Aslında ben bu diyeti önermiyorum zaten bu bir sporcu diyeti değil ama şunu söylemeliyim gerçekten etkili bir diyet Ramazanda hem oruç tutup hemde bu diyeti uygulayarak 15 günde yaklaşık 10 kilo verdim ama sonra 10 güne yakın hastaneye gittim hastalandım hemde ciddi rahatsızlıklar. Neyse konu bu değil aslında Kısaca keto diyeti karbonhidrat ve şeker tamamen kesip yağ ve protein tüketmek. Sakın yanlış anlaşılmasın ben sadece bu diyetle 10 kilo vermedim iftar öncesi hem ağırlık antrenmanı hemde kardiyo yapıyordum. Ketojenik diyeti önermiyorum çünkü eğer yağ ı iyi yağlardan ve dengeli düzenli şekilde almazsanız vücudun mazotu bitmiş olur 😎 En popüler ve en iyi diyet listesinde bu yıl 42. sırada idi ve zaten 42 tane diyet vardı listede 😂
Ahahahah Amerika da bunu uygulamak için zengin olmak gerekiyor. Her gün pizza, taco ve bir sürü kızartılmış şey çıkıyor iş yerinde yemek olarak. Yemezsen aç kalırsın 🤦♀️
Hakkaten doğru söylüyorsunuz ama Fast food zincirlerini ülkemize getiren bu zihniyet yüzünden spor salonlarına akıttığımız paralara mı yazık yoksa kaybettiğimiz zamanlar mı
En İyi Cevaplar