Tek tip kıyafet giyilen bir mağazada çalışıyorum. Kıyafetimiz beyaz gömlek siyah pantolon. İş yerindeyken gömleğime çay döküldü ve yemek molasında olan bir arkadaşımdan bana gömlek alıp gelmesini istedim sağolsun alıp geldi soyunma odasında üstümü değiştirdiğim sırada shifti biten 2 arkadaşım geldiler zaten kiloma takılırlardı ayakta gömleğimi giydim ve eşyaları toplamak için otuduğum anda gömlek göbeğim yüzünden patladı bunlar gülmeye ve dalga geçmeye başladılar zaten o anı gördüler çok utandığımı bile bile üstüme geldiler temasta bile bulundular “sen artık yağlarını aldır hatta direkt mideni aldır bizce” falan dediler ve bunu mağazadaki herkese anlattıklarını düşünüyorum. Zaten müdürüm de olayı öğrenince bana kızdı bu yaşta böyle gezmeye utanmıyosab sağlığın için kilo ver diye. Sizce ameliyat olmalı mıyım? Karnımı içeri çekmiyorum fotoğrafta dik duruyorum sadece.
şu an kendime hayret ediyorum.. kilolu kızlardan hiç hoşlanmam.. ama şu resme bakınca , nedense halen kadınsı hatları olan bir kız görüyorum.. senin tek problemin göbek kısmındaki sarkmış durumdaki bölge.. kilo ver desem , o bölge tamamen sarkacak şu durumda.. sanıyorum o bölge için bir operasyon düşünsen mantıklı olacaktır.. bunun haricinde tamam basenlerin var kabul ama gerisinde oldukça hoş gözüküyorsun bence.. basenler de pek çok kadınımızda var zaten.. az biraz diyet yapar inceltirsin basenlerini olur biter.. ama o sarkmış olan karın bölgesi... liposection + gerdirme gerektiğini düşünüyorum.. tüm dikkati o bölge çeker çünkü şu durumda. şimdi gelelim sana yapılan tavra.. benim sana önerim , o ortamda bir dakika bile durmaman ve oradan ayrılmandır. ve sana bu tavrı göstermiş olan hiç biriyle bir daha görüşmemendir.. seni fiziki yapın için bu şekilde rencide eden insanlar senin arkadaşın da değildir hiç bir şekilde.. ve sanan saygıları yoktur kesinlikle.. tekrar tekrar baktım fotoğrafına.. kadınsı ve kıvrak bir fizik aslında. sana tavsiyem şudur.. karın bölgendeki sarkmış olan belirgin bölgeyi aldırman.. saçlarını uzatman , sonrasında da biraz dikkat ederek yediklerine , 8/ 10 kilo civarında vermendir. ki kilo vermen çok da şart değil bence.. ama o karın bölgesi problem.. veya hiç lipo ile uğraşma. sıkı bir diyet ve sporla 10 / 15 kilo kadar ver.. ve sonra direkt o bölgeyi gerdirt. insanlar acımasızdır.. erkekler de şu durumda oraya takılacaktır. ama orası hariç hiç bir porblemin yok. sen obez falan değilsin bence. karın bölgende bir aşırı yağlanma problemin var o kadar.
Göbek Eritme Karışımı Malzemeleri: -3 yemek kaşığı yarım yağlı yoğurt -1 şişe maden suyu -1/2 limonun suyu Karışımın Hazırlanışı: 3 yemek kaşığı yoğurdun üzerine limonun suyunu ilave edin. İyice karıştırın, ardından yavaş yavaş maden suyunu karıştırarak ekleyin. Eğer malzemelerin hepsini birden eklerseniz çok fazla köpürüp taşabilir. Düzenli bir şekilde 2 hafta uyguladığınız bu kür ile göbek yağlarınızdan ve istenmeyen kilolarınızdan kurtulabilirsiniz. Aynı zamanda metabolizma hızınız da artacaktır. Hazırlamış olduğunuz bu kürü kahvaltıdan yarım saat önce ve gece yatmadan yarım saat önce tüketebilirsiniz.
Aslında göze batacak kadar kilolu gibi durmuyosun göbeklisin.. ameliyat kim bilir kaç paradır parasını vercekler ise ameliyat ol. Ama daha fazla sarkmasın şekerli ve hazır gıdalardan uzak dur lütfen. Sen kendinle mutlu isen sorun yok ama onların ağzı susmaz.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bölgesel değil de genel bir kilo fazlalığın var. O yüzden ameliyat çözüm değil. Spora başlaman gerekir. Bir de uygun bir diyet yapmalısın. Sonrasında sarkan deri için karın gerdirme ameliyatı olabilirsin.
Ameliyata gerek yok. Diyet ile zayıflayacaksın. En önemlisi diyet ve spor. Sporda öyle aşırı değil yürüme gibi yoksa eklemlerin zarar görebilir dikkat.
Zayıflamak ya da kilo almak için ameliyat olmak aşırı saçma ve mantıksız. Aynı zamanda tehlikeli. Obezler için durum daha farklı tabi. Yani 200-300 kiloluk insanlardan bahsediyoruz. Senin öyle bir durumun yok. Ama çok yersen o yola doğru girersin. Bak aslında zayıflamak kolaydır, kilo almaya göre. Bilimsel olarak da kanıtlanmış bir şey.
Sana tavsiyem öncelikle uyku düzenini ayarla. Akşam saat 24.00 da ya da en geç 01.00 da uyumaya çalış. Sabah 6 da ya da 7 de kalkmaya çalış. Kahvaltı yapma. Sadece su iç kahvaltıda. Ama soğuk su içme sakın. Çünkü kilo aldırır. Sıcak su iç ve içine de 3-4 damla limon sık. Her sabah bu şekilde 2-3 bardak su iç. Öğlen yemeğini saat 3 de ye ama çok az ye. Akşam yemeğini de saat 7 de ye ve yine çok az ye. Dengeli bir öğün olsun. Mesela tavuk, et olabilir ama yanında salata ye. Böyle şeyler. Bir de çok aktif ol. Oturma yani. Sürekli hareket et. Yerinde durma hiçbir zaman. Bak nasıl zayıflıyorsun.
Ameliyat önermem ama acilen diyete ve spora başlamalısın. Kötü insanların senin hakkında düşündüklerini de önemseme. Sadece kendi sağlığın için kilo ver
maalesef kılonuz gercekten cok fazla.. ancak cerrahi ıcın henuz erken.. sız once bır porsıyonları kucultun sonra egzersız yapın.. mutlaka dıyetısyen dahılıye ve psıkıyatri ıle calısmalısınız.. bahsettıgınız amelıyatlar garantılı degıl! ve omrunuzden dırekt on yılı alıyor...
Seninle dalga geçenlerin de bir gün zor duruma düşüp senin hissetiklerini yaşamalarını pişman olmalarını diliyorum.
Hayat her zaman bize güzel şeyler vermez, bazı zamanlar kötü olaylar da yaşarız ve bunlar bazen doğru karar vermemizde bize yardımcı olur. Ameliyat olman bence doğru bir karar ama her şekilde bütün alışkanlıklarını değiştirmen gerekeceğini unutma.
Müdürüne katılmıyorum bir konuda. Kilolu olmak utanılacak birşey değil. Ama evet sağlığın için kilo vermelisin. Fakat ameliyat yerine çaba göstererek kilo ver. Yediklerine dikkat et. Kilon çok fazla durmuyor. O arkadaşlarına da takılma boşver konuşsunlar. Sen sadece kendin için kilo ver ama ameliyat olmanı önermem.
şekerli yiyecek ve içeceklerden 1 - 2 ay uzak dur göbek az daha azalır biraz kilo var evet ama millete kulak asıp canını sıkma boşver yersin kilolu derler yemessin zayıfderler orta halli olursun bu sefer boyunla ilgili bişiler bulurlar yani insan oğlunun bahnesi dedikodusu bitmez dedğim gibi 1-2 ay şekerli şeylerden uzakdur göbek biraz daha gidecek
Benim görüşüm aslında okadar göze batacak bir kilonuz yok Ama karın bölgesinde çok yağ var Ameliyat dan önce bence yağ aldırmayı düşnün derim Ama basen veya kollar iyi Sadece yağ aldırmayı tavsiye ederim
Yani zayıflasanda gideceğini sanmıyorum plastik cerrah fazlalıkları ameliyatla alır ama ne kadarını fikrim yok gerçektende, engelli insanlara çok aldırış etme sen böylede güzelsindir karakterin yeter yani
Tüp mide + deri gerdirme ameliyatları ol sporluk olayı geçmişsin
Hayata bir defa geliyorsun onu da kaliteli yaşa
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence çok aşırı kilolu değilsin. Biraz göbeğin var. Ameliyatlık bir durum yok. Ama sağlığın için sağlıklı yollarla zayıflamayı deneyebilirsin. Arkadaşların da müdürün de terbiyesizlik etmişler. Boş insanlar belli ki. Umursama onları
Ameliyat olmana gerek yok Bu kilolardan normal kilolara düşen nice kişi var İyi bir diyestisyene başvurmalısın ve bu konuda tanıdığım çok iyi diyestisyenler var
ameliyatlık durumun yok sporla halledersin diye düşünüyorum. ameliyata ihtiyacı olan o 2 arkadaşın ve mağaza müdürü zira beyin nakline ihtiyaçları var gibi görünüyor.
En İyi Cevaplar