Kızlar bir yakınınızı akrabanızı sünnet olurken gördünüz mü? Ne hissettiniz ben çok üzülmüştüm?

Biz bu yaz kardeşleri sünnet yaptırdık. Çok üzüldüm yaşları birbirine yakın diye büyük kardeşim biraz gecikmiş ti. 8 ve 11 yaşları aklılları erince daha zor tabe. Başta mutlu görünüyorlardı sanki alınan hediyeler kıyafetler falan ama. korku ve endişe heycan oluyo tabe. Büyükler hep köyde oldukları için köyümüzde evimizi hazırlamıştık düğün için. evi falan süsledik sünnet yatagı hazırladık bizde cok heycanlıyız. Ama çocukların hali fenaydı. haklılar sonuçta en hasas yerleri kesiliyo ! Sünnetci falan çağrıldı. Başta pek bir tepki vermediler ama düğün başlayıp sünnetlikler giyilince suratları düştü ikisininde. Çok hoş görünüyolardı sünnetlikle. uzun beyaz böyle dantelli falan önden yırtmaçlı sünnet gömleği çok hoştu. Düğünün tadını çıkarsınlar diyede düğün bitmeye yakın sünnet ettirmeye karar vermişlerdi ama bence doğru değil. Çocuklar sünnetliği giyince çok kötü oldular bir anda. Kurbanlık kuzu gibi üstlerinde sadece bir ğömlek bellerine kadar örten bir eteklik ve yırtmaç var sadece. Daha fenası külotlarını bile çıkarmıştı annemler. o halde ortalıkta dolanıp kaçcak yer arıyolardı sanki korkudan. Derken ni anda sünnetci geli verdi elinde çantayla. Ay yazık.. önce küçüğü yakaladılar. Biri sanfalyede oturmuş kucağına almıştı bagrış çagrış bakamamıştım. Ama az sona çocuk öyle bir çığlık attıki. iğne olucaktı ğüya bir şe hissetmiyceklerdi. meraklanıp büyük kardeşi izlemeye karar verdim. Tabi küçüğü gören dururmu kaçtı ama yazık yakalayıp onuda getirdiler mi. Nasıl ağlayıp tepiniyordu kurtulmak için ama mümkün değil. sandalyede oturan kirvesinin kucağına oturttular mı çocuk elini kolunu kurtarmaya çalışıyor yazık. Nası durucak bu çocuk derken. İki elini paçalarının arasına sokup kirve yanlardan yakaladı ellerini. Resmen elleriyle bacakları bağlıyorlar çok fena ellerini çekiştirdikçe bacakları kendiğinden açılıveriyor zaten. kımıldayamıyor bile o halde 😞pipi ortada kalakalmış herşeyi görüyo yazık. Resmen trawma çocuk için. Az sona sünnetci gelip bacaklarının arasına oturdu mu böyle. Yakaladı pipisini şak diye koparacak gibi sündürüyor resmen. derken bir iğne çıkardı ğüya uyuşturacak. Pipinin ucuna yapcak derken köküne ufak biğne yaptı ama çocuk nası barıyo iğneyi yiyince. sanırım dağılsın falan diye ovaladı elinde bir iki dk ama m-mümkün değil o kadar kısa sürede uyuşması ki. Sıkıyo pipinin ucunu çocuk barıyo bide uyuştumu diye soruyodu 😡eli çabuk sünnetci derler ya bir an önce kesip atmaya bakıyolar resmen yah 😧bide fazla beklemedi zaten sündürdü iyice bir kesiceği yere bir kıskaç attı böyle mandal gibi bir şe. Kıstırmasıyla usturayı vurup kesmesi bir oldu ama. Pipinin elinden lastik gibi fırladgını gördüm resmen ya. Yazık çocuğun gözünden ateşler çıkıyo sanki öyle bir çığlık attı ki. Kesmesiyle birlikte. nası ağlamaya başladı yazık. Götürüp sünnet yatağına yatırdılar öyle ce içim gitti ya. Bide sünnet şapkasını pipisinin üstüne örtmüşlerdi tek komik olan buydu çok zor geçti sünnet.
Kızlar bir yakınınızı akrabanızı sünnet olurken gördünüz mü? Ne hissettiniz ben çok üzülmüştüm?