kızlar dişlerim çokmu kötü tel taktırmayı düşünüyorum 1.83 boyunda dayim gelki dişler boyle 😣
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Başkasının düşüncesi önemli değildir ama hayatını etkiler bu hani hoş mu yani denemez ama kabullenen böyle kabul eder bununla beraber hayatını etkiliyorsa diş teli takılabilir çenem biraz geride diye konuşma sıkıntım var mesela :D
tewekkurler guzel insan
Bende tel var nefret ede ede taktim ama saglik istee. Cok kotu durmasa da saglik icin yaptirmalisin boyunu bosver. Yasin kucukse erkenden yaptirman ilerisi icin iyi olur.
tel taktiricamdaa askerden sonra 18 yawindayim bu arada birde bu tel cok fazla agrı yapiyormu?
Donunce vakit kaybetmeden yaptir derim ben gec taktirdim pismanim. Evet maalesef alisana kadar baya kotu geciyor agiz icini teller kesiyor surekli yara oluyor ama gargara yaparsin ve ilk zmanlar ymek yemekte de zorlaniyosun da sonun da iyi oluyo ileriyi dusunmek iyi geliyoo
tewekkurler cepladığın için
Taktırmalısın çok fazla çapraşıklık var çenen kapanış vermiyor uzun bir tedavi süreci seni bekliyor haberin olsun
Bazılarında yamuk dişler şirin duruyor bence çok kafana takma :))
cevap için tewekkurler ))
herkes sevmese de ben nedense bu tarz eğri büğrü dişleri seviyom lan. hiçte kötü değil *-*
şükür ölûmlük degilim tewekkurler 😂
dişinin bize hiç saygısı yok karşımızda bacak bacak üstüne atmış
Diş teli istemiyorsan kaplama yaptır xd
besmelesiz koyun mu kemirdin karşim?
yok senin besmelen vardı bildiyim kadarıyla 🤣🤟
Bence yaptır daha ii durur
tabi iyi duracak yapıra bilirsem tabi )) ama yinede saol bu guzel duwuncen için))
Hayır kardeşim kötü değil kafana takma
cevap için saol )
Çok fena değiller.
tewekkurler
Idare eder takılma
Idare
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar