Annem bana ne paragöz olmussun dedi cok kalbim kirildi bunlari anlatmak paragoz mu oluyo sizce?

Ben24 yaşındayım acikogretimdwn çocuk gelişim okuyipvogretmen olucam Allah nasip ederse şu an 3. sinifim. ama yaşım geçiyor diye bi yandan da boş durmak istemiyorum silahli ozel guvenlik belgesi aldım atanan kadar bu işi yaparım diye dusundum sonuçta ev de boş boş oturmakla hayat geçmiyor babamda durumu iyi ama cebinde akrep var. Öyle biraz da ekonomik özgürlüğüm oslun istiyorum. Küçük şehirde eyaaadigikiz iic anneme hayallerimden bahsediyorum İstanbul da iş bulurum yurtta kalırım ya da ablamda diye bahsettim şu kadar para yurda veririm şu kadar da cebimde kalır diye konuşuyordum bana dediki sen ne para kuduz olmuşsun daha önce garsonluk falan yapmıştım paranın kokusuna alıştın tabi demi dedi. Çok kalbim kırıldı 24 yaşındayım tabiki geleceğini düşüncem bunlari konuşmak yanlis mi paragöz mu oluyorum ben?

Annem bana ne paragöz olmussun dedi cok kalbim kirildi bunlari anlatmak paragoz mu oluyo sizce?