Airpass 60 tl miymiş vay anasına sıradan alerji ilacı devlet ne geçiriyor be. 😀 Fizyosol hastanede en çok takılan serum izotonik var ya ondan bildiğin tuzlu su fiyatı pahalıydı onun içeriğine göre 10'u ilk çıktığında, eczacı da bir tuhaf ya reçeteli olduktan sonra clarinase için gönderseydi ya çok şahane ilaçtır sadece o yeterdi, neyse bunlar yeter de artar.
Abi dedim almısken en iyisi olsun biktim artik dedim eczacı kadına oda en iyisi bu dedi
Tamam. 😀
Tyloth içmeyin abi. Neden kendinize zarar veriyorsunuz Kİ
Niye baskan ne zararı var ki eczanedeki kadın verdi
Yoo okumadım 🙁
Peki tamam
Bol su içmeliwn. Meyve yemeye özen göster istirahat et. bir de bitki çayı felan içebilrisn 😊
😅😅 itiraf et diye okuyunca bir tuhaf oldum geri döndüm bir dha okudum tsklerr
😂 rica ederim
Tylolhot zararlı ama iyi geliyo
Nane limon iç
Ihlamur iç
Mesela neye zararlı 🙁
Fazlası karaciğere zararlı çok tüketme A-ferin falan iç
tamam tesekkurler
Aferine ek psödoefedrin var o da morfin türevi dekonjestan (burun açan) korkulacak bir şey değil ama bahar alerjisşnde çok gereksiz.
Cevap
0Cevap
1 tane soğanı soy dörde böl, 1 bardak su ile kaynat kaynadıktan sonra 3 dk altı kısık ocakta kalsın ılıyınca içine biraz bal kat iç, ertesi güne hastalık hafifler.
Alerji olduğuna eminsen antihistaminik kullan. Xyzal, alletset olabilir
Allerset
🙁🙏🙏tskler dusunucem bunu
Benim de bahar alerjim var polen alerjim var ve bir de genetik bir alerjim var. İki ilacı da kullandığım için gönül rahatlığıyla söyleyebildim. 😊
Öyle mi peki tesekkur ederim 🙏🙏🙂🙂👍🏻
Rica ederim 😊😊
Allersetin mg si cok yuksek kafana göre onerme arkadasim sakin alma
@Normenderdinleyenkiz 1🙄🙁
Airpass xyzall eşleniği antihistaminik yani. Bu tür durumlarda en iyi clarinase ama ona reçete şartı koydular.
@adrenalin64 sagol abi
Valla babam doktor olunca reçete sıkıntım olmuyor. Allerset ve xyzal ın etkisi de aynı gibi geldi bana ama. 🤔🤔 hatta xyzal daha iyi gibi sanki. Ben xyzal ı tercih ediyorum.
Neyse kardeşim doktoruna da sor bir. Kendine iyi gelen ilacı kullanırsın.
Evet xyzall az daha iyidir ama alersetin orinali zyrtec olursa iş değişir biraz. Şiddetle tavsiye ederim babana söyle clarinase yazsın ben de sağlıkçıyım.
Zencefil bir de , şifa mübarek
Eyvallah 🙏
Duş al , dinlen uyu gecmis olsun...
Sagol tesekkur ederim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar