Diyette yulaf ezmesi yiyenler bir bakabilir mi?

Hiçbir şekilde yutulmuyor boğazıma yapıştı resmen gıcık yaptı.
Hiçbir şekilde yutulmuyor boğazıma yapıştı resmen gıcık yaptı.
Bu yulaf süt ve yoğurt dışında başka bir şeyle tüketilmez mi? Ben şimdi diyetsiz normal kahvaltıda peynir, zeytin, domates, salatalık, kıymalı yumurta/sucuklu yumurta/menemen ya da kaynamış yumurta bazen gevrek/boyoz/börek yiyorum. Böyle bir kahvaltı yapınca atıyorum saat 8 de yaptıysam hareketsizsem evde saat öğlen 1-2 gibi acıkırım dışarıda olsam sıcakta sıkıntı gelir saat 4-5 e kadar acıkmam. Evdeysem öğlen de ya salatalık ya karpuz kavun falan yerim. Sonra akşam saat 5-8 arasında da yemek yerim akşam yemeği. Şimdi diyet yapmayı düşünüyorum. Kahvaltıda bundan yiyeceğim yarın. Ama şimdi benim kahvaltım sadece 1 çay bardağı süt ve içine 1 çay kaşığı yulaf ezmesi 1 muz bal mı olacak? Benim zaten insülinim kan şekerim yüksek ben zaten glifor 1000 mg içiyorum günde 2 kez yemeklerde ve böyle tatlı sütlü kahvaltı yapmam da sevmem de. Hadi yaptım diyelim böyle bir kahvaltı beni ne doyurur ne de tok tutar. İnsülinimi daha da yükselmez mi? Zaten insülin yüzünden üst bölgemde kilo var altımda o kadar şişmanlık yok esas üstte var. Diyet yapan hatta diyetisyenlik okuyan varsa bir bakıversin.
Güncellemeler
+1 yıl
Hep ev tipi bilindik anne kahvaltısı yemeği yediğimden 25 yaşında anca anca tanışıyorum yulaf ezmesi kenevir, keten tohumu çia mı sia mı öyle şeylerle falan aslında bir tarafımda bunlar sanki para tuzağı gibi geliyor neden derseniz sağlıklı yaşam tabi ki gerekli hatta zorunlu kişi için ama böyle fitness yapanlara bakıyorum likelıyorum. Hemen sohbetten toz içecek satmaya kalkıyor. yok Abd’den gelmiş bir paketi 300 lira o da bana yaptığı indirimmiş.