herkes seni üzen kıran yoran tek bırakan herkes bi şaşırsın vay be desin
Spora başla. Kütüphanede ders çalış ve hareket et sürekli. Yürüyüş yap her gün.
Sorunu bilip te eyleme geçmemek nedir biliyor musun?
En güzel öneri depresyon kazağı kapşonlu ve kafaya yorgan çek uyu iyi gelir
kendi başına kalma hiç. etrafında seni sevenler ve senin sevdiklerin olsun. çok uzamadan biter.
Psikolojik destek almak size iyi gelecektir
Doktora neden gitmiyorsun ki madem durumun bu kadar kötü
İyi bir danışman veya klinikten tavsiye almalısın
Depresyon diye bir şey yoktur, depresif tuh hali vardır :))
Catidan atla kesin cozum ama yuksekce bi yer olucak