Çarpıntı ve baş dönmesine ne iyi gelir?

Arkadaşlar merhaba, ileri derece anksiyete, depresyon ve hafif derecede okb teşhisi konulalı 2 yıl oldu, 2 yıldır kullandığım antidepresanı 1 hafta önce bıraktım, Prozac adlı ilaç çok fazla yan etki yaptığı için 2 günden fazla kullanamadım. Daha önce Faverinin yanında Tranko Buskas da kullanmıştım fakat ne alırken ne de bırakırken hiçbir yan etki yapmadı. Salı günü doktorla görüşeceğim asıl sorunum yarın ablamın nişanı var, onun en mutlu günü ve benim bütün gün yanında olmam, mutluluğunu paylaşmam gerekiyor, bir şey anlamasınlar diye uğraşıyorum ama başım dönüyor, midem bulanıyor, ara ara çarpıntı geliyor ve tansiyonum düşüyor (anemi hastalığı için de tedavi görüyorum, o da baş dönmesinin bir parçası) Benim için o kadar üzücü bir durum ki, bir ay öncesinde birlikte elbisemizi, takımlarımız her şeyimizi almıştık, ne de çok heveslenmiştim giyeceğim gün için, çekileceğimiz mutlu resimler için... Şimdi yerimden kalksam bile başım dönüyor, mide bulantısından çok az yemek yiyorum bazen ağlama krizleri geliyor ne yapacağımı bilemiyorum, dua ediyorum yarın önceki gibi mutlu ve sağlıklı bir insan olarak uyanayım diye, ablam bana çok düşkün 2 gündür yanımdan ayrılmıyor en güzel gününün benim yüzümden buruk geçmesini istemiyorum, Prozac kullandığım an baş dönmesi 2 katına çıkıyor ve dışarıdan fark edilecek derecede donuk bakmaya başlıyorum, Faverin ağır uyku yapıyor ve üniversite okuyorum, ders saatinde uyanamadığım için bırakmak istedim ama en azından kullanırken tek yan etkisi ağır uyku yapmasıydı, şimdi uyuyamıyorum bile, uyku benim için bir kaçış yoluydu, keşke bırakmasaydım diyorum ama nereye kadar kullanacaktım? İçim acıyor artık, heveslendiğim ne varsa elimde söndü, eminim ki yarın da öyle olacak...
Çarpıntı ve baş dönmesine ne iyi gelir?