Salatada tuz yağ hiçbir şey yok. Bu arada boyum 167 kilom 54. 50 kilo olmaya çalışıyorum.

1 Haftada 2-4 Kilo Verdirebilen Çay
Malzemeler;
2 orta boy elma
1 orta boy limon
1 kabuk halinde tarçın
1 tatlı kasığı tane karabiber
1 tatlı kaşığı karanfil tane olacak
Yapılışı;
Öncelikle elma ve limonu 4’e bölelim, kabuklarını soymadan ve çekirdeklerini çıkarmadan
diğer malzemelerle birlikte 3 litre suyun içine atıp kaynamaya bırakalım. Elmalar pörsümeye
basladığı vakit altını kapatın ve süzün, sıcak ve soğuk içebilirsiniz günde 3 kere 1 bardak
yemeklerden 10 dakika önce içilmesi gerekli.
Bu çayı 1 hafta içtikten sonra farkı görebileceksiniz. Hem ödem atacak hem inceleceksiniz.
Ayrıca metabolizmanız hızlanacak. Karanfil sindirimi kolaylaştırıp bağırsakları çalıştırıyor.
Bu diyetmi yemeğimii ozaman ben hep diyet yapıyormuşum desene
Bence boyun ve kilon gayet ideal fakat sen bilirsin. Bende diyetteyim bu arada zeytinyağı ve en fazla 1 çay kaşığı tuz kullanabilirsin. 1 dilim de tam buğday ekmeği yemelisin ki tokluk süreni arttırsın ve aynı zamanda tatlı isteğini kessin
Kilo vermek yerine sıkılaşmaya özen gösterebilirsin. yağlı olmaması şartıyla ette tüketsen güzel olur. ama yoğurdu her yemeğin yanında yiyebilmen güzel. bağırsaklarını çalıştırır.
Cevap
8Cevap
Ya ye ne yersen ye. Ustine gez tamamdir. Aclik iskencesine ne gerek var. Allah vermis kulum ye hareket et
Proteini artırıp karbonhidratı azaltırsanız uçar gider kilocuklar. Ben 11 kilo verdim böyle yaparak😊
Ben ne zaman böyle beslenebilcem? Asla doymam bunla djfnfkf
Bu görsel acilen kaldırılsın hangi hakla benim evime gelip benim onu koydugum yemeği yalan yanlış bilgiyle paylasiyorsun
Evime gelip aç karnını doyurmusum diyet miyet yazmış
Güzel ama ekmek yemeden de tadı çıkmaz ki
Yok yemiyorum 😂
Allah yardımcın olsun ya hajshdh
Kahkaha attımya fkfkgkkgkgkgkfk ya ben alışkınım her şey yolunda teşekkür ederim 😂
Rica ederim Allah ım beni yemekle sınamasın yarabbim
Kuru baklagille diyet?
Bence idael kilondasin ne gerek var.
Sadece diyet olmaz spor da yapmalısın
Evet tabi ama sporu da ihmal etme :)
Bence olma çok zayıf olursun
Evet
50 kilo almaya mı çalışıyorsun?
Yanlış okumuşum pardon :))
Evet ideal
Yeme hiç istersen
3 kaşık yoğurta 1 tatlı kaşığı keten tohumu dök