Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Allah kahretsin ki eşim mantı ile dahi ekmek yer. Öyle bir kilo aldı ki yemin ederim sokakta artık ondan daha çirkini var mı acaba diye arıyorum. 5 yıldır yalvarıyorum. Sağlık açısından ve benim acımdan risk diyorum daha ne diyim. Umrunda değil. Çıldırmak üzereyim. Çevremdeki herkez kilolarını kontrol ediyor. Ama benim şansım mi diyim ne diyim. balık eti vesaire kilolu kadınlar görüyorum onlar bile yanında çağla sikel gibi kalıyor. Bizimki resmen insanlıktan çıktı. Nefret doğmaya başladı umursamazlığı ve karanlıktan uzak görünümü yüzünden. Hastalık olur baş üstüne ölene kadar bakarım. Ama sırf gözü doymadigi için beni harama zorluyor psikolojim bozuldu. Kadınlar ve erkekler ayrim yok bence kilolarına dikkat etmeli
Eşinizi karşınıza alıp " böyle devam ederse senden soğumak üzereyim " diye ciddi bir konuşma yaptınız mı
Defalarca..
Cevap= sacmalama
Isıne gelmeyincede işin gücün belinde diyor
10 senedir fit kadını anca rüyamda görüyorum
Buda bende ruhsal çöküntü yapıyor
Sonrada abaza diyorlar
Eğer kilo vermezsen cinsel hislerim bittiği gibi duygusal hislerim de bitecek sana karşı, bu sana son ikazım karar senin tarzında ciddi bir konuşma?
Yani sadece saçmalama mı diyor, sizin ondan soğuma ihtimaliniz onu hiç üzmüyor mu,
Umurunda bile değil. Olabildiğince gamsız
Tehditvari dahi uyardım.. cinsellik konusunu açmadığım takdirde benden ıyisi yok ama iş ona geldimi dinlemiyor. Isteği bile kalmadı.
Ayda bir defa oda benim zorum ile. Sapık değilim ama mağdurum benim gibi kimbilir niceleri var kadın ve erkek farketmez
Hiç öyle bir korku yaşamadım, tam tersi kilo alınca seviniyorum :D
Bende
Evet evet maledef yaşıyorum. Genetiklerim sağolsun pek hoş bir gen bırakmamışlar. Hemen kilo almaya elverişli bir vücut var maledef. Dikkat etmediğim anda direk ödem yağa çevrilecek potansiyelde. Metabolizma yaşımda oldukça yaşlı sayılır. Hızlandırmam için epey spor ve hareketli ve full diyete dayanan bir yaşamım olması şart haline geliyor. Ama yine de bazen yiyebiliyorum abur cubur içten içe azap çeksemde..
Ben diyetteyken herşeyden az da olsa yerdim. Ama baktım böyle böyle ipin ucu kaçıyor metabolizmada yavaş sıkı diyet yapmaya karar verdim. Sporsuz diyete diyet demem ayrıca. Daha sıkı fit görünüyorsun kısa zamanda etkisini gösteriyor böylelikle
Cevap
50Cevap
Demin bir çok abur cubur yedim gadası
Evet yaşıyorum. Kilolu olmayı sevmiyorum. şu an iki tane petito gömdüm.😕Arada bir kaçamak olmalı diye düşünüyorum.
Yiyip yiyip kilo alamayanlardayim. O kadar umursamaz davranıyorum ki canım o an ne çekerse yiyorum ama 1 gram bile almıyorum tam tersi aldığım zaman seviniyorum
Maalesef yaşıyorum, 53 kiloyum ama dikkat etmesem hemen tartıda rakam yukarılara çıkmaya başlıyor, abur cubur da çok ama çok seviyorum ama frenleyerek yemeye çalışıyorum
çoook. ya çip taktırasım var vucuduma. misal kilo 75 diceksin. katiyen üstüne cıkartma ona göre tuvaleti ayarla. ben 1 kuzu yemişsem onu peyderpey cıkartcak:D hayal ama keske mümkün olsa
Yoo ben zaten doğuştan kilo almiyorum öyle bir endişem yok cevrem kilo al diyor ama ben almıyorum dogustanda zayıftım genetik değil veya hastalık değil annem bakmamış bana hamileyken çok seyyasamis üzuntü ondan dolayı
Evet her zaman öyle bir korkum vardır.
Kişinin metabolizması yavaş çalıştığı için hem diyet hemde Spor yapmalı.
Ben çocukluğumdan beri abur cubur düşkünü biri olmadım ama ağır yemekler Türk yemekleri onları seviyorum bazen yiyorum.
oluyor ya, sakin ol ve o kare antep fıstıklıyı yerine sakince bırak, o senin olamaz! :D
öyle bir korkum yok ki... kilo alamıyorum ben... metobolizma hızlı , genetik faktörde var.. :D :D yiyip yiyip kilo almayan tayfadanım ben... :D :D
Evet, yaşıyorum.
Hızlı kilo alıp hızlı kilo veriyorum.
Yediklerim hemen yarıyor gibi, zayıf kalmak güzel.
Almak istesem de alamam heralde herşeyi yiyorum ama yok olmuyor 😂
Çünkü bir türlü kaçamadığım hareketli bir hayatım var.
zaten kilo veremiyorum daha fazlada almak istemiyorum
Ben hep canımın istediği gibi iştahlı yesem obez olurum 🙄
Genelde canımın istediğini yiyorum zjxkfkc öyle vazgeçtiğim çok nadir korkusu da kötü görünmek ve sağlıksız olmak
Sağlıklı ve fit olmak için az yerim ve bir çok şeyi de yemekten vaz geçtiğim oluyor
Hayır çünkü kilo vermek konusundaki sıkıntılarımı yendim çok şükür
Ahh ne gunlerdi 2015-2016 1.82 boy var kilo 70 .. simdi 90 lardayim 1 kg alsam korkuyom
Yiyipte kilo alamayanlardanım :( korkum yaşamıyorum ama kilo almak istiyorum boyuma göre fazla zayıfım.
Hayatım boyunca hiç kilolu biri olmadım sabit durur istediğimi istediğim kadar yiyorum özgürce☺️
Yeni kilo verdim ve artık alamıyorum kilo. İştahım gitti
Hayır. Yiyipte kilo alamayanlardanim. Zayifim baya. Kilo alabilsem keske. Iskelet gibiyim. Bileklerim falan incecik
Kilo alma gibi bir sorunun hiç olmadı istediğimi dinlediğim gibi yiyorum 😉 yazık ama yiyemeyenlere üzülüyorum
Çok sık bira içtiğim için göbeğim çok belirginleşecek endişesi taşıyorum
Yasamayı seviyorum kendime bakiyorum kilo almam pek
Allah ne verdiyse yerim kilo almak işime geliyo çünkü 😂
Aldık alacağımız kadar :/
Ortalama 50-60 sene olan ömrümü ac - açına mı geçireyim:)
10 günde kilo almışım ya hemem geri vermem gerek😅
Hiç yaşamıyorum gayet de
Zaman zaman yaşıyorum. Özellikle zayıfladığım zaman bu korku biraz daha arttı.
Hayor ben hic korkmam. ne kilodan ne de zayifliktan :))
Hiç böyle bir derdim olmadı... Kilo sorunum yok...
Hayır belli bir sınırın üstüne çıkmıyorum.
Almisim zaten alacagim kadar 😂
Evet yaşıyorum. Şiş-man olmayı hiç istemem
Maalesef acayip bir korku oluyor bende
Bir kere geliyorum dünyayaaaa
Yaşıyordum ama artık değil.
Kilo verememe korkusu yaşıyorum.
Valla saldim cayira mevlam kayira 🤪😁
Yaşıyorum ne yazık ki😏
Korkumun sebebi kilolu olmak itici geliyor. evet daha az önce evde bir kenarda beni ye diye bekleyen tatlıyı yemedim😌
Yiyip yiyip kilo almayanlardanım bikere hıhhh.😂
Eveettt :( ztn zor veriyorum almayaym pls
Evet Hemde çok zaten kiloluyum
Hayir yasamiyorum 🙃😊
Beslenmene dikkat ettiğin sürece korkuya gerek yok
Hayır, canım çekmişse yerim.
Evet ama yememe engel mi aslaaa
göbekten aldıgım için evetttt
Yok zaten çok şişkoyum
Korkmadan yiyorum canımın istedigini.
kilo alamayanlardanım
Yaşasam da bişi değişmiyor hala yemeye devam