Hemşireler tam bir mal!

Hastaneye gittim bu gün. Hay gitmez olaydım. Egosu tavan yapmış insanlıktan nasibini almamış aşağılık insanların oyuncağı oldum resmen.

Göbeğim ile baldırlarım arasında V şeklinde oluşan ağrı için saat 15.30 sularında hastaneye gittim. Acildeki doktor bir kaç tespit gayesinin ardından tam bir teşhis koyamayınca hocasını çağırdı. Gelen adam belli ki profesördü ve benden üzerimdekileri çıkarmasını istedi. Biri bayan olmak suretiyle 3 kişi vardı. Rica ettim doktor bayandan dışarıya çıkmasını. O da böyle bir vaka ile karşılaşmadığını müsaade edersem kalmak istediğini söyledi. Bende bunu anlayışla karşılayıp onayladım.

Perdeleri çektiler. Hastaneye birlikte geldiğim bayan sınıf arkadaşım da perdenin hemen dışarısındaydı Tamamen soyundum ben. Sonra hoca birşeyler yaparken arkadan 5-6 tane ergen sesi duydum. Bir tanesi çıkıp benim yanımdaki hocayı kastederek bilmem kim hoca burada sessiz olun dedi. Stajyer hemşire olduklarını öğrendiğim 5-6 kız öğrenci birden perdeyi açıp hocanın ne yaptığını izlemek istediler. Perdeyi belki 2 metre açtılar ve sınıf arkadaşım hastanede o an orada bulunan bir kaç tane bayan da beraberinde 5-6 hemşire de beni çıplak gördüler. Bir hareketle üzerimi kapatmaya çalışsam da salak hemşire adaylarının kahkahalarından kaçamadım. Kız arkadaşım başka tarafa hemen dönse de beni gördüğünü biliyorum. Daha o an orada olan insanlar cabası.

Bu sisteme lanet olsun. Gururumu kırdılar. Cezalandırılacağını söylediler. Ancak bana o kızların isimlerini vermediler. Hastane hakkında suç duyurusunda bulunmaya karar verdim.

Sağlıkta ayıp olmaz dersiniz, en başta insanları siz utandırırsınız. Lanet olsun hepinize. Kran girsin.
Güncellemeler
+1 yıl
Saçmalayan bir kaç arkadaşa ithafen ;

Perdenin arkasında şeker dağıttıklarını mı sanıyorlar ? diyelim ki yetişmek istiyorlar kabul. İçeride olan hastadan izin almaları şarttır. Hadi o kadar ince de değiller hödüğün tekiler. Ona da tamam.

Ulan gördükten sonra gülmekte neyin nesidir ?
Hemşireler tam bir mal!