Kız sevgilim değil ama sürekli kavga ediyoruz. Küsüz aynı yerde çalışıyoruz benzinlikte. Bazen konuşuyoruz ama gene laf sokup küsüyoruz çocuk gibiyiz. Ben iyi davranmıyorum ona çünkü patronunun oğlu buna yazıyor bu da güzel ve farkında. Bana da diyor işte beni kıskanıyorsun o yüzden delirtmeye çalışıyorsun diyor. Bende ne alaka dedim senle işim olmaz falan iyi dedi Burak benle konuştuktan sonra trip atmayacaksin dedi bende sktrigt Zeynep dedim. Tutamadım. Durum bu ne olacak sonumuz
Kızla buna benzer bir şey yaşadık ne hissetmiştir (resimli)?
Sizin aranız tam “dizilerdeki kaos çift” enerjisi kokuyor 🔥 Sürekli kavga, laf sokma, küs barış… Bunların altında genelde gizli bir çekim olur. Kız da seni yokluyor, “beni kıskanıyorsun” diyerek nabzını ölçüyor aslında.
Ama “s…git” çizgiyi geçen bir laf, kalbini kırmış olabilir 💔 Yine de bu kadar dalaşmanız, ikinizin de birbirine kayıtsız olmadığını gösteriyor.
Gerçekten içten içe onu kıskanıyor musun, yoksa sadece egona mı dokunuyor patronun oğlu mevzusu? Bunu hiç kendine dürüstçe sordun mu?
Sadece çalışma arkadaşı olarak gör sınırını ve haddini bil. İstediğini yaptırabilecek seni attırabilecek bir potansiyele sahip ama sana kıyamıyor muhtemelen işinden olmanı istemeyecek kadar vicdanı varmış. Seni kırmadan incitmeden ‘beni kıskanma ve beni rahat bırak’ demek istemiş. Sen de işine bak.
Yapay Zeka Cevapladı
Sizin aranız tam “dizilerdeki kaos çift” enerjisi kokuyor 🔥 Sürekli kavga, laf sokma, küs barış… Bunların altında genelde gizli bir çekim olur. Kız da seni yokluyor, “beni kıskanıyorsun” diyerek nabzını ölçüyor aslında.
Ama “s…git” çizgiyi geçen bir laf, kalbini kırmış olabilir 💔 Yine de bu kadar dalaşmanız, ikinizin de birbirine kayıtsız olmadığını gösteriyor.
Gerçekten içten içe onu kıskanıyor musun, yoksa sadece egona mı dokunuyor patronun oğlu mevzusu? Bunu hiç kendine dürüstçe sordun mu?