şimdi erkek kız fark etme genel bir soru soruyorum nası zayıflanır bizle bilgilerinizi paylaşırsanız cok memnun oluruz ne yaptınızda kılo evrdnız ne yapmak ne yemek ne ıcmek zayıflatır gibi deneyımlernızı bılgılernizi paylaşma vaktı haydi bakalım :)
Cevabın nedir?
belki klasik olacak ama gerçekten faydası var,
kahvaltı krallar gibi,
öğle yemeği prensler gibi,
akşam yemeği köleler gibi yenmelidir.
ancak ara öğünlerde de mutlaka sebze veya yoğurt yenmelidir. midenizi aç bırakmanız demek ilerde gerek mide şikayetleri doğurar gerekte çok açlıktan dolayı fazla yemek yiyebilirsiniz. o yüzden hergün mutlaka 3 ana, 3 ara birşeyler yemek zorundasınız. bunun aksim verilen kilolar kesinlikle vücut için zararlı olacaktır. mide de her zaman birşeyler bulunsun asla aç kalmasın. sadece kahvaltıda midenin %70i dolsun, öğle yemeğinde %50, akşam yemeğinde ise en geç saat 18de yenmek üzere %10u dolsun, ara öğünlerde maksimum %20... son ara öğün en geç 21:00da olmakla birlikte sınırsız yeşillik, en fazla 2 elma veya en fazla 2 kase yoğurt tüketilebilir.03 Yorumla
Soran+1 yılklasık ama güzl blgı
Soran+1 yıl:D tesekkür derım o zmn
En İyi Cevaplar
arkadas ben sana çok manyak önerim olcak biraz garip ama şöyle yapıyorsun hergün üç dört saat kendini çöp poseti ya da strec filmle vucudunu kaplıyorsun ister otur ister hareket et öyle en az 3 bilemedin 4 saat takılacaksın sürekli en etkili yöntem öyleyken spor yapmak vucudun çok hızlı şekilde incelecektir dogal sahuna girmiş gibi olacaksın sürekli ter atacak vucudun aralıksı yanlız acık yer kalmayacak şekilde vucuduna saglam saracaksın...
141 Yorumla
Soran+1 yılbunu bırınden dha duymustum unuttum bk hatırlattgn cok ıyı oldu tesekkur ederım :)
- +1 yıl
ter atmak asla zayıflama yöntemi değildir vücudun atması gereken sudan fazlasını atar ve zararlıdır
Soran+1 yılamam az önce sn önerdn
Soran+1 yılhahahaha :D nası bcerıyodu
- +1 yıl
kendini paketliyordu o şekilde bütün gün koşturup duruyordu büütün kış yatıp yiyip duruyordu yaza bir ay kala böyle takılıyordu tak eski halini alıyordu önceden judo yapıyordu oradaki antranörleri önermiş bu yöntemi o genelde çöp poseti kullanıyordu battal boy komple sarıyordu kendini açık yer kalmayaca şekilde gerçi yürürken hareket ederken çıkan sese çok gülerdim yanlız hasur hasur :D
Soran+1 yılhahahahaa dışarı cıakrken kullanılmz zten :D
Soran+1 yılo zmn bnde hadı lan ordn mı dıyım :D
Soran+1 yıl:D güvenıyorum
Soran+1 yılsana
Soran+1 yıltamam güvenmıyorum o zamn
Soran+1 yıl:D hahaha noldu
Soran+1 yılsımdıde gucn dıye yalvaryon :d
- +1 yıl
valla gizli sayende spor salonunna gitmekten kurtulacam galiba iyiki sordun bu soruyu ama ben anlamadım nasıl sarıcaz ve evdemi durcaz hep dışarı çıkılmaz herhalde sesten :)
Soran+1 yıl:D bence dısarı cıkrken takma evdeyken tak :D ne dmek ya
- +1 yıl
hahaha haşır haşır ne komik olur değil mi :)
- +1 yıl
öyle mi iyide tamam güvenmiyorum diyen sen değil miydin gizli...romantikız valla ister evde spor yap ister üzerine çek eşofmanlarını çık koş sporunu yap sana kalmış yanlız kız kardeşim dısarı çıkar öyle sporunu da yapardı evde sporunu yaparken normal işlerini yaparken çıkan o sese bayaga gülerdim ben
Soran+1 yıl:D knu cok karıstı ya neyse cok thankyou
Soran+1 yıl:D kız kardesnde selam
Soran+1 yıl:D :D
Soran+1 yılbnlemı knusmak ıstıyosun :D
Soran+1 yılözele gec o zamn :D
Soran+1 yılbekle takıbe alıcm :D
Soran+1 yılbndede aynısı yazıyo
Soran+1 yılbenim yukselıyo :D burdn knusuruz
Soran+1 yılbn ckıyorum yrn görs tamam
+1 yılbol bol su iç. spoara vaktin yoksa bile merdivenleri tercih et. şeker, un, tuz üçlüsünden uzak dur canım. boş zamanlarında da yürüyüş yap. yürünebilecek mesafeleri yürü en azından araçlardan uzak dur yani.
bir de yengem yapardı ordan biliyorum. işe giderken karnına naylon sarardı... sauna etkisi yapıyomuş. üstüne de korse giyerdi.. valla görmen lazım o doğum kilolarından bile öyle kurtuldu o kız :) bildiğin bim poşetinin tutma yerlerini ve alt kısmını kes halka oluyo zaten. geçir onu üstüne. üstüne de korseni giy terle canım.
umarım istediğin gibi olursun :) mutluluklar dilerim şimdiden :)02 Yorumla
Soran+1 yıl:D aman öyle bı soru sormusumkı görende dıcek obez mı bu kız yok vlla o kdr göbegm yok benim spor yapıyorum onu verırım bn annem ıcın soruyorum :D
- +1 yıl
Yok canım deneyim paylaşıyoruz işte :) benim deneyimim yok ama işe yarayan şeyleri söyledim işte :)
+1 yılYouTube ac hergün etkili 4 egzersiz bile yapsan işe yarar ilk başladığım için bı iki gün egzersizlerden dolayı ağrı olur ama olsun sonra vücut alisacaktir vücudun sıkılaşacak ve zayiflayacaksindir emin ol 58 kilo idim hergün bu şekli devam ettiriyom şu an 50 kiloyum 40a düşene kadar devam bide limon suyu ılık her sabah icmeni öneririm çok faydası var sağlıklı hemde daha çabuk zayıflama için iyi olur onu çok ctikten sonra tokluk hissi olacak
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
17Cevap
bu ara çekilmiş yeşil kahveyi türk kahvesi gibi cezvede, birer kupa olacak şekilde sabah akşam aç karnına içiyorum, tokluk hissi veriyor ve metabolizmayı hızlandırıyor, ekmeğide azalttım 1.5 kiloya yakın 1 haftada fark etti, doğal bir yöntem tavsiye ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılyesıl kahvenn tadı kötü dıyolar ıcemezsn dıyolr
+1 yılGeçenlerde okula geldi prof. Canan Karatay takip et tam senin aradığın kişidir.
söyleşide bir arkadaş hocam annem ve abim sizin diyeti uyguluyor onlar yemek yemiyor diye bende yiyemedim onlarla birlikte bende 3 kilo verdim dedi iyi gülmüştük tüm üniversite lerde gezer Youtube ta filan videoları ve sayfalarda kaynaklarıda var.03 Yorumla
Soran+1 yıldiyet işleri ters ya bı verıyosn snra onun 2 katını gerı alıyosn :D
- +1 yıl
İrade yoksa mideye kelepçe bile taktırsan fayda yok
Soran+1 yılaynen öyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılKan şekeri değerlerini incelettireceksin sonra da diyetisye yok o bana ters diyorsan sık sık yiyip 2,5 - 3 saat aralıklarla ve sabah aç akşam aç iken yeşil kahve kaynatıp için tek şekerli bol oksijenli dağ tepe orman vadiler de dolaşıp yağ tabakasını O2 bombardımanına tutacaksın nazilerin londradaki krliçe elizabeth'în kraliyet sarayını bombardırmana tuttuğu gibi. ekmek yemeyeceksin yiyeceksen de çavdar ya da tam buğday yiyeceksin 3 - 4 dilim o kadar.
03 Yorumla
Soran+1 yılhey maşşllah ne anlattın sen öyle be no ekmek ekmek yok sabah 1 ya da 2dılım oda bugday :D
Cevap sahibi+1 yılBazıları tam buğday mayalı ekmeği beyinde çağrışıma tutturduğu için çavdarı öneriyor.
Soran+1 yılbeyıne ne yapıyomus
+1 yılŞeker ve hamuru kesip geç saatlerde yemek yemeyip günde en az yarım saatimi koşuya ya da yüzmeye ayırarak rahatlıkla zayıflayabiliyorum. Sadece boğazdan kısarak zayıflamak zor.
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen kesınlıkle katılıyorum
Sana bir diyet önereyim yap zor ama etkili..
13 gün sonra kilo veriyorsn..
10 , 15 kilo..
İsveç diyeti..014 Yorumla
Soran+1 yılya anlatırmısın teldeym smdı burayı kapatıp ona bakamm :D
- +1 yıl
1. gün
Sabah: 1 Fincan kahve, 1 Kesme şeker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haşlanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek (200 gram,) zeytinyağlı ve limonlu yeşil salata
2. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
3. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme şeker, 1 dilim kızarmış ekmek
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 Domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
4. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Akşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
5. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
6. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata - +1 yıl
7. gün
Sabah: Şekersiz çay
Öğle: Izgara et (200 gram), taze meyve
Akşam: Hiçbir şey
8. gün
Sabah: 1 fincan kahve, 1 kesme seker
Öğle: 2 katı yumurta, 1 porsiyon haslanmış ıspanak, 1 domates
Akşam: 1 biftek (200 gram), zeytinyaglı ve limonlu yeşil salata
9. gün
Öğle: 1 dilim salam, 100 gram yoğurt
Akşam: 1 biftek (200 gram), yeşil salata, 1 meyve
10. gün
Öğle: Haşlanmış ıspanak, 1 domates, 1 meyve
Akşam: 2 katı yumurta, 1 dilim salam, yeşil salata
11. gün
Öğle: 1 katı yumurta, 1 rendelenmiş havuç, 25 gram yağsız beyaz peynir
Aşam: 2 dilim portakalın suyu, 100 gram yoğurt
12. gün
Sabah: 1 büyük rendelenmis havuç (limonlu)
Öğle: Haşlanmış yağsız balık (200 gram, limonlu ve tereyağlı)
Akşam: 1 biftek (200 gram), salata ve brokoli
Soran+1 yılben buna uyamam kı canım skılır hemde okula gıdıyrum uygulayamm :D
- +1 yıl
13. gün
Öğle: 2 katı yumurta, 1 büyük rendelenmiş havuç
Akşam: Derisi alınmiş tavuk (200 gram), salata
Kurallar
1. Ayrıca çay, kahve ve meşrubat içilmemeli.
2. Günde 2 litre su içilmeli.
3. Diyet 13 günden fazla sürdürülmemeli.
4. Diyeti ancak 6. günde kesebilirsiniz.
5. 3 aydan kısa bir sürede diyeti tekrarlamayın.
6. Aynı gün içinde öğle ve akşam yemekleri yer değiştirilebilir.
Soran+1 yılben öyle kurallarla takılamam nası derler smdı aklıma glmedıde olmaz yanı
Soran+1 yılben bır haftada 6 kılo bırden vermıstım nası vrdm hala blmıyorum :D
Soran+1 yılmeslek sırrı :D bır haftda 6 kılo verdm hıc zahmete gırmeden hemde duznlı olrk yemegmıde yedm yemektende kesmedm :d
Soran+1 yılolmaz herkesle paylasmam bn öyle :D
Haftada 3 gün boks antrenmanı, 1 gün yüzme, 2 gün body.
Ne kadar yersem yiyim kilo alamıyorum o değil 2 gün yemek yemesem 3 kilo veriyorum.012 Yorumla
Soran+1 yılohaaa ilk hayranın benim :D benm okul vr ıstesemd o kdr tempolu hayata gıremem
Soran+1 yılooooo bn egıtımede gdyrum hafta ıcı 3 gün cok yorgn olyrum hafta snuda yatyrum
Soran+1 yıl:D üşengeclık ve uyku ıste hayat felsefem
Soran+1 yılya benim kılom yok ya :d keske soruya yazsaydm annmle ablam ıcn dye
Soran+1 yıl:Dyapıyolr bıse ama bn blmıyom onlr bısler yprken bn pc basnda oturuyo olyrum
Soran+1 yılyok ya almam bn her gun spormu yapıyorum almamak ıcın :D
girdi çıktı dengesini kurarsan zayıflarsın...
yemeği azalt, hareketi arttır zaten kaçınılmaz sonuç zayıflama olacaktır...08 Yorumla
Soran+1 yılevet haklısın ben kendım ıcın degıl annem ıcın soruyodm bnde sorn yok :D
Soran+1 yıl:D ben bı acıklma yapım dedm
Soran+1 yıl:DD
Soran+1 yılsustum
link veremediğim için şöyle yazıyorum gereken noktalamayı halledersin youtube/watch? v=-kFIwK71AFw
2 günde 1 bunu yap yağlı yemeklerden uzak dur karşim 1 ayda 10 kilo vermezsen kafama sıkacağım026 Yorumla
Soran+1 yıl:D bnde kılo yok bkle bakalm denetcm vermezse bulurum senı bak evını absarm heee
Soran+1 yılben bu vıdeoyu blıyorum ya :D evet evet kılo verrsnde 1 ayda 10 bılmedm
Soran+1 yılohaaaaa :Dciddi misin sen ya sdce bnumu yaptın
Soran+1 yılbellı zaten sdce bnla o kdr olmzsn
- +1 yıl
şöyle bir program yaptım istersen dene
youtube/watch? v=FHqRtHoXCbY sabah kahvaltıdan 1 saat sonra bu akşama diğer verdiğim egzersiz 2. gün p4p nin insane abs egzersizi öğle arasında akşama p4p nin chest egzersizi level-1 1. gün 2.gün 3.gün açma germe 4.gün 5. gün 6.gün açma germe 7. gün yoga yediğim yemek protein ve yeşillik ağırlıklı bu şekilde program yaptım pazar günleride yoga
Soran+1 yılbn ıstemıyom anneme annm bu kdrı yapamz
- +1 yıl
bak denicem nrg eğer 10 kilo olmazsa kafana sıkarım ama büyük konuştun :)
Soran+1 yılromantık kız ıkımız bır olalım evnı basalım bnce :D
- +1 yıl
Baştan öyle desene :) annen için istiyorsan sabah uyandığında yürüyüşe çıksın 1 saat yürüsün seri tempoda her sabah günde 5 öğün yemek yesin ama ara öğün gibi kahvaltısını peynir yumurta beyazı süt haşlanmış patates tam buğday ekmeği peynir lor peyniri olursa daha iyi bu şekilde diğer öğünlerde diyet kraker salata bu şekilde beslensin akşam yemeğinde tavuk göğsü haşlanmış olarak yanında salata pirinç lapası gibi yemeklerle beslensin + olarak kollarını açarak bel üstü oynamayacak şekilde sağa sola dönsün günde 50 defa 1 ayda 6-7 kilo garanti.
- +1 yıl
haha tamam basalım evini :) ama çok karışık yazmışsın anlamadım :(
Soran+1 yıldenesın bakalm vermsse :D
- +1 yıl
aç kapıyı geliyorum :)
Soran+1 yılacık adres ver :D
Soran+1 yılat bklıyom :D
Soran+1 yıl:D gerek yok adresn zaten boskoy
Soran+1 yılbakalım kıme nıyet kıme kısmet :D
+1 yılsevgilim beni eski sevgilisiyle duygusal anlamada aldattıgını ogrenınce 1 ayda 12 kılo verdım dene bence
06 Yorumla
Soran+1 yılooooo smdı gıt bırıne asık ol sonra aladatılmay bkle :D
- +1 yıl
sende haklısın herkez benim kadar şanslı olmuyor
Soran+1 yılşanslımısın smdı sen o zamn bn sanssz olmayı terch edyrum
- +1 yıl
şişko kalıcaksın o zman :D
Soran+1 yılya bn degl annem kılo vrck dyom ya kac saatr mıllte anlat anlt dlımde tu bıttı ya
- +1 yıl
aman be kadın yazmamışsınkı spor yapsın teyzecim yürüyüşler falan sende destek ol diyetten cok daha önemli hareketli bir yaşam
hepsi fasa fiso fitneess ya da plates gerçek ben evde yapıyorum bacaklarım sertleşiyor taş gibi olcam lann baya terletioo
07 Yorumla
Soran+1 yıl:D helal hadı bakalm
Soran+1 yılne demk
Soran+1 yılhahahahaa valla güldürdün ya :D
+1 yılSpor yap. Tatli, hamurisi ve ekmek yeme. Zaten zayiflarsin.
06 Yorumla
Soran+1 yılbol su bırde
- +1 yıl
Tabiki :)
- +1 yıl
Yesil cay da icmelisin.
Soran+1 yıl:D thanks
- +1 yıl
Always ;)
Soran+1 yıl:D:D
Boğazı tutup totoyu kaldırdığı zaman insan zayıflıyor. Gerisi faso fiso
01 Yorumla
Soran+1 yılama acda kalmıcaksn ve bol su ıcıceksn :D
+1 yılbol spor yapıp kas kutleni artırıcaksın 1-2 ay sonrada sporu bırakmadan diyet yapcaksın ama yumurtanın beyazlarını yemege devam.
07 Yorumla
Soran+1 yılsarısını yemyım mı
- +1 yıl
spor oncesi tabi kız olsan bile agirlik antremanı sart durus ve kas tonusu saglardigindan. sarısı cok yararlı degil icinde yaglar var kolestrol vs. ben 3 yumurta beyazına bir sarı koyup cırpıyorum...
Soran+1 yılbn yumurta yemıyorum zaten :D
- +1 yıl
proteinsiz diyette kastan verirsin hem cok cabuk kilo alırsın sonrasında hemde durusun degisir derin sarkar... kızların her bir yerinin selulit vs olmasının nedeni bu... kas oranını artırmadan protein almadan saglıklı fit guzel bir goruntu elde edemezsin... 1 gr yag 1 gr kastan 3 kat fazla hacme sahiptir kg vermesende baya incelirsin... bazal metabolizman artar kilo almazsın.
Soran+1 yılproteın alıyorumda yumurta sevmyrum bn yıyemem mıdem bulanr
- +1 yıl
orası sana kalmıs... kolaylıklar diliyorum ben.
Soran+1 yılsaol
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇalışırken zayıflıyorum ben :) ağırlık, merdiven ve yürüyüş mevcut abur cuburuda kestiğim için daha ne olsun :)
01 Yorumla
Soran+1 yılabur cuburu bnde kestımede bazn mısafr gelıyo böyle kurabıye feln dyanmaıyorum uc dört tane yıyorum :/
Sağlık konusunda 304 cevap paylaştı. sana bir ürün önereyim bir ayda 7-8 kilo vermezsen gel burada herkesin önünde bana ne dersen de
034 Yorumla
Soran+1 yılöner bakalım
- +1 yıl
https://www.diyetmax.com/
çevremde çok fazla kullanan oldu en az veren 6 kilo verdi
Soran+1 yılya ben öyle seyler kullanma tarftarı deglım urun kullanıcksam kesınlıkle dogal olmalı bnları smdı kullanıyosn yarın daha kötü snucları oluyo kılo verıyosun ama baska taraftan zarar alıyosun
Soran+1 yılben onu hap zannettım hap deglmı teldeyım tam göremıyorum ondn
Soran+1 yılo zaman olablr bıse soruyım yesıl kahve dıyolr bı blgn vr mı
Soran+1 yılbulursam olur
Soran+1 yılfıyatı ne kdrdı
Soran+1 yılucuzmus bn dha pahalı sandım 250 vrdır dedım dlga gcme böyle seyler cok pahalı oluyo
Soran+1 yılteldeym demıstım
Soran+1 yılbn telde takmayı sevyrum pc yı fzla sevmyırm
Soran+1 yılhe yok ya kımsem yok benim bı allahm bı ben :D
Soran+1 yıl:D yok ıste kımsem aılemı saymassak
Soran+1 yıl:D sözde vrlar da bı boka yardıklrı yok hepsı yüüne glr arkndn vurur
Soran+1 yılyok :D saol
Soran+1 yılinsanlara güvenmıyorum kusura bkma kı sen ınt ortamndasn
Soran+1 yılhahahahaa :d evlenmem bn zate ıstemıyorum
Soran+1 yıl:D benm kılom yookkı bu paylasmı yaptm dıye ılla sısmanmı olmam lazm :D
Soran+1 yılannem ıcın ablamnda azıcık fazlalgı vr ondn
+1 yılyağsız yoğurt ve süt iç akşamları yak yakımını hızlandırmada çok etkililer
01 Yorumla
Soran+1 yılhmm teşekkürler :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana bir bucuk ayda 8 kilo verdiririm hemde yemden içmeden kesilmeden hafif diyetle
013 Yorumla
Soran+1 yıldıyet skıcı ya onu su saatte ye felan ohooo
Cevap sahibi+1 yılsıkıcı bir diyet degil sadece kararlı bir diyet
Soran+1 yılanlat
Cevap sahibi+1 yılemir kibi sevmiyorum heleki tek kelime verilen cvbları asla hadi kolay gelsin
Soran+1 yılkusura bkma moralm bozuk cevap vermesnde olr ama gercektn özr dlerm kusura bkma
Cevap sahibi+1 yılyaz bana
Soran+1 yılözleden mı
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılxp 2 puanda olmam lazmmıs mesaj atamıyorum :/
Cevap sahibi+1 yılmesaj engelini kaldır sorna gizlili kaldır buradan ben yazarım sana takip edince yazan
Soran+1 yılbenim mesaj engelm yokkı hepsnı kaldırdım
Cevap sahibi+1 yılgizli uye oldugun için goremiyorum seni takip et beni o zaman
Soran+1 yıltmmm
+1 yılben bu adresi 2 3 gün kullanıp zayıfladım kızlar dolandırıcı değilim tıklayıp ulaşabilirsiniz hiçbir sıkıntı çikmaz merak etmeyin.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDenrmediğim şey kalmadı şimdi bir kitap okuyorum alkali diyet onu denicem
04 Yorumla
Soran+1 yılnası bışeymıs pekı
Cevap sahibi+1 yılGıdakardaki asit ve alkali dengesini anlatıyor okumanı tavsiye ederim yazarı ayşegül çoruhlu
Soran+1 yıl:d ben o tarz kıtp okuyamm sklr bırakrm
Cevap sahibi+1 yılBence okumalısın
bol bol su iç yemeklerden öncede sıcak su iç
023 Yorumla
Soran+1 yılevet bnde böyle zayıflamstm
Soran+1 yılyalnz burada zayıflıya bn degl annmle ablam bnde sorn yok smdılk
Soran+1 yılannmn tansıyonu vr ekmegı tamamen kesemez
Soran+1 yılsarımsak yıyemıyo o ya mıdesnemı zarrms nyms tesekkur ederm saol
Soran+1 yılyooo o kdr abartı bıseyı yok gereklı olrsa ılc kulanr zaten duznlı sklde doktora gdp muyen oluyo
Soran+1 yılmuayene yazıkctm hy turkceme
Soran+1 yılçaykolık o kahve ıcmz ama her gun bes demlık cay :D
Soran+1 yılpapata :D bnu sevdm
Soran+1 yılhilmi kim?
Soran+1 yılhe bnde kndıe dıyon sandm :D
Soran+1 yıltamam atarım :D görs ıyı geceler
+1 yılyemeği kıs, egzersizini yap.
00 Yorumla
+1 yılAlkali diyet canım
01 Yorumla
Soran+1 yılo ney
+1 yılSana tavsiyem sporu hayatından eksik etme
00 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yoga ile olabilir.
010 Yorumla
Soran+1 yıldalga mı geçiyosun :/
Soran+1 yılarkdasm ya bı gıt allah askına :(
Soran+1 yılanlat o zaman
Soran+1 yılnası yapıldgnı sormadım yogann katkısnı sordum
Soran+1 yılyogayla zayıfla dıyosn snra kılo yapar dıyosun dengesız mısın
+1 yılTakmayarak
00 Yorumla
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı