MAJEZIK Sprey, boğaz ağrısı, bademcik iltihabı, soluk borusu iltihabı, farenjit, aft gibi ağız boşluğu ve boğaz bölgesindeki rahatsızlıkların tedavisinde; dil iltihabı;
BEKLOMIL, burundaki şişliği ve tahrişi azaltarak, hapşırık, burun kaşıntısı, akıntısı ve tıkanıklığını giderir
ağrı kesici, ateş düşürücü, üst solunum yollarında burun akıntısı, hapşırma, göz sulanması gibi alerjik belirtileri ve tıkanıklığı giderici etkilere sahiptir. İlacın içeriğinde bulunan etken maddelerden Parasetamol, beyindeki ısı düzenleme merkezi üzerine etki ederek ateşi düşürür, beyne giden ağrı sinyallerinin iletimini durdurmak suretiyle ağrıyı keser. Klorf
Akut tonsilit tanımlanmamış üst solunum yolu hastalığı tanımlanmamış tam olarak nedir?
Bademciklerin ustu beyaz beyaz iltihapli ise ona tonsilit diyorlar tabi genelde tedavisi penisilin oluyor. Antibiyotiksiz geçmesi uzun surer ve her yerin agrir. Yutkunmada sikinti oluyor. Kbb direk teshisi koyar zaten.
Bu yaptığınız çok yanlış, onu belirtmek isterim öncelikle. Hem viral hem de bakteriyel hastalık dediğiniz görünüme neden olabilir. Bu şekilde bir ayrım yapamazsınız bazı durumlar dışında. Penisilin bir antibiyotiktir ve gerekli olmadıkça kullanılmamalıdır. Hastalık yoktur hasta vardır. Sizin durumuzla bir başkasının durumu ne kadar benzerse benzesin aynı hastalık olduğunu bu şekilde karar veremezsiniz.
Lütfen yetkin kişi değilseniz bu şekilde yorum yapmaktan kaçının, çünkü toplum sağlığını tehlikeye atıyorsunuz bu şekilde. Sonunda kbbye yönlendirmeniz inanın bir etki yapmıyor toplum genelinde, ayrıca bu şekilde bir rahatsızlık için 2. ve 3. basamak yerine 1. basamak yani aile hekimlerine başvuru yapılmalıdır. İyi geceler.
Guzel dusunuyorsun, yorumunuzda cogunlukla haklisiniz. Dediğim gibi tani koymadim ayrica bu gibi bilgiye internetten ulaşabilir sizinde biliyorsunuz. Ben sadece en kisa zamanda doktora gorunmesini tavsiye ettim. Teşekkur ederim hatirlatmaniz icin. Iyi geceler sizede.
En İyi Cevaplar