2 kat mı şişman olsun?
3 kat mı şişman olsun?
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

işi ciddi soruyorsan sumocular gibi sumocu diyeti yapacaksın eğer işi geyiğine soruyorsanda asıl amacın zayıflamaksa bence biran önce yürüyüşle başla hatta imkanın varsa spor salonuna yazıl. parayla olunca daha çok kilo veriliyo :D sanırım vücutta yağı para yaptırıyo :D kilo tüm organlara zarar bilesin kalp karaciğer böbrek damar vs...
@313lerden altta bir yorumda eklemiş fotoları gerçek...
@klasiküye bundaki amacın ne
@klasiküye belki şimdi bile vardır karaciğer yağlanması olur 4. seviyeye ulaştığında siroza çevirir...
kalp krizi riskin çoğalır ve nefes darlıkları çekersin... damar sorunları yaşarsın, dizlerinde kireçlenme olur ileriki yaşlarda yürüyemez hale gelirsin. platine mahkum bile olabilirsin... bel fıtığı boyun fıtığı risklerin artar, böbrek sorunları kolestrol sorunları başlar büyük ihtimalle şeker hastası olursun ve şeker ya gözüne vurur ya böbreğine derken diyaliz hastası olursun... merdiven çıkmakta zorlanırsın yazları işkence olur uyuyamazsın aşırı terler bol pişik olursun köpek kovalasa kaçamaz yakalanırsın... bide abuk subuk saçma insanların saçma şakalarına maruz kalırsın...
böyle bir hayatı mı istiyorsun...
Içine bir şey koyduğunu farkındayız amatör bir fotoğraf
içime bişi koyamım keşke vieo çekseyim
bak valla billa bir durum at sana fotosunu atıym göbüşümün bide hemşiresin ya lütfen aban nasıl daha fazla şişmanlayacağımı söyle
yani şişmanlarım da göbekten şişmanlamak istiyorum göbeğimin daha çok büyümesini istiyorum yani
:D ya ihçbişi atmıym sorun orda deyil sayın hemşirem göbekten nasıl şişmanlarım onu merak ediyom
sen bence hemşireliği bırak :D
Havuza atla bir çok hiddetinden korkulur valla 😅😅
şişman ve göbekli olmayı seviyorum
Cevap
5Cevap
Triplex yap bence. Bir de havuz çıkarsın ohh çoluk çocuk serinler yazın.
3 kat olsun. Imar izni alırsan 4 kata da çıkarsın. 😂
Bir cisim yaklaşıyor efendim
Kol ve elini görmesem doğuma giden kadın sanıcam
Allah bağışlasın kaç aylık
selamm tanışalım mıı
Maşallah in var boğaya vursan boğa yıkılır
Aynı ben
olley be sonuna kendim gibi biri çıktı
Ver gazı misli olsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar