Perdenin arkasında şeker dağıttıklarını mı sanıyorlar ? diyelim ki yetişmek istiyorlar kabul. İçeride olan hastadan izin almaları şarttır. Hadi o kadar ince de değiller hödüğün tekiler. Ona da tamam.
Ulan gördükten sonra gülmekte neyin nesidir ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer perdeyi açan hemşirelere kızmakta haklısın hasta mahremiyetine saygısızlık etmişler sonuna kadar hakknı ara.Ama katılmadığım bir nokta var o da bayan doktorun dışarı çıkmasını istemen.Çok yanlışBen de stajyer doktorum.Eğer bütün erkek hastalar sizin gibi bizi dışarı çıkarmak istese biz nasıl erkek hastalıkları hakkında vaka görüp de halka hizmet edelim.Kaldıi doktor hastanın cinsiyetiyle ilgilenmez o yüzden doktorla hasta arasında gereksiz bir mahremiyet olmamalıdır.Sonuçta bizler vakayı görmeden öğrenemeyiz gördükçe daha iyi hekim olabiliriz.
Doktor hanım atladığınız bir nokta var ancak. Ben bilime karşı değilim. O an bayan müsaade istedi bende onayladım. Kızdığım nokta çoluk çocuğun hareketi.
hakkını ara
yada gidip kızların saçlarını yolup postiş yapalım
gülmekte haklı olabilirler ona kızmıyorum. çünkü penisim küçük.
bunu hastanede görev başında yapmaları kabullenilemez.
Ayni şeyi sen yapan toplum da tek sapık damgasini vururdu ama kizlar yapinca birşey olmaz deyip kapatırlar konuyu... Bence hukuki olarak dava AC en adindan salakca bilenler ayagina gelip özür dilerler
aynen katılıyorum hemşir açsa bir kadını bırak üryan şekli, dün akşam düğüne giderken giydiği eteğin boyunda açılan bacağını görsen iyi bir sopa yer sonra da sapık olursun.
Cevap
4Cevap
inan cok haklısın bu durumda şikayet et ben orda olsam onalrı rezil ederdim
Hiç mal olduğumu zannetmiyorum o sana gelen hemşirenin mallığıdır.
Oha! Terbiyesiz mahlukatlar!
elimi ayağımı titrettiler çıkana dek.
sınıf arkadaşımın beni gördüğüne yanıyorum hepsinden öte. lanet olsun hepsine
Senden izin istemek gibi bir zorunluluk yok ama hemşirelerin pat diye perdeyi açması saçma ve gülmeleri yavaşça girip açabilirlerdi kadın erkek ayrımı ayrılmaz tıpta
Kadın erkek ayrımı yoktur sağlık personeli dışında kimsenin görmesi engellenmelidir
Seninkisi doktor olmadan doktor egosuna haiz olmak sadece. Bu hava nedir ? Bu aşağılama nedir ? Sen kimsin be hatun ? Kimsin ki aşağılarsın ?
Problem barizdir. Görgüsüzlüktür cahilliktir. Senin yaptığında görgüsüzlüğü cahilliği zaaflarına engel olamayarak desteklemektir. Olaya at gözlüğü ile bakmaktır.
Genelde bu bakış açısındaki insanlar hayatı boyunca doktor olmaları mümkün olmayan insanlar dahi olabilirler. Belki de hemşirelik filan okuyorsundur ya da tıp teknisyenliği.
Tıp fakültesi 5. Sınıf öğrencisiyim ego yapmıyorum hemşirelerin öyle pat diye perdeyi açması ve gülmesi yanlış dedim zaten profesyonel olan insan gülmez ya da çekinmez tıbbi açı dışından başka şekilde karşıdakini mahcup etmeye çalışmaz siz yanlış anladınız
harfine , kelimesine , cümlesine haklısın
kız milleti..
Arkadaş fantazisini paylaşmış. Baştan aşağı sallama bir hikaye.
Hangi hastane hocam?
Bir üniversite hastanesi. İsmini istediğin üniversitede öğrenci olduğum için paylaşmak istemiyoum. Üniversitemi Türkiye genelinde adını kirletmek taraftarı değilim.
bu durumda şikayet et b
Haklısın
iyi sallamışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar