Sinir hastaligima care ariyorum?

Arkadaşlar 22 yasindayim herseyden cok sevdigim esim var oda beni ayni sekilde herseyimiz cok guzel her kosulda yanimda mutlu olmam icin herseyi yapar yani mutsuz bir hayatim yok, neyse lise yillarimdan beri tanisı sizofreni bipolar psikoz diye psikiyatrik hastalıklarım oldu hastanelerde vs yatttim 1 sene önce kullandigim yesil receteli psikotik ilaclari biraktim normalde çok sakin hayat dolu biriyim insanlarla konusurken gozumun ici gülermis ole diyolar bu yasima kadar cok zorluk gördüm hayatin sillesi olayi yani kimseye kin tutmam dusmanlik yapmam dedikodu vs isim olmaz tek kotu aliskanligimda sigaradir hernyse gecenler doktora gittim psikiyatriye degil norologa eeg emar falan iyisin dedi anlatmistim durumumu, ruh hastaligim eskisi kadar alevli degil ama sukur atlattim sayiyorum ama sinir aninda cinnet geciyorum cok duygusal yapiya sahibim normal bir insandan daha fazla diyebilirim cok cabuk sinirlenip kendime zarar veriyorum en son kafamda surahi kirdim eskiden daha kotuydu ama hala kendime hakim olamiyorum kisilik bozuklugu olabilir yani kendine tam bir karakter oturtamama ya da mutluymusum normallesmis gibi davranarak kendimi bastiriyorda olabilirim bilmiyorum neyse doktor laroxyl ve efexor verdi emar sonuari normal dedi ama epilepsi yazmis taniya amann neyse uyku problemimde var bu arada unutkanimda 1sn once okudugum harfi aklkmda tutamiyorum bir sifre yazarken falan bilirsiniz bir yandan gelen msja 10 kere bakarim sifreyi aklimda tutamiyorum cnku 6haneli bir sifreyi bile neyse ilac kullanmak istemiyorum cunku 5yilimi antipsikotikler mafetti kliseler haricinde gercek bir öneri bekliyorum. Saglicakla kalin
Sinir hastaligima care ariyorum?