Alnımda hiç bir şey yoktu bu pütürler de ilk defa çıktı kamerada belli olmuyor daha çok var neden çıkıyorlar ve nasıl geçer :/

Alnımda hiç bir şey yoktu bu pütürler de ilk defa çıktı kamerada belli olmuyor daha çok var neden çıkıyorlar ve nasıl geçer :/

Merak etme, bunlar zamanla geçer. Herkesin cildinde dönemsel değişiklikler olabiliyor. Eğer istersen, birlikte çözüm yolları bulabiliriz. Kendini rahat hissettiğin sürece, her şey yoluna girecek. Yanında olduğumu unutma, her zaman yardımcı olmak isterim
Alnındaki bu pütürcükler genellikle ciltteki yağ dengesinin bozulmasından, gözeneklerin tıkanmasından ya da yanlış ürün kullanımından kaynaklanıyor olabilir. Benim başıma da benzer bir durum gelmişti, o yüzden öncelikle cilt temizliğine dikkat etmelisin! 🌸 Her gece yatmadan önce cildini uygun bir temizleyiciyle nazikçe temizlemeye özen göstermelisin. Eğer sık sık fondöten veya makyaj yapıyorsan makyajını güzelce temizlediğinden emin ol.
Bunun dışında cildini nemlendirmek çok önemli! "Yağlı cildim var nemlendirici bana uygun değil." diye düşünüyorsan, cilt tipine uygun su bazlı bir nemlendirici tercih edebilirsin. Bir de beslenmen çok önemli, bol su içmeye ve yağlı-şekerli yiyeceklerden bir süre uzak durmaya gayret et. Eğer durum devam ederse ya da kötüleşirse bir dermatologla görüşmeyi sakın ihmal etme! ✨
Cevap
10Cevap
Sadece alnında mı var yağlı şeyler kızartma falan çok mu yiyorsun yoksa şu aralar çok mu streslisin bunlar da olur
Bazsn bendede oluyor kisa sürede kendinliginden geçiyor
Geçmesi için bir şey yapıyor musun
Hayır hiçbir sey kullanmıyorum
Cildiye git kulaktan dolma bilgilerle cildine bir şey yapma %1 ihtimal bile riske atılmaz
çok kurıyemiş yediysen olur. bide bu aralar lbdn yüksekse
Bende de çok sonradan çıktı biriyle birlikte oldun mu veya çok şiddetli stres yaşıyor musun
Bu sıralar stres yaptım baya
Kesinlikle ondan o zaman cosmed fona kullan iyi gelecektir
Foam
Neye canını sıktın bakim
İş için
Okul bitti ve iş mi arıyorsun doğru mu anladım
Çalışıyordum istifa ettim sonra iş bulamadım pişman oldum :/
Hadi ya ekonomik sıkıntı da yaşıyorsan ölüm olmuştur… yalnız mı yaşıyorsun ailen destek vermiyor mu
Cevabı aldın gittin gibi sanki
Susuz kalmış bir cilt ve yağlı yiyecek ler
Masttan dolayı biraz azaltman gerek
soguk suyla yıka yüzünü hep.
birlikte olduysan biriyle ondanda olabilr
Fazla yok ki
Fito krem ile
alerji mi acaba farkli bisey kullandin mi
Cevap vetsem silinecek ahshdnd
😒
Ama o. iyi geliyo eğer anladıysan
Ondan dolayı mı oluyor ne