Resimdeki gibi ondan biraz daha küçük iki parmağımda siğile benzer şeyler var siğil olduğundan emin değilim. Nasıl geçer bunlar senelerdir var.
link
link
arkadaşım bunlar doğal olarak kurbağayı ellemenden dolayı çıkmıştır bunların bir tek sorunsuz yolu arpa ile dua okuyarak bu siğilleri geçirebiliyorsun bunu yapanlar az kaldı ama % 100 etkili sakın gidip eczaneden ilaç alma asite benzer bişey veriyolar 6 yaşındayken baş parmağımdan bu yüzden kalan izin 20 seneden beri görüntüsünü hala yaşıyorum sen bunu bi ince araştır tıpta yok bunu çaresi bana inan ama dediğim şeyde hacıya hocaya gidilecek şey değil bu dediğimi ev halkından biri bile yapsa düzeliyor okunan duada bildiğimiz dualar
Çeşitli yöntemler var tedavi için.Bir dermatoloğa görünüp tedavi olabilirsin.Asit uygulama ,yakma ya da dondurarak tedavi,cerrahi müdahele ya da lazer tedavisi.Yakma ya da dondurma en sık tercih edilen yöntemler.Cerrahi yönetim ve lazer pek tercih edilmiyor.Parmağında ise görünen bir yer olduğu için tedaviye git hemen bence.Geçmiş olsun.
sarımsagı döv koy ve bezle bagla sıkıca sabaha kadar kalsın sabah sok bezii..bır ıkı gun ıcınde gecıcek... gecmıs olsun.
Siğil ilaçları var ama doktor temini olmadan verilmez.Bir dermatologdan yardım alabilirsiniz.
Cevap
19Cevap
önce bi jiletle yaprak jilet uygundur, hafif hafif dokunacaksın, üstü pütürlü olsun ki araya damlatacağımız şey girebilsin, ondan sonra bi tane süpürge çöpünü tuz ruhuna bandır, ondan sonra o pütürlerin içine girecek şekilde damlat hafif.. hepsi dökülür
Doktora git ilaç sıkıyo 3 gün su vurmuyosun ilacı sıktığı yere.İşe yaramayabilir.Asit kullan oda işe yaramayabilir.Okut oda işe yaramayabilir.Bu 3 yöntemle geçtiğini biliyorm ama ben ilaçda sıktırdım asitde kullandım geçmedi,yakında okutucam
bi dua okuyunca geçiyo diye mi duymuştum sanki ne yalan olmasın da aklımda öyle kalmış herhalde
öpeyim de geçsin dieceğim de, çok makul değil.
bir dermatoğa git, o da byük ihtimalle bir şekilde lazer veya sıvı bir asitle yakacak onları :(
bende 7 tane vardı.ellerimde avuç içimde dirseğimde ayağımda.bi tanesi 2seneye yakın durdu en sonun allah razı olsun bi abi okunmuş buğday verdi göm bunlar çürüyünce geçer inşallah dedi ve 1ay sonra geçti
çevresinin kızarık olması garip, eczaneye uğrayıp siğil ilacı al kullan 2 haftaya geçer. siğilin üzerine oje gibi o ilacı sürüyorsun ve kuruyunca kabuklaşan yapıyı kaldırıyorsun.
Senden daha fazla siğilim vardı dediğin gibi zamanla geçmedi. O siğil ilacıyla 2 haftada geçti
duası var onu okuyorsunuz tükenmez kalemle yuvarlak içine alınıyor.düşüyor.ama olmazsa hocalara gidip okutun geçiyor.
Hiç bişe yapma zamanla geçer için rahat edecekse cildiyeye git.
doktora gittiğin zaman yakıyo onu arkadaşım hallediyolar. tıp gelişti artık sorun olmaz :)
Kimisi işetiyor, kimisi tüküttürüyor, bilemedim doktora git.
onlar zamanla geçer diye biliyorum küçükken çıkmıştı galiba.hiç elleme ama.
eczanelerdesiğil ilacı var onu kullan birşeyin kalmaz doktor doktor gezmeye gerek yok ;))
eczaneden ilacını al yavrum,gerek yok doktora receteye falan
aynen bir arkadaşimin sanirim ellerinde vardi zamanla geçmişidi
küçük kist gibi bişeye benziyor.doktor bıçakla alabilir
Geçmiş olsun,bir uzmana danış
hastahaneye git yakıyorlar diye biliyorum
arkdaşlığımı kabul edersen söylerim ?
oksijenli suylan limon karıştırıp sür
Eczaneden ilaç al öyle geçer.
doktora git
Kurşun döktr.
Okutman gerek
iğneyle deş