Dıştan çok yakışıklıyım ama içten çok çirkinim?

Merhaba arkadaşlar. Ben buğday tenli koyu kestane saçlı, kısık kısık bakışları olan kara kaşlı uzun boylu bir erkeğim. Yalnız bir sorunum var. Benim vücudum çok kıllı. Göğsüm, omuzlarım, sırtım, belim, karnımda siyah kıllar var. Bu kıllar öyle çok uzun değil ama vücudumun heryerini kaplamış vaziyette. Bu durumu benden başka bilen bir kız yok. Bu yüzden ne kadar güzel kız hadi yarın denize gidelim dediyse hiçbiriyle denize gidemedim. Bir kızla öpüşürken elini tenime dokundurmamasına çok özen gösteriyorum. Yani anlayacağınız gündüzleri yakışıklı bir çocuk geceleri Kurt adam'ım.

Tabi lazer epilasyon yaptırmaya da şu an bir bütçem yok. Merak ettiğim birşey var, böyle bir sevgiliniz olsa, haliyle onun hiç yarı çıplak halini görmezseniz, bir gün onun tenine dokunmak isteseniz ya da onla denize gitseniz bir vesileyle onun bu halini görseniz naparsınız?

Hatta ve hatta; grup olarak arkadaşlarınızla plaja filan gitseniz, o yakışıklı sevgiliniz birden thi-sortunu çıkarsa ; omuzları,sırtı,beli,göğsü,karnı hep kılsa ve arkadaşlarınızda o halini görse, bazıları o halini görüp dalga geçse siz ne yapardınız? O anki durumunuz ne olurdu? Erkek arkadaşınızı terk mi ederdiniz? Ya da ben senin lazer epilasyon giderlerini karşılayacağım mı derdiniz? Bu yüzden sevgilizle hiç sevişmezmiydiniz?

Bu sorularıma cevap verir misiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
teşekkürler arkadaşlar, tüy dökücü vs bunlarla uğraşmak istemiyorum. Zaten bunları kullandın mı 2-3 gün sonra kıllar meydana çıktımı hemen diyorlar, göğsünü mü tıraş ediyorsun vs.vs.. erkekler ayıplıyor yani.Mecbur lazer epilasyon yaptıracağım, hele biraz para biriktirelim. Lazer epilasyondan sonra gönül rahatlığıyla plajda gezeceğm
Dıştan çok yakışıklıyım ama içten çok çirkinim?