Arkadaşlar ben biri zor durumdayken ona borç para verdim, o düze çıkınca beni unuttu. Mecbur kalıp kendim istemek zorunda kaldım, artık borcunu geri odemeyecegine ikna oldum. Kimseye de söyleyemiyorum. Sizce ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- 10 ay
Saygıdeğer hanımefendi bu durum birçok kez benim başımı da kaldı ama bu senin için ders olsun birdaha kimseye borç verme ama bana ders olmadı ben aynı hataya defalarca düştüm çok kötü battim ama bu yıl bitecek birdaha kimseye ölse bir TL vermeyeceğim yeter artık iyi niyetimde bitti beni maddi olarak zorda bırakan herkesin Allah belasını versin...
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
10Cevap
Kaç liralıkmış bu arkadaş..
Ben her zaman derim en iyi tanıma yöntemi paradır. 100 liraya adam tanıdığım oldu.. Değer 100 liraymış :D O yüzden 3-5 kuruşluk adamlar daha büyük sorunlar açabilirdi. boş ver paranla adam tanımış oldun.12 Yorumla- Soran10 ay
Yemin ederim o kadar doğru bir yorum yaptınız ki, birinin ne olduğunu anlamak için para koymalı insan devreye. Paramla anladım ki adam değilmiş.
- Soran10 ay
Bu arada 10 bin liralık miş o arkadaş da... Çalışır yerine koyarım ama gözümdeki değeri bir lira bile etmiyor artık.
Bu zamanda borç veren kaldımı ya borcun üstüne yatıyorlar alamıyorsun öyle oluncada birdaha kimseye borc vermek istemiyorsun yani ne diyim yapan kendine yapar.
13 Yorumla- Soran10 ay
Mağdur olduğuna inandım güvendim 8 ay oldu. Ben asla rahat uyuyamazdim birinin hakkını yeseydim
- Soran10 ay
İnşallah, teşekkür ederim.
u
10 ayKimseye tam güvenemediğimden üzülemiyorum. Çünkü kuşkucu bir yapım var ve doğru çıkıyor kuşkularım. Sen ona tekrar tekrar de verir ama artık kibarca isteme anladığı dilden direkt söylemelisin canım😌
10 Yorumla- 10 ay
Oldu. Yıllardır tanıdığım, bildiğim insanları iyi tanıyamamış olmak beni bir hayli üzdü.
10 Yorumla - 10 ay
Güven nedir bilseydim eğer tekinsiz kucaklarda düşe kalka harcamazdım ömrümü
00 Yorumla - 10 ay
ben sadece kendime güvenirim insanlara güvenmem
10 Yorumla - 10 ay
Senet yaptır avukata git ske ske verecek
18 Yorumla- Soran10 ay
Zor ya. Kalbim sıkışıyor düşündükçe
- 10 ay
Ara bulucu avukata git
- Soran10 ay
Kimse duymadan nasıl alabilirim onu düşünüyorum aslında
- 10 ay
Şantaj yapcan o zaman
- Soran10 ay
Bilemiyorum sadakam olsun diyip geçmek istiyorum helal etmemekle beraber ama, benim de ihtiyacım var. Çok zor bir durum ya
- 10 ay
Neyin oluyo ona göre söylim
- Soran10 ay
Aslında bir yakınım değil tanıdığımız biri sadece. Ameliyat olacaktı ailesi bile sırt çevirdi ben yardımcı oldum ama o nankör çıktı.
- 10 ay
Anladım ne diyelim hayırlısı olsun
u
10 ayEvet çok oldu
04 Yorumla- Soran10 ay
Artık kimseye güvenmiyorsundur
- 10 ay
Evet kimseye güvenmiyorum
- Soran10 ay
Gözümün önünde can verse asla guvenmeyecegim kimseye bundan sonra.
- 10 ay
En doğrusu
- Gizli Üye(25-29)10 ay
İste paranı verecek mecbur
05 Yorumla- Soran10 ay
İstedim TM dedi ama asla ödemiyor. Gizli verdiğim için bir şey de yapamıyorum.
- Cevap sahibi10 ay
Diret bence yoksa vermez
- Soran10 ay
Vermiyor zaten o da gizli verdiğimi bildigi için rahat davranıyor. 😔
- Cevap sahibi10 ay
Çirkefleş
- Soran10 ay
Hiç benlik değil ya, o da zaten bunu bildiği için pasif görüyor. ama ben onlar kadar şerefsiz olamıyorum diye pasif olduğum anlamına geliyor demekki.
zorrr
10 Yorumla- 10 ay
Apaçi Mustafa ben ne zaman evlenecem seda apla
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)10 ay
Ne kadar verdin
010 Yorumla- Soran10 ay
Benim için büyük bir miktar. Kişiye göre değişebilir tabi
- Cevap sahibi10 ay
Ne kadar işte yani. Vermiyorum mu diyor tamam verecem diyip mi vermiyor
- Soran10 ay
10 bin TL. IBAN at hemen göndereyim dedi, attım ses seda çıkmadı yazdım defalarca vecap dahi vermedi. Araya başka şeyler sıkıştırıyor
- Soran10 ay
Arıyor boş boş muhabbet etmek istiyor.
- Cevap sahibi10 ay
Söyle çok sıkışmışım paraya ihtiyacım var kartın ödemesi gelmiş ödeyemiyorum falan diye
- Soran10 ay
Söyledim ttm dedi seni Zor durumda bırakmam dedi ama vermiyor. Vijdanimin kölesi oldum resmen.. merhamet edip verdiğim borcun dilencisi oldum.
- Cevap sahibi10 ay
Eee bu işler böyledir kanka yani Buda sana ders olsun artık bundan sonra kimseye para vermezsin sende. Sıkıştır söyle faiz binecek zaten param yok bide faizini veremem
- Soran10 ay
Allah'tan Kredi filan çekmedim çok zorladı ama Allah yardım etti de onu yapmadım. Yoksa direkt intihar sebebi.
- Soran10 ay
Ben bunu nasıl unutabilirim ya. Uykularım kaçıyor
- Cevap sahibi10 ay
Kanka sen kafayı mı yedin kredi çekmek nedir valla ben öz kardeşime çekmem kredi. İhtiyacın olmasa dicem bi bardak su iç üstünede ihtiyacın var darla yani yapacak bişey yok sürekli iste
Cook
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi