White Now Men düzenli kullandığında sigara, kahve ve çay lekelerini ortadan kaldırır. Milyonlarca Blue Light taneciğinden oluşan teknolojisi ile anında bembeyaz bir gülümseme sağlar.
@Rodeocu10 ana babam canım kızım demedi saçımı hiç oksamadi hiçbir zaman babam bana sarılmadı hep ve herzaman benimle iyi konuşmaz kötü konuşur orda olsun burda olsun rezil oluyorum öyle işte kendisi soğuttunuz için ben babama ısınamıyorum öyle kola kolay ayrılamıyorum artık büyüdüm sarılmaya gerek yok inş ilerideki çocuklarımın babası çok iyi baba olacağını düşünüyorum çok iyi baba olsun istiyorum.
inşallah bende de durum farksız değil ama mesela sevgisini farklı yönden gösteriyorlar şunu anladım ki evlat sevgisi konusunda o kadar baskılanmışlar ki mesela erkekler ağlamaz erkekler çocuğunun başını okşayamaz algısı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Bir gömlek alırım bir de parfüm he bir de traş losyonu
Hiç bişeye gerek yok babalar babadır öyle şeylere önem vermez😀
Babalar günü Bence en gereksiz şey anneler günü kalmalı babalar günü kaldırılmalı
Bir günlüğüne kalori hesaplamayı bırakıp en sevdiği yemeği onunla birlikte afiyetle yemek
bunun için fazla çaba içersine girmeye gerek yok sanırım
Babalar gülünce 5 dakikalığına güzelleşiyor dünya..
Hediye sevmiyor niye aldınız diyor, ee haklı adam onun parasıyla ona hediye alıyorum :)
Baba... Babam yanımda olsun dünya düşmanım olsa ne yazar... Babam...
Benim baba coktan öldü. Bu gunler cok sacma. Gereksiz.
Ah keşke sağ olsaydı da hayat işte neyse iyi geceler
#1GülüşüneBakar kol saati çok güzel bir seçim olabilir
ahhh babam sagolsaydii kosede otursaydi. bir karli dagg gibiydi ardimizda dursaydi.
Bizimki istemez koltuk almayı boşuna para harcıyorsun der 😀😀
Babam gibisi var mıdır bilmem ama varsa da o da babamdır. 💙💙
Ben bu tarz günleri sevmiyorum. Çünkü annesi babası olmayanlar var üzülüyorum.
Evet signal cok iyifir bence ama disler yan ve dis etleri girundukten sonra beyaz olsa ne olur benimki yan mesela
Televizyon karşısındaki keyifli saatlerini, yeni bir ‘’baba koltuğu’’ ile taçlandırmak hep tv izler zaten
Onu gençlik günlerine götürmek ve zamanında hoşlandığı şeylerden ilerlemek eminim ki hoşuna gidecektir :))
Televizyon karşısındaki keyifli saatlerini, yeni bir ‘’baba koltuğu’’ ile taçlandırmak
çünkü vaktin çoğu tv başında geçiyor
Biricik babam hayatta olsaydı ben ona dünyaları alırdım. Şimdi sadece ruhuna fatiha okuyorum her namazımın ardından... 😎
Saat en anlamlı ve en güzel hediye aradan geçen zaman beni sana seni bana hatırlarsın notunu ilistirdinmi harikabaktikca beni hatırla vs
Marka takıntısı olsa da olmasa da saat başlı başına hediyedir. Ve sevmeyen erkek yoktur. Sevmeyen erkek de ne bileyim etek falan giysin 😂😂😂
White Now Men düzenli kullandığında sigara, kahve ve çay lekelerini ortadan kaldırır. Milyonlarca Blue Light taneciğinden oluşan teknolojisi ile anında bembeyaz bir gülümseme sağlar.
Her günümüzü babalar günü bilenlerdenim. İyiki varsın babam.
Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak.
Babamı kaybettiğimiz için pekte ne yazacagimi bilmiyorum
babalara saygim sonsuzdur babalar gunu kutlu olsun
Kol saati güzel bir yerden yer ayırtırım annemle gönderirim tatile 😀
Babamı 27-01-2019 da kaybettim. Babanızın kıymetini bilin
Ağız bakım ürünleri hediye edilebilir diye düşünüyorum
Ah be babam, keşke hayatta olsaydın da babalae gününü kutlayabilseydim...
Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek
Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek
Babamız maalesef yok.. herkesin babalar günü kutlu olsun
Babamı hiç tanıyamadım. Babalık nasıl birşey fikrim yoktu. Taaki oğlum olana kadar. Umarım iyi bir baba olabilirim. Onunla öğreneceğim babalığı.
Bunların hiçbirini yapamayacağım. Mezarına gidip dua okumak dışında yapabilecek başka birseyde yok :(
Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak
A SEÇ
Televizyon karşısındaki keyifli saatlerini, yeni bir ‘’baba koltuğu’’ ile taçlandırmak
Bir günlüğüne kalori hesaplamayı bırakıp en sevdiği yemeği onunla birlikte afiyetle yemek
Kesinlikle
Katılıyorum..
Baba gülüşü guzeldir
Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak
Kızların yaptığı yorumlar çok hoş ileride kız babası olmak için yeni sebepler doğuyor
E secildi;)) aynen babalar gunu kutlu olsun herkesin
Küçüklüğümden beri babamda sevgi görmedim hiçbir şey almicam ve de yapmicam gerek yoktur
o da öyle gördüğü için sevgi gösterememiştir
@Rodeocu10 ana babam canım kızım demedi saçımı hiç oksamadi hiçbir zaman babam bana sarılmadı hep ve herzaman benimle iyi konuşmaz kötü konuşur orda olsun burda olsun rezil oluyorum öyle işte kendisi soğuttunuz için ben babama ısınamıyorum öyle kola kolay ayrılamıyorum artık büyüdüm sarılmaya gerek yok inş ilerideki çocuklarımın babası çok iyi baba olacağını düşünüyorum çok iyi baba olsun istiyorum.
inşallah bende de durum farksız değil ama mesela sevgisini farklı yönden gösteriyorlar şunu anladım ki evlat sevgisi konusunda o kadar baskılanmışlar ki mesela erkekler ağlamaz erkekler çocuğunun başını okşayamaz algısı
Bir günlüğüne kalori hesaplamayı bırakıp en sevdiği yemeği onunla birlikte afiyetle yeme
Rahmetli hayatta olsaydı ona her güzel şey değerdi..
Aldıgım Hediyen Parası Versem daha Mutlu Olurdu 😂🤔
Iclerinde en iyisi yan yana televizyon kahkaha yan yana konusmaktir bunlardan haric onu değistirmez
Babam kitap okumayı çok sevdiği için güzel bir kitap onu mutlu eder mesela. Kol saatini kitapla değiştirebilirim
Babam tv seyretmeyi çok sever. Onun için tv koltuğu en güzel hediye.
Keşke yanımda olsaydı da bir kere sarılabilseydim rahmetli babama çok özledim :(
Babalar El Ustunde Tutulduklarini, Yerlerinin Kendine Ozel Oldugunu Bilmeleri Onlari Mutlu Eder...
Kol saati almak en iyisi baktıkca hatırlar...
Babam hayatta olsaydı bir kol saati hediye etmek isterdim.
Babalık annelik önemli değerler. Maddi eşyalar alıp hediye etmekle o değerleri düşürmüş oluruz.
Ona sımsıkı sarılıp iyiki varsın demeyi düşünüyorum
@seblaa34 Düşünme😠😤düşünme, biran önce git gör bul ve şöyle yap geç olmadan ve öyle bir sarıl ki asla unutamasın👍🧿 ama geç olmadan lütfen 🙏🥺🥺🥺🥺🥺😓😭
Babamın takma dişleri var onları nasıl temizleyecek.
Babam olsaydı ayaklarına kapanırdım. Geçen yıl kaybettim babamı 😭