Sağlık Babamın bir gülüşüne değer diyenler buraya! Babalar Günü’nde sevgini göstermenin en güzel yolu sence hangisi? (Sayfa 2) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1218 Babamın bir gülüşüne değer diyenler buraya! Babalar Günü’nde sevgini göstermenin en güzel yolu sence hangisi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 30 kişi beğendi
mavikutu Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 35% +1 yıl Anneler günü gelince ortalık yıkılıyor, Babalar Günü gelince sıradan bir günmüş gibi davranılıyor. 😒 0 0 Yorumla
Difen Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Babacığıma sevdiği yemekleri yaparım o bugüne nedense çok kıymet veriyor 2 0 Yorumla
iremseverrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl yanındaysa sarılıp öpmek öncelikle en önmli gerisi teferruat 2 0 Yorumla
umtşş Takip Et Xper 7 Yaş: 49 , eic 32% +1 yıl Biricik babam hayatta olsaydı ben dünyaları almış olurdum 1 0 Yorumla
Genç_Sporcu_34 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 56% +1 yıl Ne yaosak odeyemeyiz babamizin hakkini hediye ne ki 1 0 Yorumla
Dogu85 Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 76% +1 yıl benim babişko sinema yı çok sever, ona sinema patlamış mısır içecek ısmarlardım :) 1 0 Yorumla
lady_bird Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 34% +1 yıl Bütün babaların babalar günü kutlu olsun.#1GülüşüneBakar 1 0 Yorumla
Pisipisiiiiii Takip Et Xper 2 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl Baba yokki zaten hiç olmadı hediye alalım güzel zaman geçirelim 1 0 Yorumla
Floriani Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl En güzel hediye ona sarılmak ona sevdiğinizi göstermektir. 1 0 Yorumla
_SuUu__ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Babamin gülmesi, kahkaha atması diyorum başka bir şey demiyorum 🌸 İyi ki var 1 0 Yorumla
Hazalle Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 39% +1 yıl Gün boyunca en sevdiği nostaljik şarkıları çalarak onu eğlenceli gençlik günlerine geri götürmek 1 0 Yorumla
Gokceli35 Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Gün boyunca en sevdiği nostaljik şarkıları çalarak onu eğlenceli gençlik günlerine geri götürmek 1 0 Yorumla
SedaSoruyorr Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 58% +1 yıl Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek 1 0 Yorumla
falaise1 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 47% +1 yıl Babama gün boyu gözükmem, yapılan hayatı yüze vurmak bize yakışmaz.. 1 0 Yorumla
Tırnagıkırılankıs Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl Babam cok bakımlıdır aslın signal seti alsam sevinir 1 0 Yorumla
Neskuzusu Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl Ya babam hediye alınca çok kızıyor bana sarılın Yeter diyor☺️ masrafsız baba 🤷🏻♀️ 1 0 Yorumla
VendettalSarge Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 58% +1 yıl Yaşasaydı eğer en güzel hediyelerden birisini verirdim 👍 1 0 Yorumla
gizemlipsikolog Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Tabi ki nostaljik bir şeyler çaldırarak gençliğine döndürmek. 1 0 Yorumla
Alpernvxs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak İyi bir fikir bence eğer saat kullanıyorsa, seviyorsa iyi 0 0 Yorumla
Nick_söylemem Takip Et Xper 5 Yaş: 38 +1 yıl Eğer babası iyi ise adamlık babalık yapmış ise ona layık bir evlat 2 0 Yorumla
Harikadag95 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl yaşasaydı istediği herşeyi onunla yapmaya razıyım. :( 1 0 Yorumla
damlaecesözcü Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl babamı tanımıyorum ama kol saati falan alırdım herhalde 1 0 Yorumla
Ask_Ezgi Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 1 0 Yorumla
VeganFox Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl Babama güzel yemekler yapıp, kol saati hediye etmek ☺️ 1 0 Yorumla
BirSevdadırTürkiyem Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 50% +1 yıl Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak 0 0 Yorumla
Alabalk Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 58% +1 yıl Babam benden şuana kadar bir oyun istedi bir de para. Yani ona vere vere para verebilirim. 0 0 Yorumla
yasemenxx Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl En güzel hediye benim çocuğu yetmez mi? Şaka şaka bı baba kız günü yaptım ben :) 0 0 Yorumla
Taxoo Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 45% +1 yıl Babalar her şeyi sever, yeterki armağan eden siz olun. 0 0 Yorumla
izmirliderlerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Babişkoya babalar gunu hediyesi diş macunu alıcaz sjsjs 0 0 Yorumla
DanceMyLife Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 44% +1 yıl Malesef ki beni seven iyi nir babam olmadı hiç hep istedim istedim ama yok 0 0 Yorumla
RayKurzweil Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 74% +1 yıl Bence sevdikleriniz yaşıyorken değerini bilin diyebilirim. 0 0 Yorumla
İzmircentlmeni28 Takip Et Xper 4 Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl Evet öyle yaparım dünyalar bedel çok seviyorum babamı 0 0 Yorumla
Sedefinpijaması Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl Gomlek alip onu daha genc hale getirmek bence en uygunu babam icin :) 0 0 Yorumla
warriornight Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Annem ve babam ayrı olduğu için maalesef babamla baba oğul gibi değiliz 😔 0 0 Yorumla
Blurredheadd Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 57% +1 yıl Açıkçası o gün AYT var. İyi alsam da adamcağızın yüzü gülse bari. 0 0 Yorumla
sadıkaşk Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Onu gençlik yillarina götürecek şarkılar türküler dinlettirirdim. Çünkü en çok bundan mutlu olurdu. 0 0 Yorumla
selenatorsari Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 56% +1 yıl üniversite kazanırsam çok mutlu olur. ama :( mezunluk 0 0 Yorumla
Hileram Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Benim babam olmadigi icin ben evde pineklemeyi dusunuyorum 0 1 Yorumla Cengiz055 +1 yıl Sus sen ses yapma Yorumla
Burakerbek Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl En güzeli kol saati babam da saat takmayı çok sever :) 0 0 Yorumla
asabidir Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 52% +1 yıl Babamla 3 senedir konuşmuyorum keşke onun kızı da olmasaydım 0 0 Yorumla
Siyah_incii Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 75% +1 yıl En ideali bir saat almak ama ben sanırım onu bile alamayacağım 0 0 Yorumla
Tersy Takip Et Master Yaş: 48 , eic 58% +1 yıl Sağlık konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sevdiği şarkılardan oluşan bir müzik demeti onu mutlu eder. 0 0 Yorumla
Berkeeirmakk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Severimmm Babamı çok Allah uzun ömürler versin babalarimiza 0 0 Yorumla
Yusufeneskonuk Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 55% +1 yıl Rahat bir koltuk 🛋 🤗 babam bayılır geniş ve rahat bir koltuğa 0 0 Yorumla
drnuri Takip Et Xper 6 Yaş: 45 +1 yıl Evet malesef benim mutlu edebilecedğim bir babam yok nacizane tavsiyem kaybetmeden kıymetini bilmeniz her anı mutlu yaşamanız dileğiyle 0 0 Yorumla
Freeman06 Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 50% +1 yıl Dünyaları ayağına sersem yetermi ki canım babam ❤️❤️❤️ 0 0 Yorumla
Denizzkızııııı Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 35% +1 yıl Onun her Sözünü dinlemek bir babanın isteyebileceği en güzel ilk hediye 0 0 Yorumla
umay765434 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl Babama en sevdigi yemegi yapabilirim bu babamı cok mutlu eder 🙂 0 0 Yorumla
Hhhppp Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 76% +1 yıl Saat hem kalıcı hem klas bir hediye olur yakışanı bulduktan sonra en iyi babalar günü hediyesi 0 0 Yorumla
Recepdkz Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Teşekkürler Signal sayenizde babama babalar gününde diş macunu aldım, inşallah fazla vurmaz 😂 0 0 Yorumla
üçüncüpapa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 63% +1 yıl Babamın gururlanacağı şeyler yaparsam en güzel babalar gününü yaşayacağını düşünüyorum. 0 0 Yorumla
interbilgi Takip Et Xper 4 Yaş: 34 , eic 33% +1 yıl babalar başka.. Baba çınar gibidir. Meyvesi olmasa da gölgesi yeter. 0 0 Yorumla
Sevgibaskan Takip Et Xper 3 Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Mutlu olmayı gönülden hissetmeli tabi böyle şeylere karşı olmayan babalar icin 0 0 Yorumla
sifaonline Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 61% +1 yıl sabahlara kadar film seyrediyoruz rahat bir koltuk şart grpjbngrtg 0 0 Yorumla
sameeeeet34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 40% +1 yıl Iki tane saat aldım daha ne yapayım üçüncüsünü mu alayim 0 0 Yorumla
caesar1 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Babalar gununde bir signal dis macunu aliyim ozaman 😄 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Babalar gününe signal diş fırçası aldım güldükçe dişleri parıldasın :D :D 0 0 Yorumla
Ateist_Türk Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 69% +1 yıl Bir günlüğüne kalori hesaplamayı bırakıp en sevdiği yemeği onunla birlikte afiyetle yemek 0 0 Yorumla
Gokhanclsknn Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 38% +1 yıl Signal diş bakım seti ile ışıltılı gülücükler versek 😂 0 0 Yorumla
fretful Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Gençlik yillarini hatirlatmak güzel bir sürpriz olabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
272Cevap
Anneler günü gelince ortalık yıkılıyor, Babalar Günü gelince sıradan bir günmüş gibi davranılıyor. 😒
Babacığıma sevdiği yemekleri yaparım o bugüne nedense çok kıymet veriyor
yanındaysa sarılıp öpmek öncelikle en önmli gerisi teferruat
Biricik babam hayatta olsaydı ben dünyaları almış olurdum
Ne yaosak odeyemeyiz babamizin hakkini hediye ne ki
benim babişko sinema yı çok sever, ona sinema patlamış mısır içecek ısmarlardım :)
Bütün babaların babalar günü kutlu olsun.
#1GülüşüneBakar
Baba yokki zaten hiç olmadı hediye alalım güzel zaman geçirelim
En güzel hediye ona sarılmak ona sevdiğinizi göstermektir.
Babamin gülmesi, kahkaha atması diyorum başka bir şey demiyorum 🌸 İyi ki var
Gün boyunca en sevdiği nostaljik şarkıları çalarak onu eğlenceli gençlik günlerine geri götürmek
Gün boyunca en sevdiği nostaljik şarkıları çalarak onu eğlenceli gençlik günlerine geri götürmek
Tüm komik fotoğraflarımızdan yeni bir albüm yapıp kahkaha dolu saatleri garantilemek
Babama gün boyu gözükmem, yapılan hayatı yüze vurmak bize yakışmaz..
Babam cok bakımlıdır aslın signal seti alsam sevinir
Ya babam hediye alınca çok kızıyor bana sarılın Yeter diyor☺️ masrafsız baba 🤷🏻♀️
Yaşasaydı eğer en güzel hediyelerden birisini verirdim 👍
Tabi ki nostaljik bir şeyler çaldırarak gençliğine döndürmek.
Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak İyi bir fikir bence eğer saat kullanıyorsa, seviyorsa iyi
Eğer babası iyi ise adamlık babalık yapmış ise ona layık bir evlat
yaşasaydı istediği herşeyi onunla yapmaya razıyım. :(
babamı tanımıyorum ama kol saati falan alırdım herhalde
Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak
Babama güzel yemekler yapıp, kol saati hediye etmek ☺️
Stilini tamamlayacak bir kol saati hediye ederek yılın en şık babası ödülünü kapmasını sağlamak
Babam benden şuana kadar bir oyun istedi bir de para. Yani ona vere vere para verebilirim.
En güzel hediye benim çocuğu yetmez mi? Şaka şaka bı baba kız günü yaptım ben :)
Babalar her şeyi sever, yeterki armağan eden siz olun.
Babişkoya babalar gunu hediyesi diş macunu alıcaz sjsjs
Malesef ki beni seven iyi nir babam olmadı hiç hep istedim istedim ama yok
Bence sevdikleriniz yaşıyorken değerini bilin diyebilirim.
Evet öyle yaparım dünyalar bedel çok seviyorum babamı
Gomlek alip onu daha genc hale getirmek bence en uygunu babam icin :)
Annem ve babam ayrı olduğu için maalesef babamla baba oğul gibi değiliz 😔
Açıkçası o gün AYT var. İyi alsam da adamcağızın yüzü gülse bari.
Onu gençlik yillarina götürecek şarkılar türküler dinlettirirdim. Çünkü en çok bundan mutlu olurdu.
üniversite kazanırsam çok mutlu olur. ama :( mezunluk
Benim babam olmadigi icin ben evde pineklemeyi dusunuyorum
Sus sen ses yapma
En güzeli kol saati babam da saat takmayı çok sever :)
Babamla 3 senedir konuşmuyorum keşke onun kızı da olmasaydım
En ideali bir saat almak ama ben sanırım onu bile alamayacağım
Sevdiği şarkılardan oluşan bir müzik demeti onu mutlu eder.
Severimmm Babamı çok Allah uzun ömürler versin babalarimiza
Rahat bir koltuk 🛋 🤗 babam bayılır geniş ve rahat bir koltuğa
Evet malesef benim mutlu edebilecedğim bir babam yok nacizane tavsiyem kaybetmeden kıymetini bilmeniz her anı mutlu yaşamanız dileğiyle
Dünyaları ayağına sersem yetermi ki canım babam ❤️❤️❤️
Onun her Sözünü dinlemek bir babanın isteyebileceği en güzel ilk hediye
Babama en sevdigi yemegi yapabilirim bu babamı cok mutlu eder 🙂
Saat hem kalıcı hem klas bir hediye olur yakışanı bulduktan sonra en iyi babalar günü hediyesi
Teşekkürler Signal sayenizde babama babalar gününde diş macunu aldım, inşallah fazla vurmaz 😂
Babamın gururlanacağı şeyler yaparsam en güzel babalar gününü yaşayacağını düşünüyorum.
babalar başka.. Baba çınar gibidir. Meyvesi olmasa da gölgesi yeter.
Mutlu olmayı gönülden hissetmeli tabi böyle şeylere karşı olmayan babalar icin
sabahlara kadar film seyrediyoruz rahat bir koltuk şart grpjbngrtg
Iki tane saat aldım daha ne yapayım üçüncüsünü mu alayim
Babalar gununde bir signal dis macunu aliyim ozaman 😄
Babalar gününe signal diş fırçası aldım güldükçe dişleri parıldasın :D :D
Bir günlüğüne kalori hesaplamayı bırakıp en sevdiği yemeği onunla birlikte afiyetle yemek
Signal diş bakım seti ile ışıltılı gülücükler versek 😂
Gençlik yillarini hatirlatmak güzel bir sürpriz olabilir