Basen ve kalça eriten, selülitlerle savaşan eden doğal bitkisel çay tarifi.. Malzemeleri: Eşit Miktarlarda Olmak üzere (Her birinden 1’er Tutam) ; Funda yaprağı Sinameki Kuşburnu Papatya Rezene Yapılışı Öncelikle bir demlik içerisine su koyarak kaynamayacak şekilde ısıttıktan sonra yukarıda belirtilen 5 adet malzemeyi koyarak bu şekilde bir müddet demlenmesini (20 dakika kadar) sağlayın. Bu elde ettiğiniz çayı süzdükten sonra her sabah kahvaltı arasında 1 bardak içmeniz gerekiyor. Bu kürü 10 gün boyunca uyguladıktan sonra son verebilirsiniz. Bu karışımın içerisinde bulunan bitkiler kalça ve basen bölgelerinizdeki yağların erimesine yardımcı olacaktır. Bunun haricinde selülite karşı da oldukça etkili bitkilerdir. NOT : Hamileler ve emziren anneler içmemelidir.
Öncelikle gün içnde hareketli olun her gun 1 saat yürüyün ter atın ve agırlık çalışın sitede evınızde vs spor salonunda nerde iyi hissediyorsanız probıyotik kullanın su önemli 2.5 lt den aşagı içmeyın ve beslenme alışkanlıklarınnzı sağlıklı hale getirin
Ben belli yemekleri yemeyi sevmiyorum porsiyon kontroluyle cogu seyi yiyebilirsin genelde 2 ogun besleniyorum ilk ogunum 3 yumurta 1 tanesinin sarisi 1 domates 1 salatalik 4 5 zeytin biraz oeynir 1 dilim ekmek 1 tatli kasigi bal dokuyorum 2. ogundede yemek ne varsa pisirilme sekline vs bagli mesela tam bugday makarna yaparsam 6 7 kasik yiyorum ama normal makarnaysa 3 kasik bol salata ve yogurtla falan yiyorum asiri acikirsam aralarda 1 elma yogurt falan ye
Bendede var kardes bende napcam blm ama mesela bigun diyom ki diyet yapcam egzersiz falan fistan ama iki gün geciyo dayanamiyom yine hayvan gibi yiyom mmshwjsabwksj ama sana şunu diyim yani bende bı aralar böyle kafaya takmıştım zayiflicam yanları eritcem bilmem ne falan egzersiz uygulaması yuklemiştim orada günlük egzersiz yaptiriyo bide diyet yapmıştım ama etkili olmadı tabi yine hayvan gibi yemek yedim jsnsksnslsks ama sen benim gbi yapma yani o uygulamayı yüklersen eğer ordaki kurallara uy
yapabilirsen ciğerlerin açıksa haftada iki gün dayanıklılık koşusu yap :) 10 kilometre ya da 45 dakika. bunu rahat yaparsan haftada üçe çıkart :) bir ay sürmeden tığ gibi olursun.
ufak detaylarıda var. mesela ben sabah aç karnına koşardım erken kalkıp. uykunuda tam alman gerek. su içmeyi sakın aksatma bol bol iç. koşarken içecek olursan ılık olsun su ve az az iç birden karnını doldurma. mesela iki üç yudum al ara ara
o zaman dikkatli ol:) kendine meyvesuyu kokteyli yap. mesela portakal ya da mantalina suyu bir tutam tuz. ya da limonlu maden suyu bunu iç koşarken falan. başın dönüyorsa az birşeyler ye koşmadan yarım saat önce ama az olsun
Resimde öyle çıktığına bakma çok aşırı dar diye böyle gözüküyor normal giyinince gözükmüyor kötü yanı ise elbise böyle dar atlet olsun spor şeyleri olsun giyemiyorum
Zayıfla da ne diycek 😂 Bu arada zayıfken bunların hiç biri yoktu ben 45 kiloydum bir anda kendimi yemeğe verdim 63 kiloyum hızlı kilo aldığım için çatlak oluştu azıcık