Sağlık Yaz hazırlıkları başladı. Yaza daha hazır ve fit girmek için senin #dönüşüm planın ne? (Sayfa 4) Omega Pharma Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 512 Yaz hazırlıkları başladı. Yaza daha hazır ve fit girmek için senin #dönüşüm planın ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 17 kişi beğendi
nihal-1980 Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Hem bol su içiyorum hem de uzun süre tok tutan ve ödem attıran besinler tercih ediyorum 0 0 Yorumla
Тнетоиіо_07 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Spor, beslenme daha ne olsun yani? Tanrı vücut vermiş, bakmayı bilmek lazım 0 0 Yorumla
ilkeryasinm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Çok Yiyom abey sahurda iki ekmek Yiyom yemeyim diom duramiom😁 0 0 Yorumla
kopkop3441 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 +1 yıl mekik şınav vs takılıyoz zaten fitim çok da sıkıntım yok 0 0 Yorumla
hakangirdimmmm Takip Et Xper 7 Yaş: 26 +1 yıl sporu aksstmamak gerekirdogru beslen meyve sart vitamin 0 0 Yorumla
degistirkendini Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Her gün en az 15 dakika egzersiz yapıyorum. Bununla birlikte, sağlıklı besleniyorum. 1 0 Yorumla
womanw0nder Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Maalesef hiç birini yapmıyorum. Ama bence can boğazdan gelir :D 0 0 Yorumla
erknzaroglu1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl En önemlisi kilo verirken düzenli olarak egzersiz yapmak ve aksatmamak 0 0 Yorumla
Karamel92 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl Cipsden vazgeçmiyorum ama kilo vermek çok istiyorum 0 3 Yorumla boraguven3 +1 yıl Yeme onu iyi değil koladan uzak dur hergun100 adet mekik çek 2 haftada zımba olursn Yorumla Karamel92 +1 yıl Öl diyorsun yani Yorumla boraguven3 +1 yıl Hayır zımba ol diyorum Yorumla
BuseTheGreat Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Sporu ve sağlıklı beslenmeyi sadece yaz yaklaşırken değil her zaman yapıyorum 1 0 Yorumla
Metintek Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Bunların hiçbiri çok şükür herşeyi yememe rağmen kilom gayet iyi a düzenli çalışıyorum 0 0 Yorumla
Sexman71 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl Plan yok zaten fitim Plan yok zaten fitimPlan yok zaten fitim 0 0 Yorumla
Litaiandlitaiizeus Takip Et Xper 5 Yaş: 39 +1 yıl Doğumdan sonra kalan göbekten kurtulmak imkansız gibi görünüyor karın kası adına bişey kalmamış 🙄😏 1 1 Yorumla romantik_bey +1 yıl Azimle başarirsin.. Yorumla
Hüseyin_33 Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kilo verme sürecini hızlandırmak için egzersizlerimi aksatmıyorum 0 0 Yorumla
gülsereni Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Kilo verme sürecini hızlandırmak için egzersizlerimi aksatmıyorum 0 0 Yorumla
BeratOcakkkkkkk Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Kalori hesaplama konusunda uzmanlığımı konuşturarak düşük kalorili beslenme planları yapıyorum 0 0 Yorumla
emre0047 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Diyet malesef baska bisey degil spor icin vakit yok 0 0 Yorumla
ecesw Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Normalde çok yemek yiyen bir insan değilim ama Noodle çok fazla yiyorum, kilo vermem lazım smlsms 0 0 Yorumla
alinaoylu Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl 2 aydır zumba yapıuorum kısın yeriz yaza dogru mahvoluruz😀 0 1 Yorumla zehraesim +1 yıl Peki kac kiloya yakin verdiniz bende arada yapiyorum ve uni sinavindan sonra kursa baslicam Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kilo vermek istiyorum, sadece 4 ayda 4 -5 kilo verebildim. Üşengeç biriyim. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum lâkin spor yapamıyorum su içimi de yok. Sadece yürüyorum o da 30 35 dakika sadece :( 0 0 Yorumla
BuKizBanaEmmiDedi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Sağlıklı besleniyor spor yapıyorum ☺ fitim mutluyum 😂😂 0 0 Yorumla
NazliAdigüze Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Bol bol spor yapan biri olarak sporlarımı aksatmıyorumm :) 0 0 Yorumla
Kaan444 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Anne yemeği kadar güzel birşey olabilir m yaa, 2 tabak yemeden duramıyorum :D 0 0 Yorumla
Kenan920237 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Detoksa başladım ve küçük küçük egzersizlerle devam 0 0 Yorumla
kibrisli23 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl cambridge diyeti yapıyorum 1 ayda 10 kilo verdim :D parası biraz uçuk ama iyi 0 0 Yorumla
Realist-Bağyan Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Öğünlerimin baş köşesinde meyve ve sebzelere yer veriyorum asdfdjk 0 0 Yorumla
Markipa Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Kalorisi yüksek ! Düşük bek ilgilenmiyorum ne gelirse yiyorum yemek olarak 0 0 Yorumla
trunk Takip Et Yoda Yaş: 46 +1 yıl Düzenli egzersiz, düzenli su içmek, ve beslenmeye dikkat etmek kilo sorununu çözümler görüşündeyim. 0 0 Yorumla
zeus25 Takip Et Xper 6 Yaş: 39 +1 yıl kılo azcık var bu yuzden egzersiz yapmaya calısmıyorum 0 0 Yorumla
DarbeeLi--Matkap Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl gidiyorum birkaç gündür aslında fazla kilo problemim yok ama gitmekte fayda var 0 0 Yorumla
Vericekvarmı Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Kiloyla mücadelede en etkili formül beslenmeye dikkat etmek 0 0 Yorumla
illumination Takip Et Yoda Yaş: 38 +1 yıl Öğünlerimin baş köşesinde meyve ve sebzelere yer veriyorum 0 0 Yorumla
MagRipOgLu Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Kendime herzaman dikkat ederim. Sporumu eksik etmem ve yürüyüşümü 0 0 Yorumla
Thesucrey Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben kilo alamiyorum millet kilo vermenin derdinde 60 kiloydum 3 ay spora gittim 65 oldum sonra biraktim 3 ayda 5 kilo almakta ne 0 0 Yorumla
1HayliDüşünceli Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Meyve ve sebzelerin vücut ihtiyacını giderdiklerini biliyorum. Sağlıklı bir yaşam zayıflamadan önce gelir 0 0 Yorumla
eilish Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Ramazandan ötürü kendimi tutamıyorum ne güzel ramazandan once sağlıklı besleniyodum ama şimdi önüme ne gelirse yiyorum 😰 0 0 Yorumla
Fatih311 Takip Et Xper 2 Yaş: 33 +1 yıl Onca pasta börek çörek yemek çeşitleri olunca yemek konusunda ne kadar kısıtlamalarda kendime söz versemde tutamıyorum ki.. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Porsiyon küçültüyorum sebze ağırlıklı besleniyorum günde 2 buçuk litre su ve tabii ki yürüyüş 1 ayda 7 kg gitti bile 0 0 Yorumla
Yakisiklibirey00 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Herkesin derdi baska bnde kilo alayim diye ugrasiyom 0 0 Yorumla
Nazlısuren Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Su ve bol meyve vücudun kendi kendini egzersiz sürecine sokmasina yardimci oluyor zaten 1 0 Yorumla
ciderumm Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Düzenli yemek yeyip sporuda aksatmadigimiz surece emin olun hızlı kilo veriyorsunuz 0 0 Yorumla
buseaşkınn Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Dikkat ediyorum normalde kilo alan bir insan degilim 0 0 Yorumla
Mevo06 Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl Bol bol su içiyorum İzmir sıcak yer ter atıyorum sürekli 0 0 Yorumla
queenthecity Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Detoksa başladım ve küçük küçük egzersizlerle devam... sonrası 🤷🏻♀️ Allah Kerim 1 0 Yorumla
Fozdesrhn Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü kilo kontrolümün iyi olduğunu düşünüyorum ki gerçekten öyle. 1 0 Yorumla
silanur00 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Ben kilolarımla mutluyum ben onları özenle besledim 1 0 Yorumla
mukoer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Hareketsiz kalmamak ve bol su içmek beni daha sağlıklı yapıyor 0 0 Yorumla
Tunar_T_li Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Fitnes ve diyet tabiki. Spor salonunda disiplinle calişirsan aşamayacağin sorunun olmaz 0 0 Yorumla
Maestro67 Takip Et Xper 5 Yaş: 47 +1 yıl Herşey den az az yiyorum besin değerlerine dikkat ediyorum 0 0 Yorumla
Тнесошбоү Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl İdman ve beslenme. Daha ne olacaktı ki oturduğunuz yerden vücudunuzun şekillenmesini çok beklersiniz 0 0 Yorumla
Alperlli Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Ben araçda kullanaçağım bu ürünü alacağım fakat diğer kişiler listelere dahil edilecektir 0 0 Yorumla
celilani Takip Et Xper 4 Yaş: 61 +1 yıl Herşeyi dozunda tüketip bolca yrümek benim tercihim 0 0 Yorumla
denialtin Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar bende denemeyi düşünüyorum 0 0 Yorumla
Olala001 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Öğünlerimin baş köşesinde meyve ve sebzelere yer veriyorum 0 1 Yorumla Blondes +1 yıl sabah hic bisi yemeyin ben 1 ayda 7 kilo verdim Yorumla
Sariylakirmizi1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Her gün 20 dk egzersiz ve saglikli beslenme yeterli 0 0 Yorumla
mstf4007 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Spor ve sağlıklı beslenme. Ama sadece baharda veya yazın değil. Herzaman 0 0 Yorumla
burak16esen Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Suu ve vitamin takviyeleri a b c d e f g falan falan 😀 0 0 Yorumla
Didemsu3 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bende Karpuz Yiyorum Lakin Çişe Gitmekten Bıktırıyo 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
380Cevap
Hem bol su içiyorum hem de uzun süre tok tutan ve ödem attıran besinler tercih ediyorum
Spor, beslenme daha ne olsun yani? Tanrı vücut vermiş, bakmayı bilmek lazım
Çok Yiyom abey sahurda iki ekmek Yiyom yemeyim diom duramiom😁
mekik şınav vs takılıyoz zaten fitim çok da sıkıntım yok
sporu aksstmamak gerekir
dogru beslen meyve sart vitamin
Her gün en az 15 dakika egzersiz yapıyorum. Bununla birlikte, sağlıklı besleniyorum.
Maalesef hiç birini yapmıyorum. Ama bence can boğazdan gelir :D
En önemlisi kilo verirken düzenli olarak egzersiz yapmak ve aksatmamak
Cipsden vazgeçmiyorum ama kilo vermek çok istiyorum
Yeme onu iyi değil koladan uzak dur hergun100 adet mekik çek 2 haftada zımba olursn
Öl diyorsun yani
Hayır zımba ol diyorum
Sporu ve sağlıklı beslenmeyi sadece yaz yaklaşırken değil her zaman yapıyorum
Bunların hiçbiri çok şükür herşeyi yememe rağmen kilom gayet iyi a düzenli çalışıyorum
Plan yok zaten fitim Plan yok zaten fitim
Plan yok zaten fitim
Doğumdan sonra kalan göbekten kurtulmak imkansız gibi görünüyor karın kası adına bişey kalmamış 🙄😏
Azimle başarirsin..
Kilo verme sürecini hızlandırmak için egzersizlerimi aksatmıyorum
Kilo verme sürecini hızlandırmak için egzersizlerimi aksatmıyorum
Kalori hesaplama konusunda uzmanlığımı konuşturarak düşük kalorili beslenme planları yapıyorum
Diyet malesef baska bisey degil spor icin vakit yok
Normalde çok yemek yiyen bir insan değilim ama Noodle çok fazla yiyorum, kilo vermem lazım smlsms
2 aydır zumba yapıuorum kısın yeriz yaza dogru mahvoluruz😀
Peki kac kiloya yakin verdiniz bende arada yapiyorum ve uni sinavindan sonra kursa baslicam
Kilo vermek istiyorum, sadece 4 ayda 4 -5 kilo verebildim. Üşengeç biriyim. Yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum lâkin spor yapamıyorum su içimi de yok. Sadece yürüyorum o da 30 35 dakika sadece :(
Sağlıklı besleniyor spor yapıyorum ☺ fitim mutluyum 😂😂
Bol bol spor yapan biri olarak sporlarımı aksatmıyorumm :)
Anne yemeği kadar güzel birşey olabilir m yaa, 2 tabak yemeden duramıyorum :D
Detoksa başladım ve küçük küçük egzersizlerle devam
cambridge diyeti yapıyorum 1 ayda 10 kilo verdim :D parası biraz uçuk ama iyi
Öğünlerimin baş köşesinde meyve ve sebzelere yer veriyorum asdfdjk
Kalorisi yüksek ! Düşük bek ilgilenmiyorum ne gelirse yiyorum yemek olarak
Düzenli egzersiz, düzenli su içmek, ve beslenmeye dikkat etmek kilo sorununu çözümler görüşündeyim.
kılo azcık var bu yuzden egzersiz yapmaya calısmıyorum
gidiyorum birkaç gündür aslında fazla kilo problemim yok ama gitmekte fayda var
Kiloyla mücadelede en etkili formül beslenmeye dikkat etmek
Öğünlerimin baş köşesinde meyve ve sebzelere yer veriyorum
Kendime herzaman dikkat ederim. Sporumu eksik etmem ve yürüyüşümü
Ben kilo alamiyorum millet kilo vermenin derdinde 60 kiloydum 3 ay spora gittim 65 oldum sonra biraktim 3 ayda 5 kilo almakta ne
Meyve ve sebzelerin vücut ihtiyacını giderdiklerini biliyorum. Sağlıklı bir yaşam zayıflamadan önce gelir
Ramazandan ötürü kendimi tutamıyorum ne güzel ramazandan once sağlıklı besleniyodum ama şimdi önüme ne gelirse yiyorum 😰
Onca pasta börek çörek yemek çeşitleri olunca yemek konusunda ne kadar kısıtlamalarda kendime söz versemde tutamıyorum ki..
Diyet yapmak bana görr değil de yaz geldi mi bol bol erik 😂
Porsiyon küçültüyorum sebze ağırlıklı besleniyorum günde 2 buçuk litre su ve tabii ki yürüyüş 1 ayda 7 kg gitti bile
Herkesin derdi baska bnde kilo alayim diye ugrasiyom
Su ve bol meyve vücudun kendi kendini egzersiz sürecine sokmasina yardimci oluyor zaten
Düzenli yemek yeyip sporuda aksatmadigimiz surece emin olun hızlı kilo veriyorsunuz
Dikkat ediyorum normalde kilo alan bir insan degilim
Bol bol su içiyorum İzmir sıcak yer ter atıyorum sürekli
Koşu yap hayatını kurtar bence sporsuz hayat boş
Detoksa başladım ve küçük küçük egzersizlerle devam... sonrası 🤷🏻♀️ Allah Kerim
Çünkü kilo kontrolümün iyi olduğunu düşünüyorum ki gerçekten öyle.
Ben kilolarımla mutluyum ben onları özenle besledim
Hareketsiz kalmamak ve bol su içmek beni daha sağlıklı yapıyor
Fitnes ve diyet tabiki. Spor salonunda disiplinle calişirsan aşamayacağin sorunun olmaz
Herşey den az az yiyorum besin değerlerine dikkat ediyorum
İdman ve beslenme. Daha ne olacaktı ki oturduğunuz yerden vücudunuzun şekillenmesini çok beklersiniz
Ben araçda kullanaçağım bu ürünü alacağım fakat diğer kişiler listelere dahil edilecektir
Herşeyi dozunda tüketip bolca yrümek benim tercihim
bu ürünü kullanan var mı arkadaşlar bende denemeyi düşünüyorum
Öğünlerimin baş köşesinde meyve ve sebzelere yer veriyorum
sabah hic bisi yemeyin ben 1 ayda 7 kilo verdim
Her gün 20 dk egzersiz ve saglikli beslenme yeterli
Spor ve sağlıklı beslenme. Ama sadece baharda veya yazın değil. Herzaman
Suu ve vitamin takviyeleri a b c d e f g falan falan 😀
Bende Karpuz Yiyorum Lakin Çişe Gitmekten Bıktırıyo