+1 yılEminmisin? Eğer istediğin ilgiyse kesinlikle yapmalısın. Ancak zihinlere kalça olarak kaydedilen kız olucaksın. söylediğin şeyler, yeteneklerin, birikimin, vs özelliklerin önemsiz olucak. artık seni izleyenlerin düşündüğü tek şey kalçalarını kavramak olacak..
21 Yorumla
Soran+1 yılistediğim şey bu değil :)
En İyi Cevaplar
+1 yılwww.google.com.tr/search
böyle bişi olma da sdsdsdsd11 Yorumla
Soran+1 yıl:)))
+1 yılya yapma benim kalçalar kiloma ve boyuma göre büyük evet kıyaferlerde hoş oluyor ama bu seefer bende belden büyük geliyor yani evet seksi ama bir öyleki çok dikkat çekici doğal bırak benim doğal halim bu şikayetciyim
15 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi, üzüldüm. peki sıkı ve dik mi kalçaların?
- +1 yıl
evet fazlasıyla dar bir elbise pantolon giyince hepsi dönüp dönüp bakıyor yukarıya doğru ve çıkık popom
Soran+1 yılrahatsız olduğunu tahmin edebiliyorum, çekici olmak güzel his ama
- +1 yıl
evet ama belirli raddeden sonra sıkıyor
Soran+1 yılhaklısın :)
+1 yıl11 Yorumla
Soran+1 yıl:))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
143Cevap
İkiside iyidir ama abartmaya gerek yok çok büyük bir kalça ve meme çekici olmaktan çok itici gelebilir.
https://i.hizliresim.com/d40Xbp.jpg
Linkteki memeler ideal ölçüde bence daha büyüğünün çokta bir anlamı yok ileride sarkar uğraşırsın.
https://i.hizliresim.com/32PA7p.jpg
Buradaki popolara her erkeğin bayılacağını düşünüyorum dik toplu ve belli bir dolgunlukta tam idealinde daha büyük olması geniş olması kötü bir görüntü verebiliyor03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler yorumun için :)
+1 yılsımdı guzel adelel bır kalca gıydıgı yakısrı ve gayet seksi durur ama normal spor yapılmadan kendıgınden olusan bır kalca yurunce sallanan bır kalca oldukca cırkın durur. eğer sporla ozellıkelde squatla yapılmıs bır kalca oldukca seksi buyuk ve cekıcı durur ;)
15 Yorumla
Soran+1 yıl1-2 yıldır düzenli spor yapıyorum zaten :) sıkı ve dik olması önceliğim
- +1 yıl
o zaman durma squata devam et ve ustune komando adamı yapabılrsın eger poponu bacakların nıtelesın ıstersende leg press devam durma derım :)
Soran+1 yılfikir verdiğin için teşekkürler :)
- +1 yıl
ne demek bırsey sormak istedğinde yazablrsn ;)
Soran+1 yıltabii ki :)
+1 yıleğer kalçanı büyütmek istiyorsan çekici olursun. ama genel beden hatlarınla uyumlu ve çekici bedende kalçalın olmasına dikkat etmelisin. fazla büyük olması çekici değil. sadece seni çekici ve alımlı bir bayan olarak görünmeni sağlayacak kalçalara sahip olmalısın.
10 Yorumla
+1 yılsu yorum yazanlara bır bak ya Allah askına bu ınsanlar evlenecek kız degıl yatacak kız ıcın yorum yapıyor amacın cok begnelmek ve snende begendgn ıle ılıskı yasayıp sonra ayrılmak ıse taliplerin cok olacaga benzıyor ama degılse boşverr çok itici olur
11 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim var ve amacım kesinlikle o değil. ben de görüyorum zaten neyin ne olduğunu. yorumunuz için teşekkürler :)
www.google.com.tr/search böyle bir şey yap
03 Yorumla
Soran+1 yılbu kadar büyük düşünmüyorum, teşekkürler :)
Soran+1 yılahahah :))
+1 yılSpor saloluna git. İyi bir program ile dik goguslere ve iyi bir popoya sahip olursun.
Ben de spor yapiyorum. 2 hafta squat diye bir hareket var onu yaptim ve popom kizlarin %70ine tas cikaracak bir hal aldi :-)
Sevgilim elleyip duruyordu :-)
Sonra biraktim cikik kiz poposu gibi hoşuma gitmedi :-)
Spor yap :-)01 Yorumla
Soran+1 yılsadece squatla olmaz, programım var. teşekkürler :))
+1 yılaşırı büyüğü de itici olur tabi dalga da geçerler hem koca popo diye kaç beden olsun istiyorsunuz ve nasıl yapmayı planlıyorsunuz bana da söyleyin ben de yapam :D
115 Yorumla
Soran+1 yılaşırı büyük istemiyorum, çekici olursa kafii :) internette program buldum. onu yapıcam :)
- +1 yıl
link at lütfennnnnnnnnnn
- +1 yıl
kız bencil niye söylemiyosun napıcanı söylesene ben sana cevap verdim ama aşk olsun :D :D nolur birlikte yapsak :D :D cidden napıcaksın? hangi sporlar?
- +1 yıl
pişt
- +1 yıl
napıcan yazsana :D :D
daha güzel olur diye kıskandın di mi kıskanç :D - +1 yıl
piş unutmadım burdayım niye yazmıyosun ben de ne yapsam diye bakıyorum netten
- +1 yıl
alooooo
- +1 yıl
hülooğğğ :D
Soran+1 yılbekle bir buluyum :)
Soran+1 yılwww.youtube.com/results
buradan sana göre program bulabilirsin tatlım :) herkesin fiziği farklı olduğu için değişebiliyo- +1 yıl
sen de böyle şeyler mi yapıcan yapıyo musun işe yarıyor mu? :)
- +1 yıl
çok teşekkür ederim bu arada
Soran+1 yılne kadar sabırsızsın tatlım :))
- +1 yıl
:D:D
Soran+1 yılbaşlıcam :) rica ederim :))
Valla yalan yok memenin büyüğünü sevmem ama piponun büyüğü bana okadar çekici geliyor ki, inanılmaz zevk alıyorum.
Yanlış algılama lütfen sapıklık amaçlı değil ona bakmak okşamak bile beni delirtiyor yav.
Eğer pop onu büyütürsen lütfen özelden resmini atarmisiniz rica etsem00 Yorumla
+1 yılbence itici olur ayrica yas ilerledikçe kilo alion ve zaten kocaman bir popon oluyo. buyuk göğüs iidir ama:D
11 Yorumla
Soran+1 yıldüzenli spor yapıyorum zaten, orada bir sorun olmaz. görüşüne saygı duyarım, teşekkürler :)
+1 yılbu fikrini babanla paylaş. o zaman kalçalarını bırak bütün organlarına yeniden şekil verir:D
11 Yorumla
Soran+1 yılahahaha :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKilo alcam diye uğrasma hiç yavrum evlenip cocugun olunca ıstemesende alıcaksın hayatını yasa sımdıden o gıydıgın ınce belli guzel elbıselerıı bır daha gıyemeyebılırsın
11 Yorumla
Soran+1 yılkilo almadan da çok rahat yapılabilir.
Sıkı olsun ama büyük olmasın. Büyük hoşuma gitmiyor şahsen.
11 Yorumla
Soran+1 yılanladım :))
+1 yılçok büyütme ama sıkı çok iyi duruyor yüksek bel jeanlerde. squat yapmayı unutma
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :))
+1 yılBence de itici olur ne küçük ne büyük olmalı , orta boy en iyisi. Hem bir elbise kot giydiğinde güzel durmalı.
10 Yorumla- Diğer konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılbence çok çekici olur hatta okadarki etrafta ne kadar erkek varsa hepsini içine doğru çeker
18 Yorumla
Soran+1 yılamacım bu değil :)
- +1 yıl
o zaman dikkat etmelisin olaylar amacının dışında gelişebilir (:
Soran+1 yılfarkındayım :))
- +1 yıl
dogrusu çok merak ediyorum bu durumun farkındasın ve amacın bu degil ona ragmen büyütmek istiyorsun o zaman senin bunu istemendeki sebep nedir kuzum?
Soran+1 yılvücudumu güzelleştirmek istiyorum, bundan daha doğal ne olabilir :))
- +1 yıl
fazla güzellik saglıga zararlı bak demedi deme (:
Soran+1 yılkendimi korurum, merak etme :))
- +1 yıl
yok hani koruyamazsan beni çagırabilirsin ;)
Diğer konusunda 18,4b cevap paylaştı. İkisini de büyütme sonra çok pişman olursun.. Şimdi onları büyük beğenen sonra hiç beğenmez olacaktır.. Şimdi küçük diye burun kıvıran sonra bayılacaktır..
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler :)
+1 yılSıkı kalça hep çekicidir.
Bkn ; Beyonce , Kim Khandashian...11 Yorumla
Soran+1 yılaynen :)
- Diğer konusunda 708 cevap paylaştı.
+1 yılbüyük kalça, ince bel, küçük göğüs olur
büyük göğüs, ince bel, küçük kalça olur
büyük göğüsle büyük kalça bir arada güzel olmuyor karşiim ona göre yap derim01 Yorumla
tabikide kalça :D sana da squat antrenmanı verebılırım hem kalça hem göğüs büyültebılırsın evde hiçbirşey gerekmeden yapılacak antrenman hazırlayabılırım
04 Yorumla
Soran+1 yılevde bir şey gerektirmeden hem de. nasıl olacakmış o? ben fiziğimi güzelleştirmek için aylarca uğraşıyorum :)
Koca götler hiç güzel değil. Ufak ve kutu gibiler süper.
117 Yorumla
Soran+1 yılsenin fikrin, saygı duyarım :)
Soran+1 yılsenin gördüğün popo yağlıdır. kız da yağlıdır. o yüzden gözüne güzel gözükmüyodur. ben fitim ve kalçamın dik, sıkı ve yağsız olmasını istiyorum
Soran+1 yılsenin zevkin tabii :)
Soran+1 yılkuru, biçimsiz popolar tercihim değil :) sen sadece yağsız istiyosun heralde :)
Soran+1 yılspor yapmaktan kasıt? :)
Soran+1 yılahahah :)) 2 yıldır düzenli yapıyorum, ayak uydurabilir misiniz acaba? :)
Öncelikle ne kadar olduğunu soykeseyedin.. artı büyük popo candirrrrrr;)
122 Yorumla
Soran+1 yılkim kardashian gibi değil tabii ki :) dik ve sıkı olucak. önceliğim bu :)
Soran+1 yıldeğil dedim dikkat edersen. fazlasında gözüm yok :)
Soran+1 yılaynen :))
Soran+1 yılbu bende kalsın, 2 yıldır düzenli spor yaptığımı bilmen yeterli olur :)
Soran+1 yıldoğrusun :)
Soran+1 yılsevgilim var, kusura bakmayın :)
Soran+1 yılahaha :) her şeye fizik olarak mı bakıyosunuz? :)
Soran+1 yılanlıyorum :)) şansı kendimizde yaratmak lazım bunu da siz unutmayın :))
Soran+1 yılhayır yani beni görmüyosunuz, fizik burada bir anlam ifade etmez :))
Soran+1 yılburada foto göndermek, asla :))
Soran+1 yılsizin sevgiliniz böyle yapsa ne düşünürdünüz :))
+1 yılyani erkek olarak kalça ve göğüz biraz buyuk olması çok çekici ama fazla buyutmek iyi değil bence kalçalarını buyut :) kalçalr göğüslerin küçüklüğünü kapatır
01 Yorumla
+1 yılBüyüt yastık gibi yap tamam mı
Dünden beri sıktın kardeşim yav
Yeterrr
Erkekler yok meme yok popo diye ayırmazlar bütün severler53 Yorumla- +1 yıl
Off ne yaparsa yapsın çok sıktı yav
Erkekler begensin diye kendini sergileyecek yer ariyorsun. Ben erkek olsaydım yemin ederim bir gecelik takilirdim seninle. Senin gibi insanlar yüZünden erkekler evlenmek istemiyor zevkini senin gibi insanlarda atıyor olay bu kadar net
026 Yorumla
Soran+1 yılne alakası var kardeş? ben düzenli spor yapıyorum. fiziğimin güzel olması için aylardır çalışıyorum. fakat fizikle etkilemeyi basitlik olarak görüyorum. bir insan duruşuyla, karakteriyle dikkat çekmeli. ayrıca fiziğimi güzel yapmak ne zamandan beri f. hişelik oldu? saçma sapan konuşmayın
- +1 yıl
Ben sana fahisesin demedim ayrıca sordun soru normal degil. Tamamiyle kendini begendirmeye çalışıyorsun ben senin gibileri iyi bliyorum. Olduğun gibi ol kötü elestiriye her zaman açık ol sana fhise asla demedim. Göğüs ve kalça buyultunce ki, se seni 2 kat sevmez kalbini güzelleştirme ye çAlış ki insanlar seni sevsin saygılarımla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Soran+1 yılbenim karakterim sağlam. fizikle etkilemeyi basitçe buluyorum. bir insan karakteriyle ve duruşuyla etkilemeli insanları. yorumlarınız için teşekkürler
Soran+1 yılyıllardır spor yapıyorum, sağlıklı olmak önceliğim. fiziğimin de güzel olmasını isterim
Soran+1 yılçok ilginçsiniz gerçekten :) ilk yazdığınız cevaba bakın bir :)
Soran+1 yılengellemem gereken bir şeyler söyleyeceksin yani
Soran+1 yıl
Soran+1 yıldeme zaten :)))
Soran+1 yılilk yorumunu bir daha oku, neden mesaj atmadığımı anlarsın
Soran+1 yılne dert oldu anlamıyorum ki. ne söyleyeceğin belli işte
+1 yılNereni büyütürsen büyüt çirkinsen iş bitmiştir arkadaş :D
18 Yorumla
Soran+1 yılkısa vadede kazandıkları doğru :))
- +1 yıl
ne anlamda kazandıkları.
Soran+1 yılerkekler güzel fizik gördüklerinde kendilerini kaybediyolar
- +1 yıl
Bence o katagori erkekler değil abazalar ;)
Soran+1 yılkarakter meselesi tabii :))
- +1 yıl
Bu iş karaktere bile bakmıyor eger karakteri düzgün seks düşkünüyse orasıda ayrı konu..
Soran+1 yılçok haklısın bu konuda. cinsellik temel ihtiyaç ve bir güdü
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum..
+1 yılSen kadinsin zaten buyur onemli olan yuvarlak bicimlo olmasi
14 Yorumla
Soran+1 yılsıkı, dik ve büyük kalçalardan bahsediyorum :)
- +1 yıl
Buuuk olmasin
Soran+1 yılpeki :)
- +1 yıl
Nasil guzellestiticen poppnu
Şu anki halinin resmi ve yapmak istediğinin resmini atarsan vucuduna uygun mu bakalım
10 Yorumlabu insanın yapısına göre değişir ama sıkı ve büyük kalçalar %95 oranında itici değildir.
10 YorumlaMemelerini büyüt sadece, kalçan ilerki yaşlarda daha dolgun olur evlendigin zaman. Ama göğüslerin çok küçükse, onlara bakım şart çok büyük olmamak şartıyla.
02 Yorumla
Soran+1 yılevlendiğim zaman ne gibi bir eksisi olur ki?
+1 yılabartmadan büyütürsen, ama dik olmalı bak, sıkı olmalı, öyle lömbür lömbür gergedan poposu gibi olursa gelme bana.
10 YorumlaDiğer konusunda 996 cevap paylaştı. *** Bence beyin büyütmelisin o daha geçerli olur, evrenseldir.
02 Yorumla
Soran+1 yıllaf soktuğunu mu zannettin şimdi? gülüyorum sadece :))
İkisininde yeri farklı bence annem mi babam mı gibi bir soru olmuş bu ikiside olmazsa olmaz benim için :)
01 Yorumla
Sakın öyle şeylere girme. düzenli olarak egzersiz yaparsan tahminlerinin çok ötesine ulaşabilirsin fizik olarak.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılpeki nasil yapicaksin anlatir misin zahmet olmazsa? bende istiyorum cunku
11 Yorumla
Soran+1 yılinternette programlar var
fazla kalça ve poponu büyütsen Abaza kaçar millet sende kaçar normal balık etli gibi olancan ballına gıbı olmamacan
10 Yorumlapopo parantezini açmasaydın göbeğini büyütmek istediğini sanacaktık..
01 Yorumla
Soran+1 yılironi mi yaptın , anlamadım :)
+1 yılgoguslerin kucukse silikon dan buyk gorunmesini saglayabilirsin popo itici gelir cunku belirli bir yastan sonra sen istesen de istemesende o kendiliginden buyuyor
00 YorumlaErkek arkadasinla sevistikce veya birseyler yasadikca kendiliginden dogal olarak buyucektir zaten bence akisina birak. Cnk kalca ve meme ikiside onemli yerler.
00 YorumlaHah ole bisey demissinki ya ne iticisi pesinden kosarlar gozler ustunse olur of of olw bisey gorunce at givi kiz gecti dioz mesela 😀😀
02 Yorumla
Soran+1 yılneden bu kadar düşkünsünüz bunlara :) karakter ve duruş her şeyden önemli bence :)
Eva Andressa
Juju salimeni Bu Hatunlar gibi yap.)10 YorumlaDiğer konusunda 357 cevap paylaştı. büyük bir popodan ziyade iri göğüslü bir bayanı tercih ederim.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbüyütme derken estetik düsünüyorsun galiba dogallik varken estetige ne gerek var begenen dogal haliyle begensin yapma bir bebegi degil
05 Yorumla- +1 yıl
Yok sporla büyütmeyi düşünüyormuş :)
Cevap sahibi+1 yılozaman kolay gelsin :)
Soran+1 yılsporla büyütücem :) haklısın bu konuda
Cevap sahibi+1 yılpopomu gögüsmü diye sorunca estetik sandim :)
Soran+1 yılhangisi daha güzel olur diye soruyodum :)) zaten meme sırf yağdan oluşuyo. kalça daha iyi :)
+1 yılSevişirken daha iyi olur zıplarken ve vbirisi vurduğunda o dolgunluk hissi
10 YorumlaFiziğin ıyıdır belın ınce bence kalçada kalkık olmalı : ))
10 YorumlaDiğer konusunda 388 cevap paylaştı. kim kardashian gibi olmıyacaksa hiç uğraşma görüntü kirliliği
10 YorumlaAdamin aklina kotu seyler gelir dogal halinle kal bence
10 YorumlaNe iticisi erkekler o kalcalari opmek icin siraya girer
10 Yorumlavalla ban kalsa kalcada işte aşırı büyükte itici duruyo l*n :D yuvarlak olması makbul olandır
00 Yorumla:) önce seni görmek lazım :) göğüs te önemli kalçada ama taş gibi yuvarlak ve kalkık kalçalara incecik bel tüm erkeklerin tercihidir.)
00 Yorumla- Diğer konusunda 763 cevap paylaştı.
+1 yılOrjinal olmayan bana itici geliyor, büyük kalça dahada itici geliyor. Hiç bulaşma bence.
00 Yorumla Beynini büyült bol bol ceviz felan ye.
Buna çok ihtiyacın var02 Yorumla
Soran+1 yılbunu kendinize söylemenizde fayda var. fiziği güzel olanlara değişik bakan ben değilim
buyutursen awuca bol gelır ıyı olur yanı bence oraya oksıjen almalısın:)
10 YorumlaCekici ve sexi olursun ates edersin yolda yürürken bakmayacak erkek i*nedir
10 Yorumla
+1 yılBen bayılırım. Before-after resim yollarsan daha da mutlu olurum.
10 Yorumla
+1 yıliri ve geriye çıkık kalça iyidir ama fazlası itici olur şu an boyun ve ölçülerin ne
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalca iliskiyle anal yaparak buyur. benim kuz arkadasta sikayetciydi ben buyuttum.. simdi cok memnun.. simdide memelerini buyutucem emerek bilmiyirm belki faydasi olur..
00 Yorumla
+1 yılmemelerini 80 c olarak ayarla.. belinde ince olsun.. sonra beni ara :)
00 YorumlaBüyük kalça anal da büyük göğüs oral da tercih meselesi
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım teşekkürler :)
Diğer konusunda 328 cevap paylaştı. mevcut durumu bir görmemiz gerek sonrasında ameliyat işine gireriz bebeğim :)
013 Yorumla
Soran+1 yılçok akıllısınız :))
Soran+1 yılniye hepiniz aynısınız? farklı olun, canımı yiyin
- +1 yıl
hay kedi canını senin
https://www.youtube.com/watch?v=sflKJLGgNwU - +1 yıl
takılma popo kalça olayına kendini olduğun gibi kabul et sonrasında güzellik gelecektir zaten ;) bak kim kardashianda ikiside var ama çok itici geliyor bana şahsen kadında akıl ve zaka önemlidir bence kafanın içi dolgun olsun uzuvlarının içi boş olsada olur çok kadın tanıdım bebeğim çok güzellerdi ama 2 kelam laf konuşamıyorduk bıktım ulan zeki hatun istiyorum
Soran+1 yıldikkate alıcam, zeka bir kadında olmazsa olmazlardandır. güzel kadınlar güzelliklerinden prim yaptıkları için başka yerlerini geliştirmeye gerek duymuyolardır. umarım karşılaşırsınız :))
Soran+1 yılen güzel şeyler beklemediğimiz bir anda gerçekleşir. o yüzden sıkmayın canınızı
Soran+1 yıldoğru yerde ya da doğru zamanda değilsiniz demekki
Soran+1 yılkader bu. diyebileceğim ortamınızı değiştirmek ve kendinize bakmak olur
acaip kafam karışmıştı. allahtan o parantez iyi oldu
06 Yorumla
Soran+1 yıllaf sokmasanız olmuyo dimi?
Soran+1 yıliyi yaptınız o zaman, ne diyim :)
Soran+1 yılne dememi istersiniz :)
- Devamını Gör (103)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne