Sağlık Babamın bir gülüşüne değer diyenler buraya! Babalar Günü’nde sevgini göstermenin en güzel yolu sence hangisi? (Sayfa 5) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1218 Babamın bir gülüşüne değer diyenler buraya! Babalar Günü’nde sevgini göstermenin en güzel yolu sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 30 kişi beğendi
sorarımcevaplarım Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 42% +1 yıl Babam için en mutluluk verici şey yemek😂 1 0 Yorumla
ugly_angel Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Tüm babaların babalar günü kutlu olsun. 1 0 Yorumla
jessicajulia Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 68% +1 yıl O adam haketmiyor ona alacağım hediyeyi 1 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Sağlık konusunda 315 cevap paylaştı. Vay be signal iyi bir d. günü hediyesi :D 1 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Sağlık konusunda 812 cevap paylaştı. Çok güzel bir saat olsa süper olur 1 0 Yorumla
cansukece Takip Et Xper 3 Yaş: 40 , eic 38% +1 yıl yemek en güzeli:) ve birlikte yemek yemek 1 0 Yorumla
ChaPuler Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Bir paket parliament alsam sevinir galiba :D 1 1 Yorumla KÖTÜYE_AŞIĞIM +1 yıl İlerde bende baba olucam hayır demezdim 😀 Yorumla
Yildizlibisiler Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 35% +1 yıl Babalar günü ne zamn kiii 1 1 Yorumla hasandldl +1 yıl Sjsjsjsjsj 16 haziran Yorumla
MaSksTeR Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Sağlık konusunda 647 cevap paylaştı. Babalar❤kızların tek aşkları 2 0 Yorumla
Duygularımıaldırdım Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 67% +1 yıl Mutlu edeceğim bir babam yok. 0 0 Yorumla
Grandiflora Takip Et Master Yaş: 44 , eic 46% +1 yıl Sağlık konusunda 338 cevap paylaştı. Klasiklerden vazgeçmeyip kol saati derim 0 0 Yorumla
alonn26 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 , eic 37% +1 yıl Babaya alınabilecek en güzel ve şık hediye bence 0 0 Yorumla
kendinceyazabilen Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl En güzeli tüm aile bir arada olmak😊 0 0 Yorumla
SansSeninleOlsun Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 38% +1 yıl Mutluluk baban varsa güzel yoksa ne... 0 0 Yorumla
Oliynyk Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Onubla konuşmamak onu daha mutlu eder sanırım 0 0 Yorumla
Aegontargaryenn Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 54% +1 yıl Sadece exper için yazanlar. Eve ben onlardanım 0 0 Yorumla
LostAngels Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Sıcacık bir sarılma en güzeli olabilir bazen 0 0 Yorumla
Osoğukgecedee Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 33% +1 yıl Babama bol öpücük yeter bence çok sever 0 0 Yorumla
DamdanAkanSavaşı Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 67% +1 yıl Standart her sene 2 gömlek 1 pantolon :D 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Sağlık konusunda 2,8b cevap paylaştı. Saat kalıcı iyi bir hediyedir 0 0 Yorumla
Korhantunc123 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 , eic 44% +1 yıl Rahmetli babam bigece ustumu ortmustu hic unutamam 0 0 Yorumla
muhammed_43_ Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Tabiki şık ve zarif bir stil tamamlaması 0 0 Yorumla
serkannbey Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl Cunku komik geldi o yuzden bu secenegi sectim 0 0 Yorumla
Luxianna Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 48% +1 yıl Sevgimi göstereceğim bir babam yok signalciğim 0 0 Yorumla
ferhatffg Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl Hicbirini yapamam cunku babam burda degil 0 0 Yorumla
beyzanur20 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl Sağlık konusunda 381 cevap paylaştı. Kol saati iyi fikir bence 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Birlikte olduktan sonrası teferruat.
Mezarına ziyarete gidicem.
Babam için en mutluluk verici şey yemek😂
Ona en sevdiği kitapları okumak
Tüm babaların babalar günü kutlu olsun.
kol saati almak en iyisi 😊
O adam haketmiyor ona alacağım hediyeyi
Babam yemek yemeyi çok seviyor😀
Bayram öncesi aldım hediyelerimi.
Vay be signal iyi bir d. günü hediyesi :D
Ona gidip kocaman sarılmak 🤗🤗🤗🤗
Çok güzel bir saat olsa süper olur
yemek en güzeli:) ve birlikte yemek yemek
Bir paket parliament alsam sevinir galiba :D
İlerde bende baba olucam hayır demezdim 😀
Babalar günü ne zamn kiii
Sjsjsjsjsj
16 haziran
Parfum ya da saat almak olabılır
En sevdiği yemeği beraber yemek olabilir.
Babalar❤kızların tek aşkları
olsaydı eger düşünürdüm ne yapip yapmayacagimi
kol saati alırım sanırım.
1 gülüşüne bakar didim sjzhxj
Mutlu edeceğim bir babam yok.
Klasiklerden vazgeçmeyip kol saati derim
Babaya alınabilecek en güzel ve şık hediye bence
Cünki nostalji candır gerisi heyecan
Güzel bir gülüş her şeye bedel zaten
yani öyle işte ya neyse iyi geceler
En güzeli tüm aile bir arada olmak😊
O benim canım babam o yüzden