Sağlık Babamın bir gülüşüne değer diyenler buraya! Babalar Günü’nde sevgini göstermenin en güzel yolu sence hangisi? (Sayfa 4) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1218 Babamın bir gülüşüne değer diyenler buraya! Babalar Günü’nde sevgini göstermenin en güzel yolu sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 30 kişi beğendi
_imoarator Takip Et Xper 5 Yaş: 37 +1 yıl Mekânın cennet olsun babam ya yoksun yanımızda yine 0 0 Yorumla
Somurtan_Kadınn Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Babam hediyelerin en değerlilerini hak ediyor ama ben ona saat almayı tercih ettim. 0 0 Yorumla
Yursof Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 1 0 Yorumla
NoSıkıntıTamamTamam Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Dogumgunum de hediye almadi ben de ona hediye almayarak sevgimi gostericem. 0 0 Yorumla
okimem Takip Et Xper 3 Yaş: 48 +1 yıl hiçbir baba hediyeye tamah etmez bu sebeple sevgi ile onu kucaklamanız ve ona göstereceğiniz saygı ona verilecek enbüyük hediyedir 1 0 Yorumla
harddiver Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl bence hayat keyf içindir. en güzeli keyifli yaşamak :) 0 0 Yorumla
Kumsal-96 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Diş temizliği önemli olan benim için teşekkür ederim çok iyi olmus bu bence olmuş 0 0 Yorumla
Sohundirdu Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Çok güzel bir bence olmuş emeğinize sağlık paylaşım için 0 0 Yorumla
Erholiy Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 0 0 Yorumla
realism Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl babalar gününde diş dırçası ve signal hediye olabilir 0 0 Yorumla
Alperkaan222 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Adamcağız annemden çok çekiyor bu konuda. Onu alıp sadece ikimiz ocak başına kaçabiliriz. 0 0 Yorumla
zeus25 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl süper bişe bu konuda deneyımlı olanlara onculuk vermek lazım 0 0 Yorumla
Hepudic Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 0 0 Yorumla
Devilcarefty00001 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl çalarak onu eğlenceli gençlik günlerine geri götürmek 0 0 Yorumla
sirboss Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl öyle günlere önem vermemek lazım hergün hissettirmek lazım 0 0 Yorumla
korkmaz01 Takip Et Master Yaş: 49 +1 yıl Sağlık konusunda 759 cevap paylaştı. Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 0 0 Yorumla
201465 Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Sağlık konusunda 498 cevap paylaştı. Televizyon karşısındaki keyifli saatlerini, yeni bir ‘’baba koltuğu’’ ile taçlandırmak 0 0 Yorumla
1_-ûye Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Babamla en keyifli sohbeti hep sofrada yapmışımdır.. onunla harika yemekler eşliğinde konuşmak ve sonrasında iyiki babamsın demek istiyorum.. 0 0 Yorumla
justdlyona Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Sürekli çılgınlar gibi komik komik fotoğraflar çekiniyoruz ve babam o fotoğrafları gördüğü zaman çok mutlu oluyo ve eğleniyor 0 0 Yorumla
MurooCan Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Hayattaki en onemli adimlari gesteren her zaman sirdas olan ailedir herseyden once aile gelir gerisi bos 0 0 Yorumla
VAIVU Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamakçünkü saat sever 0 0 Yorumla
uzgunsair Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl eski fotoğraflara bakınca hep çok gülerimbu benceTüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek 0 0 Yorumla
Kaçamakyapan16 Takip Et Xper 3 Yaş: 39 +1 yıl Dis bakimi onemlidir insanlarda ben bir insanla iliski yasiyacaksam once dislerine bakarim o denli yani 0 0 Yorumla
ksczye1 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Babamı seviyorum ama işime gelip sevdiğini onun böyle anlamasını istemiyorum. Ne yazık ki o böyle biliyor 0 0 Yorumla
Hquinn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Babam yani babalar bence müzik dinlemeyi sever özellikle nostalji benim nostalji müzik dinlediğim gibi :) 0 0 Yorumla
Buseuymz1 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Walla digerleri babama gore degildu buda degil ama bunu sectim ne bilim siklara bir gomlek koysaydiniz iyiydi 0 0 Yorumla
RomancePrincess Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl #1GülüşüneBakar Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek 😇👨👧 0 0 Yorumla
kendimibulmayageldim Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Babalar gününde annem ve babam boşanıyor olacak gülüşünü hiçbir zaman göstermedi hakaretten başka birşey de duymadım 0 0 Yorumla
Fatmasungurr Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Gülüşüne kurban olurum. O benim ilk aşkım onun gülüşü her şeyden önce gelir. 1 0 Yorumla
lety0 Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Babalar candır sığınacak limandır varlığı herşeyden değerli gülüşü mutluluğu bizi biz yapandir. 0 0 Yorumla
ikiortabirsadee Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Birlikte bol vakit geçirmek lazım mutlu etmek için her şey yapılabilir 0 0 Yorumla
Yaziklayn Takip Et Xper 6 Yaş: 36 +1 yıl Babasını kaybetmiş biri olarak kıymetini bilin derim babanızın 1 2 Yorumla XxTurkOglxX +1 yıl Zor bir durum Yorumla umay765434 +1 yıl Allah rahmet eylesin yeri mekani cennet olsun ins Sana sabır versin Yorumla
Mervehayat23 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Genelde sevdi tarzdan gömlek alırım ama yakışır yakışıklı babama 😂❤️😊 1 0 Yorumla
emirblack Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Televizyon karşısındaki keyifli saatlerini, yeni bir ‘’baba koltuğu’’ ile taçlandırmak 1 0 Yorumla
TuğbaŞeker Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 57% +1 yıl Babam hayatta olsaydı hediye alabilirdim :( 4 0 Yorumla
XSepultura Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Uzun zamandir görüsemiyoruz yanina gidip kocaman sarilmam en guzel hediye olur bence 😊 0 0 Yorumla
Gizemlikadingizem Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Bir günlüğüne kalori hesaplamayı bırakıp en sevdiği yemeği onunla birlikte afiyetle yemek 0 0 Yorumla
YusufEmirC Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 0 0 Yorumla
LanetliMaria Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 0 0 Yorumla
GizliUye0606 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Benim dişlerim bembeyaz değil kullansamda olmaz heralde 0 0 Yorumla
İsimsizkadıın Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek 0 0 Yorumla
hakanbyc Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl Güzel olmuş beğendim sagolun varolun elinize sağlık 0 0 Yorumla
Cskkn Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Benim başarılı olmam babamı mutlu eder yani mesela soru falan çözünce mutlu oluyor :) 0 0 Yorumla
gecemiymiis Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Hep resim çizip hediye ederim ona yaşım kaç olursa olsun ve o hep sevinir 0 0 Yorumla
Lenasycr25 Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl Çünkü hediyeler geçicidir ama anıları değerlendirmek ve onları hatırlamak, hissetmek kalıcıdır 0 0 Yorumla
FeminemErkekCeren Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Saat mi çok klişe oldu fotoğraflara bakarak daha iyi bir zaman geçiririz 0 0 Yorumla
BERTAN3326 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Bizim peder ava gitmeyi sever ona 2 kutu fisek ve yeni bir av cantasi aldim 0 0 Yorumla
Bay_Centilmen Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Baba demek candır.. kandır.. arkadaştır... en iyi dosttur... 0 0 Yorumla
Snszgzllk Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Ben babami kaybettim keske o koltuga oturda bilsem bir gunlugune 0 0 Yorumla
adel1015 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Mis mis kokulu öpmek her hediyeye bedel bence. Kapitalizmi desteklemeye gerek yok :) 0 0 Yorumla
ichbintuva Takip Et Xper 3 Yaş: 87 +1 yıl Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek. 0 0 Yorumla
ehtiram88 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl ÇBir günlüğüne kalorihesaplamayı bırakıp en sevdiğiyemeği onunla birlikte afiyetleyemek 0 0 Yorumla
Sssd22222 Takip Et Xper 4 Yaş: 37 +1 yıl Çünkü kendi babamı iyi tanıyorum benim babam böyle mutlu olur 0 0 Yorumla
Simgezm Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Babam rahatına düşkün e maç hastası rahat bir koltuk onu mutlu eder diye düşünüyorum 0 0 Yorumla
Skksksoaowpzp Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Babama gün boyu gözükmem, yapılan hayatı yüze vurmak bize yakışmaz.. 0 0 Yorumla
Kaiqowozozo Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 0 0 Yorumla
irfankrgl7 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Bir gün değil her gün babalar günü olduğunu hissettirmek 0 0 Yorumla
nurunnisan Takip Et Xper 3 Yaş: 45 +1 yıl babamı çok seviyorum gerçekten seveceği her şeyi yapmak içimden gelerek yapmak bana da zevk veriyor. 0 0 Yorumla
RedRainbow7 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 41% +1 yıl Böyle günler benim için bir anlam ifade etmiyor 2 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Mekânın cennet olsun babam ya yoksun yanımızda yine
Babam hediyelerin en değerlilerini hak ediyor ama ben ona saat almayı tercih ettim.
Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak
Dogumgunum de hediye almadi ben de ona hediye almayarak sevgimi gostericem.
hiçbir baba hediyeye tamah etmez bu sebeple sevgi ile onu kucaklamanız ve ona göstereceğiniz saygı ona verilecek enbüyük hediyedir
bence hayat keyf içindir. en güzeli keyifli yaşamak :)
Diş temizliği önemli olan benim için teşekkür ederim çok iyi olmus bu bence olmuş
Çok güzel bir bence olmuş emeğinize sağlık paylaşım için
Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak
babalar gününde diş dırçası ve signal hediye olabilir
Adamcağız annemden çok çekiyor bu konuda. Onu alıp sadece ikimiz ocak başına kaçabiliriz.
süper bişe bu konuda deneyımlı olanlara onculuk vermek lazım
çalarak onu eğlenceli gençlik günlerine geri götürmek
öyle günlere önem vermemek lazım hergün hissettirmek lazım
Televizyon karşısındaki keyifli saatlerini, yeni bir ‘’baba koltuğu’’ ile taçlandırmak
Babamla en keyifli sohbeti hep sofrada yapmışımdır.. onunla harika yemekler eşliğinde konuşmak ve sonrasında iyiki babamsın demek istiyorum..
Sürekli çılgınlar gibi komik komik fotoğraflar çekiniyoruz ve babam o fotoğrafları gördüğü zaman çok mutlu oluyo ve eğleniyor
Hayattaki en onemli adimlari gesteren her zaman sirdas olan ailedir herseyden once aile gelir gerisi bos
çünkü saat sever
eski fotoğraflara bakınca hep çok gülerim
bu bence
Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek
Dis bakimi onemlidir insanlarda ben bir insanla iliski yasiyacaksam once dislerine bakarim o denli yani
Babamı seviyorum ama işime gelip sevdiğini onun böyle anlamasını istemiyorum. Ne yazık ki o böyle biliyor
Babam yani babalar bence müzik dinlemeyi sever özellikle nostalji benim nostalji müzik dinlediğim gibi :)
Walla digerleri babama gore degildu buda degil ama bunu sectim ne bilim siklara bir gomlek koysaydiniz iyiydi
#1GülüşüneBakar
Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek 😇👨👧
Babalar gününde annem ve babam boşanıyor olacak gülüşünü hiçbir zaman göstermedi hakaretten başka birşey de duymadım
Gülüşüne kurban olurum. O benim ilk aşkım onun gülüşü her şeyden önce gelir.
Babalar candır sığınacak limandır varlığı herşeyden değerli gülüşü mutluluğu bizi biz yapandir.
Birlikte bol vakit geçirmek lazım mutlu etmek için her şey yapılabilir
Babasını kaybetmiş biri olarak kıymetini bilin derim babanızın
Zor bir durum
Allah rahmet eylesin yeri mekani cennet olsun ins Sana sabır versin
Genelde sevdi tarzdan gömlek alırım ama yakışır yakışıklı babama 😂❤️😊
Televizyon karşısındaki keyifli saatlerini, yeni bir ‘’baba koltuğu’’ ile taçlandırmak
Babam hayatta olsaydı hediye alabilirdim :(
Uzun zamandir görüsemiyoruz yanina gidip kocaman sarilmam en guzel hediye olur bence 😊
Bir günlüğüne kalori hesaplamayı bırakıp en sevdiği yemeği onunla birlikte afiyetle yemek
Benim dişlerim bembeyaz değil kullansamda olmaz heralde
Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek
Güzel olmuş beğendim sagolun varolun elinize sağlık
Benim başarılı olmam babamı mutlu eder yani mesela soru falan çözünce mutlu oluyor :)
Hep resim çizip hediye ederim ona yaşım kaç olursa olsun ve o hep sevinir
Çünkü hediyeler geçicidir ama anıları değerlendirmek ve onları hatırlamak, hissetmek kalıcıdır
Saat mi çok klişe oldu fotoğraflara bakarak daha iyi bir zaman geçiririz
Bizim peder ava gitmeyi sever ona 2 kutu fisek ve yeni bir av cantasi aldim
Baba demek candır.. kandır.. arkadaştır... en iyi dosttur...
Ben babami kaybettim keske o koltuga oturda bilsem bir gunlugune
Mis mis kokulu öpmek her hediyeye bedel bence. Kapitalizmi desteklemeye gerek yok :)
Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek.
Ç
Bir günlüğüne kalori
hesaplamayı bırakıp en sevdiği
yemeği onunla birlikte afiyetle
yemek
Çünkü kendi babamı iyi tanıyorum benim babam böyle mutlu olur
Babam rahatına düşkün e maç hastası rahat bir koltuk onu mutlu eder diye düşünüyorum
Babama gün boyu gözükmem, yapılan hayatı yüze vurmak bize yakışmaz..
Bir gün değil her gün babalar günü olduğunu hissettirmek
babamı çok seviyorum gerçekten seveceği her şeyi yapmak içimden gelerek yapmak bana da zevk veriyor.
yaşasaydı eminim #1GülüşüneBakardı
Böyle günler benim için bir anlam ifade etmiyor