Yaklaşık 4 gündür midem, midemin üstü, gövdemin ortası yanıyor. Ama nasıl desem, hani açlık bir ağrı ve yanma arası karışık acı verir ya, öyle bir ağrı. Açta değilim, yemek yediğimde daha çok yanıyor. Su da içiyorum, nane limonda içtim yaramıyor. Yine yanma var. Korktuğum için doktora da gitmiyorum. :( ben napıcam bu ağrıyla, annem olaydı ilgilenirdi kendi başıma cebelleniyorum annemi özledim :(
Cevabın nedir?
Nane limon mu? Dostum sen şaşırdın mı? Sende büyük ihtimal ülser var, iyi bir diyet yapman gerekiyor ve bu diyette kesinlikle olamaması gereken şeylerden biri ekşi şeylerdir ve doktor eşliğinde mide ilaçları kullanman gerekiyor. ( Sakın Endoskopi girme ) zaten gerekmez. Şimdi bunlardan daha çok olayın temelini söyleyeyim, tecrübeli ve deneyimli biri olarak o iki kemiğimin ortasında bir yanardağ gibi lavların böyle akıştığı hissettiğim zamanlar oldu. Şimdi çok takıntılı birisin ve kaygılar, korkular seni psikolojik olarak sarsıyor. Bu da stres yapıyor ve bu anda beynimiz midemize doğru bir asit salgılıyor ve bu asit artışı haliyle yakıyor ya da öyle hissettiriyor. O ellerini oraya götürmeyi bırakmalısın ve bunu yaptıkça her zaman korku halinde olacaksın ve daha artacak. Ben mide ilaçları kullanarak ve bir kaç tane doğal yolu izleyip, üstüne de o dönemler sigarayı baya azalttığım için baya iyi oldum hiç olmazsa artık ''oha bu ne'' diyecek kadar olmuyor. Tabi biraz daha irade olsa o da olmaz ama nerede buzdolabından tatlılar ''bize gel, ye bizi'' diyor, saat gecenin kaçı ve bu yanlış. Yapman gereken şu an internet üzerinden ülseri olan birinin yememesi gereken şeylere bakmak ve uyurken biraz yastığını yüksek tutmak. Sık ama az yemek, yemememiz gereken şeyler harici. Bulabiliğin en doğal balı alacaksın ve bunun yanında KUDRET NARI alacaksın. Sabahları uyandığında aç karınla bir su bardağı suya bal karıştırıp içeceksin, 2. gün sadece kudret narı sonra üstüne su içeceksin. Bunların yanında takviye olarak bir mide koruyucusu alman da çok önemli. Gün boyu sık sık su içmeye devam edeceksin ve stres yapmanı engellemek için bir şeyler yapacaksın. Yoga olabilir, kafanda ki korkuları kaygıları, hayatından bir şeyleri bir yerlere yazmak olabilir, spor olabilir. Eğer bu yazdıklarımı denersen kısa zamanda çok iyi olacaksın.. Burası en önemli olan kısım, buna güvenip midene zarar veren şeyleri tekrar abartman sonucu yine problemler yaşayabilirsin. Neyse artık ben bir şey yazmasam iyi olur, çünkü biraz abarttım sanki çok fazla oldu galiba ama bu o kadar canımı sıkan bir konuydu ki şu an bunları yazdım diye kendimi baya iyi hissettim ve umarım sana bir yardımı dokunur. Geçmiş olsun, iyi geceler.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMide Ağrılarına
Gün içerisinde tüketeceğiniz yoğurt, sindirim sistemini çalıştırır, mide ağrılarını geçirir.
Yemek sırasında ya da sonrasında maydanoz yiyerek mide ağrılarınızın azalmasını sağlayabilirsiniz.
Yeşil yapraklı taze sebzeler mide ağrılarına iyi gelir.
Yemeklerden sonra, yarım yemek kaşığı kişniş tohumu tüketerek mide ağrınızdan kurtulabilirsiniz.
Papatya çayı, mideyi sakinleştirir, ağrınızı kısa sürede geçirir.
Taze nane, bir miktar suda, l0 dakika kadar kaynatılır ve çay gibi içilir.
Tatlı olmasını isterseniz içine bal katabilirsiniz.
Limonlu nane çayı, kısa sürede mide ağrısını geçirir.
Bir bardak suyun içine, 2 çorba kaşığı limon suyu, yarım çay kaşığı kaya tuzu koyarak, karıştırın.
Ağrının durumuna göre günde 3 kez içebilirsiniz.
Yarım bardak suyun içine, yarım çorba kaşığı nane suyu, yarım çorba kaşığı misket limonu suyu,
birkaç damla zencefil suyu ve yarım çay kaşığı tuz ilave ederek, karıştırın.
Bu karışımda, yediklerinizle alakalı mide ağrınızı, çok kısa sürede geçirecektir.00 Yorumla
+1 yılBir an evvel doktora gitmelisin, endoskopi yaparlar, midendeki duruma göre de tedavi belirlerler. Hortumdan korkma cunku önünde sonunda o hortumu atacaklar en azından daha fazla acı cekmezsin. Zaten korkulacak biseyi de uyusturduklari icin acimiyor. Iyi haber ise hortumu cikarttiktan sonra inanilmaz bir rahatlama geliyor. 13 yil önce rahatsizlik ileri seviyedeyken yasadim bunlari. 1 haftadir tekrar basladi. Bu sefer akillandim direkt doktora gittim tablet ve igrenc bir surup basladilar. Ihmal etme rahatlarsin
00 Yorumla
+1 yılNane limon zaten ağrısını ya da yanmasını geçirmez limonun içindeki asit daha fazla yanmasına sebep olur. Muhtemelen miden de gastrit veya reflü var üzgünüm ama hastaneye gitmeden bu sorunu çözemezsin endoskopiye girip midene hortum attırmalısın korkacak bir şey yok zaten narkozu verip bayıltıyorlar. İlaç tedavisine vs ne yapman gerektiğini o zaman söylerler. Meyvesi sebzesi geçirmez bu durumu en fazla bir süreli işe yarar. Bol su ve salatalıkta bu durum için uygundur.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61
Cevap
122Cevap
- Sağlık konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBence ağrın ilerlemiş boyutta derhal doktora gitmelisin. Yakınlarını ara seni götürsünler doktora korkacak bir şey yok erken müdahale edilmeli anlattığına göre ciddi bir durum söz konusu. Hastaneye gitmemezlik etme. Belki bak bir şey de yoktur ama tamamen açıklamalarına bakarak yorumluyorum. Çok geçmiş olsun. İnşallah iyi olursun.
10 Yorumla - Sağlık konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılDoktora gidecek O mide ozafajit tarif ediyorsun ama yinede doktor görsün nane limon falan olmaz zaten su içilecek muz geçici çözüm olabilir uzun vadede illaki tedavi ister
00 Yorumla
+1 yıl1-2 dakika arayla bir yudum süt için aç kalmayın kaynamış patates püre şeklinde veya pirinç lapası nane yaramaz sakın limon asla yemeyin soda içmeyin ekmeğin içini en az 40 defa çiğneyip yutun acı ve baharatı kesin çay ve kahve içmek yok ılık ayran için yudumla ve bekleyerek bir deneyin
02 Yorumla- +1 yıl
kaç ay?
- +1 yıl
ben 1 ay yapmıştım bir dene ayran ekmek yedim sürekli patates püresi bulabilirsen defne yaprağı suyu iç
Koca karı şeyleri her zaman iyi gelmez. Bu tür rahatsızlıklar için emme tablet veriyor doktor. O ilaç iyi geliyor. Gastrit olabilir midende. Baktır bence.
04 Yorumla- +1 yıl
o hortumu asla sokturmam mideme korkuom
- +1 yıl
Bayıltarak yaptırırsan hiçbişey hissetmezsin. Kısa bir ilaç tedavisi ile toparlayabilir. En büyük düşmanı sigara, kullanıyor musun?
- +1 yıl
asla
Tarfi ettiğin yer mide kapakçığı ve reflü olmuşsun, midendeki asit duzensiziliginden kaynaklanıyor, genelde aşırı stres ya da sağlıksız beslenmeden oluyor, gıda ile geçmez, gaviskon ilacı kullan ilk içimde boğandan indiği gibi tüm acıyı ağrıyı giderir
03 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler doktor bey l ile başlayan hap önerdiler onu almayı düşünüyodum ben ama, evet bu aralar acayip stresliydim ve bunalımdaydım, stresimin önüne geçrmiyorum bunun için bir tedaviniz var mı
+1 yılnane limonu hangi hıyar öneriyorsa artık birşey demiyorum, midedeki asidi azaltman lazım, en kralı hakiki saf zeytinyağıdır, güneşte ve sıcakta kalmamış, karanlıkta serinde beklemiş, sıkılırken ısı kullanılmamış orijinal zeytinyağı olacak, sürekli her yemeğe onu koyacaksın, sabah aç karnına bikaç yudum içeceksin, 1 ay sonra tek ağrı şikayetin kalırsa gel istediğin gibi suratıma tükür.
00 YorumlaSağlık konusunda 372 cevap paylaştı. Ilık su iç.. Doktora gidebilirsen doktora git. Gidemezsen nöbetçi eczaneye bulabilirsen mide asidi önleyici ilaclar var. Onlardan bir tane al.. O imkanın da yoksa yarım kaşık karbonati suyla karistir ve iç... Limon suyu.. Kola.. Meyva sulari vs gibi asitli iceceklerden kaçın..
01 YorumlaSağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Yanmayi alacak ilac rennie veya talcid dir. Ama senin anlattigin sey bana biraz reflu veya gastrit gibi geldi. Senin doktora gorunmen iyi olur. ilerlemeden onlem alinsin. Mide yanmasini anlarim ama midenin ust tarafi ve yutaga yakin yanmalar reflu demektir. Ilerlerse sikinti yasarsin.
00 YorumlaSağlık konusunda 469 cevap paylaştı. Önce evse toz soda varsa onu yarım bardak suda erit iç. Yarın yapacağın ilk şey eczaneden nexium almak , sabah aç karnına içeceksin hergün birde yanma olduğunda al akşam olursa. Doktora gitmekten korkma doktor insan keamiyor. Reçeteni yazar öncelikle ilaçları dener hastalığına göre sonraki aşama da endoskopi olur. Yara mı var yoksa ciddi birşey mi diye. Geçmiş olsun.
00 YorumlaBence doktora gitmelisin cunki sikayetin uzun zamandır olan bir durum. Ağır yemekler yememeye çalış. Kızartılmış ve paket gıdalardan uzak dur. Baharattan da tabi. Birde ılık süt iç çok iyi gelecek emin olabilirsin. Doktora gitmeyi ihmal etme
30 YorumlaLütfen doktora gidin egr bir sorun warsa erken teşhis cok önemli , yoksa daha kötü bir durumla karsılasmanız mümkün, cok soguk seyler yemeyin soguk duş almayın midenizin üzerine pet şişeye sıcak su doldurup midenizin üzerine koyun bu rahatlatıcaktır sizi, inanın doktorlar öcü degildir nası arabanız bozulunca yetkili servise gidiyosunuz hah iste insanın tamirciside doktorlardır gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılSigara, alkol içiyorsan bırak. Fazla kafein tüketiyorsan azalt ve aç karnına içme. Kola gibi gazlı içecekler içiyorsan bırak. Sarımsak, soğan yemeyi bırak. İlaç kullanıyorsa o da böyle bir yan etki yapmış olabilir. Yemek yedikten hemen sonra uyuma. Yediklerin sindirildikten sonra uyu. Aklıma şu an için gelenler bunlar. Özellikle sigara, alkol ve kola gibi gazlı içecekleri bırak
00 Yorumla
+1 yılmuhtemelen gastrit veya ülser falandır kolonoskopi olursan gözüküyor.. mide asidini arttırsan besinleri 6 ay kadar tüketme (domates, çiğ soğan, sarımsak, limon, portakal, baharatlı yemekler, kahve, çay, kola gibi asitli içecekler ve meyve suları) sabahları aç karına bir fincan zeytin yagı iç aksam yatarken yine iç.. doğal yogurt ve kefire aban.. kesinlikle fabrikasyon ve pastanelerdeki hamur işlerindende uzak dur iyileşirsin
00 YorumlaReflün başlamış ben de senin gibiydim çok kötüydüm doktor ilaç yazdı rahatladım mide koruyucular bizim için bir nimet korkmana gerek yok endoskopi son çare oluyor doktor ilk önce ilaç tedavisi yapıyor ilerlemeden git muayene ol bence
03 Yorumla- +1 yıl
çok iyi olur bitanem
+1 yılMide yanması bende de var eczaneden mide yanması için hap alıyorum sabah aç karnına içiyorum hergun ilaç olmadığı zaman karbonat ve zeytin çekirdeği çok işe yarıyor suya karbonat at karıştır iç birincisi bu ama bunu çok fazla yapma taraftarı değilim karbonat çok kullanıldığında zararliymis ikincisi en guzeli zeytin çekirdeği suyla yut ben 4tane yutarim on dakika sonra yanma geçer
00 YorumlaKant. Yani sıcak suya az şeker katıp içmek. Ayrıca talcid ve reni gibi ilaçlar. Asıl bunun ilacı ise famodin. Elinizn altında her daim bulunsun bunlar ya. Majezik gibi yani.
02 Yorumla- +1 yıl
sıcak şeker su karışımı her zaman kusturuyor kusuncada midem rahatlar hep acaba zehrimi atıyp
- Sağlık konusunda 403 cevap paylaştı.
+1 yılMide ağrısı zordur, Allah şifa versin, bir süre çektim gaz ve şişkinlik, gegirme yapardı sonra süt ve karanfil tozu içtim baya rahatladı, buna bir göz at
Leblebi ye midedeki acı suyu çeker, rahatlayordu beni sende işe yarar mı bilmiyorum00 Yorumla
+1 yılReflü belirtileri bunlar bende de var soğuk havalarda baslar yazın durur. Asitli yağlı çok tuzlu besinlerden uzak durmalsn. Bol su içmelisin. Mide koruyucu ilaç kullanablrsn.
06 Yorumla- +1 yıl
baharatsız tuzsuz mama gibi geliyor ama :( su da içiyorum ama olmuyo mide koruyucu cidden yarıyomı
- +1 yıl
Ayrıca çiğ süt içmek baya rahatlatacaktır
- +1 yıl
Evet işe yarıyo sabah ac karnına içince gun boyu yediğib içtiğin etkilemiyo. İlaç yoksa çiğ süt dene.
- +1 yıl
soktor hortum takarmı
- +1 yıl
Hayır takmaz hormon testi yapılmstı bana kan tahlilinde öğrendm reflüm olduğunu
- +1 yıl
Ayrıca takarsa bile bayıltıyorlar 5 dakikalığına
+1 yılben talcid kullanırdım bir zamanlar veya doğal istiyosan muhtemelen miden asit salgılıyor o zaman bazik bişeyler içmen lazım mesela soda ya da karbonat at direk
00 Yorumla
+1 yılMide ekşimesi mi var acaba 1 yudum süt iç az yumuşatır o illa sıcak olmasına gerek yok küçük yudumlarla iç hepsini direk dikersen daha çok mahvedersin gecmis nolsun
00 Yorumlaaşırı gazlı içecek, kızartma, paketli yiyecek yemiş olabilirsin, aile doktoru derdini çözer; aşırı stres, uykusuzluk da olabilir;
mide için en etkili doğan çözüm civan perçemi otunu çorba kaşığı demlikte demle iç; şikayetin düzelirse bir hafta devam et; geçmiş olsun...00 YorumlaDoktora git kanks, geçmeyen belirtiler.. Geç olmadan git
Basit bişeydir diye cesaretlendir kendini
Biraz leblebi dene gidene kadar belki yatışır hafiften00 YorumlaYediğimiz içtiğimiz neredeyse hiç birşey doğal değil; asit dengeleri, besleyiciliği vs değiştirilmiş hormonlu. Bu yüzden rahatsızlığınla doktorun ilgilenmesi gerek.
00 Yorumla
+1 yılAcı birşeyler yediysen ağrı yapmış olabilir ya da midende yara oluşmuş olabilir mutlaka git, ayrıca korkacak birşey yok sadece serum bağlıyorlar rahatlatmak için
00 Yorumlamide yangınına en etkili kısa çözüm bir bardak suya bir yemek kaşığı sirke karıştır iç gertir seni rahatlarsın
14 Yorumla- +1 yıl
@Neyapaysn tam tersine su ile içeceksin tek başına değil bakterileri öldürür ve gertir yanmayı yok eder
+1 yılReflü olabilir ihmal etme mutlaka doktora git
Soguk sütü bir yemek kaşıği kadar iç rahatlatır
Geçmiş olsun00 YorumlaDoktora gitmelisin. Midende ne olduğunu bilmiyorsun. Limonda asit var mideni daha çok yakar bu yüzden.
00 YorumlaSağlık konusunda 675 cevap paylaştı. Bu aralar streslendıgın veya kaygı duydugun veya ani duygu değişimleri yaşadıysan olma ihtimali yüksek
00 YorumlaSağlık konusunda 570 cevap paylaştı. Öncelikle gecmis olsun..
Muhtemelen , gastrit var , hizli ve ivedi sekilde doktora görünmende fayda var.. :/00 Yorumla- 00 Yorumla
+1 yılNeyden korktuğun için hekime gitmiyorsun? Hastalığının bulunup tedavi edilip olmaktan korktuğun için mi?
00 Yorumlatarçın bal bire bir tarçını bolca olcak koyu bir macun şekline gelmeli ondan 1 tatlı kaşığı ye. 10 dakka sonra geçmezse ben burdayım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTamam iste mk disarda surekli b. k b. klavat yersen ev yemegi yemezsen ciplerle pidelerle lahmacun pizzalarla hamburgerlerle kolalarla biskuvilerle zaman gecirirsen boyle miden yanar gastrit olmussun sana oturup anlatamam domtora git
00 Yorumla
+1 yılGüven bana aynısını bende yaşıyorum bazen git dolabı aç ve üç dört yudum soğuk süt iç 10 dakika bekle yine üç dört yudum geçmezse gel suratıma tükür.
02 Yorumla- +1 yıl
gitti sanki sütte asitli değilmi nasıl geçirdiki
- +1 yıl
bilimsel açıklamasını bilmiyorum araştırabilirsin fakat geçirdiği kesin silaha silahla müdahale etmek gibi bir şey sanırım yine bir yanma hissedersen dediğim gibi çok değil iki üç yudum iç ve rahatla.
baharatlı yemek yeme azalt/ bol bol su iç / mide hapı varsa zarar gelmez 2 tane 3 tane içebilirsin
02 Yorumla- +1 yıl
mide bulanma hapı var
Sağlık konusunda 3,7b cevap paylaştı. Nane limon zaten yaramaz, aksine ağrınızı artırır. Acı ekşi turşu kızartma, abur cubur, gazlı içeceklerden uzak dur. Yemeklerden yarım saat kadar önce 1-1,5 su bardağı su iç. Uygun zamanında da gastroenterelojiye git.
00 YorumlaBende mide yanması olduğunda Elma veya salatalık yerim birer tane en geç 10 dakika sonra faydasını görüyorum
00 Yorumla
+1 yılEczaneye gitme imkanın varsa Rennie çiğneme tableti al rahatlatıyor Ama kesinlikle dahiliye doktoruna gitmeni tavsiye ederim Ben de benzer şey yaşadım ve reflü çıktı
00 Yorumla- Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılmaden suyu iyi gelir.
açken zeytinyağı iç bir iki yemek kaşığı, iyi gelir.00 Yorumla
+1 yılSüt seviyorsan soguk süt ic cok iyi geliyor gecmis olsun
00 Yorumla
+1 yılKuru ekmek yiyebilirsin veya sade soda da fayda getirebilir.
00 Yorumla
+1 yılBence doktora git , çünkü normal değil. Geçmiş olsun
00 Yorumla
+1 yılAyak parmaklarınıza ve parmak aralarınan güzelce masaj yapıp sonrada dinlenin geçicektir :)
00 Yorumla
+1 yılKabuk tarçını bir bardak suda 5 dk kaynat ılık iken iç iyi gelir ben öyle yapıyorum hep
00 YorumlaSağlık konusunda 394 cevap paylaştı. Süt iç ılık ılık, bal ile ılık su karıştır iç veya da.. Ama gaz sıkıntın varsa kimyon iç.
00 Yorumla
+1 yılReflü var. Endoskopi yaptır.
Ağrının geçmesi için mide koruyucu iğne yaptır00 Yorumla
+1 yılSıcak süt iç
Tarçın varsa onunla iç
3 bardak falan içtim anında geçmişti bende00 Yorumla
+1 yılRennie diye bir ilaç var 1 tane çiğnesen keser direk
00 YorumlaSağlık konusunda 2b cevap paylaştı. Geçmiş olsun, devamlılığı oluyorsa bir doktora mutlaka gitmelisin. Daha kötü bir şey olmasın.
00 YorumlaMide rahatsızlığın olmalı, burdan önerilenleri dinleme bence doktora git.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 348 cevap paylaştı.
+1 yılmiğdenın şakası olmaz doktora gıtmen lazım miğdesi delinmiş bırı olarak sana tavsıyem
00 Yorumla Direkt Dr git burda bıdı bıdı yapma ha bu arada kısa süreli rahatlama için git sade sol al iç
00 Yorumla
+1 yılEditör yazınca yorumlar doluşmuş valla doktora git derim
00 YorumlaBenim mide 2 saat ağrıyınca hayata küsüyorum sen 4 gündür iyi dayanmışsın.
00 Yorumla
+1 yılSoguk süt veya şerbet sıcak suya bol şeker atıp içerim parol bile kullanmam ben agrı kesici olarak hep doğal. Yolarla gideririm sıkıntıları
00 Yorumla4 gündür olan birşey kronik olmaya aday o yüzden doktora kesinlikle gitmelisin, kısa vadeli çözümde ise kekik çayı kadar etkili birşey görmedim.
00 Yorumla- Sağlık konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılRastgele şeyler deneme doktora git ilaç yazsın böyle yaparsan büsbütün kötü olur miden en azından ilaç yazar rahat edersin.
00 Yorumla Rennie hap ya da gaviscon şurup yazdır gecmezse ağrı varsa doktora danış mutlaka bazen küçümsüyoruz çok ciddi oluyor sonucu git mutlaka bana kalırsa ezbere iş yapma derim
00 YorumlaKorkunun ecele faydası yok 😅
Bence sen doktora git benimde aklima aynı şey geliyor 😅00 YorumlaSağlık konusunda 833 cevap paylaştı. 1 2 tane zeytin çekirdeği yutun. Ya da 1 fincan kahveye limon damlatıp için. Geçmiş olsun
00 Yorumla- Devamını Gör (123)
Devamını Gör(168)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem