Sağlık Yaz hazırlıkları başladı. Yaza daha hazır ve fit girmek için senin #dönüşüm planın ne? (Sayfa 6) Omega Pharma Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 512 Yaz hazırlıkları başladı. Yaza daha hazır ve fit girmek için senin #dönüşüm planın ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
sci_fi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 52% +1 yıl düzenli spor ve sağlıklı beslenme, gerisi nafile. 0 0 Yorumla
Harleyhatunn Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 54% +1 yıl Ben kışın çoktan hazırlandım bile :) 0 0 Yorumla
7_Kocali_Hürmüz Takip Et Master Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl tabikide D , sebze ve meyve aşığıyım. 0 0 Yorumla
lKahin Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 44% +1 yıl Sağlık konusunda 315 cevap paylaştı. Ben ve göbeğim barışığız :D 0 0 Yorumla
_sensizlik Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Her görüşten bir parça alsak yeterli olur. 0 0 Yorumla
psicoach Takip Et Master Yaş: 42 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 603 cevap paylaştı. Spor spor spor. Özellikle yatmadan önce 0 0 Yorumla
Ceren27su Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 41% +1 yıl Dengeli duzenli beslenme yapmaya calisiyorum 0 0 Yorumla
Paranoyak-Maan Takip Et Master Yaş: 33 , eic 88% +1 yıl Sağlık konusunda 798 cevap paylaştı. Ne yaparsam yapayım, kilo alamıyorum (:cut. 0 0 Yorumla
BekirD Takip Et Master Yaş: 43 , eic 32% +1 yıl Sağlık konusunda 508 cevap paylaştı. Normal hayatımı yaşıyorum 🌷🌷🌼🌼🌺🌻🌺🌻🌹🌹 0 0 Yorumla
kardelencansuu Takip Et Xper 2 Yaş: 28 , eic 50% +1 yıl karın kaslarımı belirginleştiriyorum 0 0 Yorumla
aliagah Takip Et Xper 4 Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Yüzmek spor mutlulul ve dengeli beslenme 0 0 Yorumla
kurt_teknik_adam Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 32% +1 yıl kilıo kontrolü önemli. kilonuzu kontrol edin. 0 0 Yorumla
üzgünçiçek30 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl güzel paylaşım benim için gerek yok ama. 0 0 Yorumla
Jacqueliny__ Takip Et Xper 4 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Hiç birşey yapmıyorum maalesef sjfdjdk 0 2 Yorumla Smptkççk +1 yıl 😊 😊 😊 kızım sıfır Yorumla Smptkççk +1 yıl Otur kızım sıfır Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Günlük egzersizlerimi asla aksatmıyorum. 0 0 Yorumla
dağdagezenbalık Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 62% +1 yıl az yerim erken yatar erken kalkar yürüyüş yaparım 0 0 Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı. egzersizleri aksatmamak tabiki 0 0 Yorumla
üzgünüm344 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 53% +1 yıl spor candır lazım spor yapmayan insan olmamalı 0 0 Yorumla
Mikrof10 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl Dönüşüm planım yok ben çünkü zayıfım 🥳🥳🥳 0 0 Yorumla
CanSadeceCan Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 53% +1 yıl Düzenli spor yapıyorum zaten. Formumdayim 👌👌 0 0 Yorumla
Baharinkokusu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 55% +1 yıl Veriyorum gene aliyorum heo bir kisir dongu 0 0 Yorumla
IIIFLaShBaCkIII Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 37% +1 yıl Bol su içiyorum zaten taş ta var 0 0 Yorumla
farazicosmos88 Takip Et Xper 2 Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl özel bir çabam yok çünkü oldukça fitim 0 0 Yorumla
nirhamm Takip Et Master Yaş: 29 , eic 41% +1 yıl Sağlık konusunda 812 cevap paylaştı. Bol bol su icerim ihmal etmem 0 0 Yorumla
Sinakaplan Takip Et Master Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Sağlık konusunda 467 cevap paylaştı. Spora başladım ben şimdiden 0 0 Yorumla
EemeraldD Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Kalori hesaplamada uzmanım 0 2 Yorumla Ferdiiiiii1982 +1 yıl boy 1.78 kilo 100 kğ bünlük kaç kalorı alnam lazım zahıflamak için Yorumla gençadam82 +1 yıl Neyapacan kardeş zayiflayip ben kg almaya calisiorum sen iyi kilon Yorumla
zahideakgok Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Oyle bir problemim yok cok sukur 0 2 Yorumla Ferdiiiiii1982 +1 yıl zayıfsın ozaman Yorumla zahideakgok +1 yıl Eeç :) 56 Yorumla
Excitement3417 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 34% +1 yıl Kilo egsersizi yağlari mi yakmak istiyorum 0 0 Yorumla
Pop-cornxx Takip Et Xper 7 Yaş: 106 , eic 38% +1 yıl Meyve ve sebzeler candır. Hayatta eksik etmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
380Cevap
Üzgünüm yemek yemeği çok seviyorum
düzenli spor ve sağlıklı beslenme, gerisi nafile.
Çok mühim meselemiz bu ya...
Ben kışın çoktan hazırlandım bile :)
tabikide D , sebze ve meyve aşığıyım.
Konu sagliksa iyi düşünmek lazım..
ben evrilemiyorum, sorun bende mi
Ben ve göbeğim barışığız :D
Her görüşten bir parça alsak yeterli olur.
Spor spor spor. Özellikle yatmadan önce
Yaza hazırım hocam gayet fitim
Bilemedim sporla alakam yok
Dengeli duzenli beslenme yapmaya calisiyorum
Ne yaparsam yapayım, kilo alamıyorum (:
cut.
Normal hayatımı yaşıyorum
🌷🌷🌼🌼🌺🌻🌺🌻🌹🌹
karın kaslarımı belirginleştiriyorum
Yüzmek spor mutlulul ve dengeli beslenme
yaz gelse ne olacak ki sanki
Dondurma yiyorum bol bol 😂😂
bol bol yürüyüş ve spor 💪
Ramazan oldugundan dikkat edemiyoz
Su her şeye iyi gelir vallahi.
kilıo kontrolü önemli. kilonuzu kontrol edin.
limon suyu. yogurt. favori
Kardiyo ve ağırlık antrenmanları
güzel paylaşım benim için gerek yok ama.
Plan mlan yok bam bam bam
Hiç birşey yapmıyorum maalesef sjfdjdk
😊 😊 😊 kızım sıfır
Otur kızım sıfır
Günlük egzersizlerimi asla aksatmıyorum.
az yerim erken yatar erken kalkar yürüyüş yaparım
egzersizleri aksatmamak tabiki
spor candır lazım spor yapmayan insan olmamalı
Dönüşüm planım yok ben çünkü zayıfım 🥳🥳🥳
birkaç kilo versem yeter zaten
zayıflamaya devammm bakalm hayırlısı
Düzenli spor yapıyorum zaten. Formumdayim 👌👌
Veriyorum gene aliyorum heo bir kisir dongu
Bol su içiyorum zaten taş ta var
Acilen spora yazılmam lazım
Bol su ve yürüyüş çok iyi bence
Bol su tüketiyorum :)))))