Hemşire maaşları ne kadar? 3000 ile işe başlıyolarmış diye duydum. abi oha falan oldum yani. çüş. çok değil mi. ben tıp okuyom bitirince 3500 ile başlıcam.Peki, doktor maaşları ne kadar? net olarak aydınlatabilir misiniz beni. nerde adalet. nerde o hemşire :D polisler de çok alıyo ama hadi onlar güvenlik deyip geçiştirdik diyelim. . anti hemşireciler lazım bana :)
Cevabın nedir?
Hemşirelik, sağlık sektöründe en çok ihtiyaç duyulan meslek gruplarından biri. Devlette işe başlarken, pratisyen hekimlere yakın miktarlar kazanmalarına hak veriyorum. Hemşire maaşları, 2019 Ocak ayında 4.500 TL ile 5.000 TL arasında değişiyor. 1/4 dereceye sahip bir hemşire maaşı ise 4.800 TL civarında. Nöbet, döner sermaye ve diğer indirimlerin uygulandığı maaşlar ise 6.000 TL’ye kadar çıkabiliyor maaşları. Bu miktar ise kimine göre fazla, kimine göre yeterli, kimine göre az olarak değerlendirilebilir ama ben bu maaşları hak ettiklerini düşünüyorum.
Hemşire maaşları fazla mı, bu maaşı hak ediyorlar mı kısaca açıklayayım.
Nöbetlerle birlikte haftada 40 saat çalışabilirler
Hastaların tıbbi kondisyonunu kontrol etmek, gereken müdahaleleri gerçekleştirmek, doktorlara yardımcı olmak gibi birçok görevi var hemşirelerin yani kimse yaptıkları işi küçümseyemez. Ayrıca şöyle bir istatistik paylaşayım; ülkemizde hemşire başına düşen hasta sayısı 4 kat olduğundan dolayı hemşirelerin görev yükü çok fazla.4 yıllık fakülte bitirip, KPSS'ye girerler
KPSS, rekabeti yüksek bir sınav hiçkimse kamuya atanmanın kolay olduğunu söyleyemez. Nasıl doktorlar TUS'a, diş hekimleri DUS'a girerek atama hakkı elde ediyorlarsa, hemşireler de KPSS ile atanma şansı elde ediyorlar. Akademik olarak küçümsemek oldukça yanlış olur, ayrıca hemşirelik bölümünün YKS'de gittikçe sıralaması da artıyor.
Hastalarla birebir muhatap olup, doktorlardan daha çok vakit geçirirler
Doktorlar, hasta yanına sadece kontrol ya da ameliyat vb. durumlarda gelirken hemşireler hastalarla ilgilenir, daha çok vakit geçirirler. Bu da dışarıdan görüldüğünün aksine, çeşitli sebeplerle oldukça zorlayıcı bir durumdur.
Yani hemşireler maaşlarını sonuna kadar hak ediyor, doktorlar da öyle. Ama hemşireler daha az almalı diyemezsin, sağlıkçı olarak hemşirelerin fazla maaş almasını desteklemen gerekir. İç içe çalışan, aynı sektördeki meslek gruplarısınız, birbirlerinizin tamamlayıcılarsınız bunu hiçbir zaman unutmamanı tavsiye ederim.140 Yorumla
En İyi Cevaplar
Hemşirelerin maaşı enn fazla 5 bine kadar çıkar. Döneri yüksekse hastanenin.. Sende durumlar öyle değil , başlangıç maaşın zaten 5 bine yakın olacak. Benim kuzenim de doktor neyin ne olduğunu senden öğrenecek değilim. 15-20 bin kişi içerisinde ilk bine girmek zor demişsin ama 2 milyonun içerisinde ilk 10-15 e girdiysen çalışıp onu da becer bir zahmet. Ayrıca rahat bir mesleğin var , masa başısın (cerrah hariç) , ilaç, rontgen vs. yazıp gönderiyorsun. Hemşirelerin ise düşündüğün gibi gırgır şamatalı işleri yok. Bizzat içlerinde bulunduğum için ne çektiklerini okul ortamindan bakip anlayamazsin. Her şey dersle olmuyor. Ona bakılırsa başta hep lise mezunu hatta okumamış adamlar var. Olay azimde. Sen de azimli olursan iyi kazanırsın. Hemşire zaten oturmaya vakti zor buluyor hakettiğini alıyor. Bu şekilde kırıcı konuşman o kadar saçma ki. Ben açıkçası tıpı da tıpçıları da sevmem. Hep diş istemiştim. Yani seni üstün görmüyorum. Olay insanlıkta. Git azıcık terbiye öğren. Sen lise zamanında robot olmayı seçmişsin. Biz de gezip tozmayı. Zekayla gram alakası yok bunun da ek olarak belirteyim.
180 Yorumla
+1 yılHemşire maaşları çok diyemeyiz polisle hemsireyi kiyaslamışsınız ama bu doğru bir yaklaşım değil. Polis güvenliğimizi hemşire ise sağlığımıza hızlı bir şekilde kavuşmamıza yardımcı olur. Bende bir hemsireyim ve hemşire olarak yaptığım iş kolay diyemem çok büyük riskleri var en ufacık bir hata sağlıkta telafisiz hatalara sebep olur. Hemşire maaşları hakkında böyle kulaktan duyma bilgiler yerine güvenilir kaynaklardan bilgi almalısınız. Anti hemsireciler tabiriniz bizi cok incitti.
60 Yorumla
+1 yılDevlet avukatları da 3300 alıyorlar. Hakim savcı dersen 4000'le başlıyor. Adalet değil bence. Zaten bu devirde kaliteli bölüm okumak akıl işi değil. Kıytırık bölüm okumak lazım yatıp gezip tozmak lazım. Okul bitince zaten çürüğü de iş buluyor sağlamı da iş buluyor dayısı sayesinde. Adalet yok bu ülkede malesef...
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDünyada herkes hak ettiği maaşı alıyor sanki de takıldığın şeye bak
52 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıleyvallah :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
33Cevap
+1 yılOha olan saygıdeğer okuz arkadasimiz ben 24 senelik hemsireyim bir meslek lisesi cikisli olmama ragmen arti turkiye 9 cusu olmama fulle yakin tapmama ragmen 95 96 egitim yillarindan bahsediyorum ki kisa donlarinizla bile gezmiyordunuz herhalde biz uc saatlik oss sinavi 45 dk bitirerek fulledim ki yanlusim yok denecek kadar azdi ama olmadi ogunub sartlarinda imsm hatip vemeslek lisesi sml mezunuyum buarada fullde olsa giremiyorduk hi simdi birde okul derecesinden girme durumum vardi onu da okul muduru kendi kizina verdi yazililara el atamayinca sozlulerle hatta bir defasinda sinif olarak yaziliya girmeden arkadaslar bu sorularin aynisi cikacak hazjrlanin dedim sinav sonuclari okunuyor gerkes 10 birtek brnde 6 dedi hoca herkes guldu tabi hoca da biliyor pisligini ben birsey arkadaslarim itiraz etti hocam sinava girmeden zaten bu sorulara calisin bunlar çıkacak diyen birisi 100 d3n alirdi dedi piskin piskin okurum ama bes puaninin kirarim desi israr etti tum sinif evet ben 100 den onalmistim utanmaz adam notumla oynayacak kadar ileri gitmusti sucumda kapali olnak ve derecyi mudurun kizina kakalamakti Şu an bunlari hayirlsmak bile ofkemi sondurmuyir cunku bu olay lar yuzunden hayattaki tek idealim doktorlugu kacirdim ama iyi ki kacirmusim sen gibi narsist ve egolu bir doktir olacigima insanlati seven ve kucaklayan ve her an bana dua eden binlerce hastam var sizfen daha yakiniz sizler masabasi order bizler ise onlarin evladi bazende cocuklarin koruyucu melegi oluyoruz hi buarada dorduncu universitemi bitiriyorum gecen sene besincisi kazandim ama ayni universite uzaktan egitim olunca ki erzurum atatürk mulki udare ve is ve is sagiligi ayni anda okunmuyirmus sinavlari cakistigi icin ve ingilizce eskisehir sag kur islet isletme ingilizce eskisehir baskent universitesi temel yasam koclugu yine Şu an sadece finslim ve uc dersim var erzurum ataturk saglik yonetimi ben jayita giderken karsida eskisehirin ogrwtim uyesi vardi isterseniz basarili bir ogrencisiniz bize kaydimizida yspalim dedi ben yolun obur tarFina gectim ayagima kadar geldi buyuk insanlarda gurur ve narsistlik olmuyir gercekten oyle bir insan oluyorlar ki insanliklari sizi utandiriyorlat ben edebi agactan igrendim diyor sair ben ona tekme attim o ise bana cicekleri doktu oyuzden senin çocukluguna veriyorum yoksa bir insan tibbi kazanip ta bu kadar seviyesiz konusamaz ve 26 sertifika bunlarda senin prof larinda bile yoktur eminim 6 tanesinde ingilizce bu arada bu arada siir kitabim var gönderebilirim bizler kultur odullerimi sana gondereyim insan bir sey belki doktor olmayi ama sen gibiler var ise ben hemsire olnsktan cok memnunum sen biraz freud oku cunku ego sende kendini gercektirememissin idin cok asiri gidiyor bir de sana tavsiye oku oku oku kendini bil ki ufkun genis olsun cevrendeki insanlari anlamazsan gun gelir ayagina tuzak ustune tuzak kurarlar ruhun duymaz Ben saglikta hepimiz bir ekip ve bu surecin guzel bir surec oldugunu dusunuyor benc3 biz birbirimizin maasini hesaplayacigimiza birlik olup saglik srktoru calisanlarinin ekip olatak haklarini edinimsel yoldan alacaklarimizi hesaplayalim biz birbirimuze dusmezsek bir olursak kenetlenirsrk daha cok hskka ve daha guzel yasam ve maasa sahip oluruz banane o onu bu bunu almis getek yok hasede biz toplu ne kazanmisiz ve saglik sektoru olarak insanlar cdnlatini teslim arkadas bizi neden gormuyirlar cunku biz icerde birbirimize girmusiz oyuzden arkadaslar doktor olmadan hemsire ebe olmadan teknisyen yani herkes bu kurumdski herkes bir butun bunun fakina lutfen baralim sahada calustiginda gercekte saba yardim eden hemsire arkadaslari gorursen insallah fikirleri degistirir ve bu sozleri unutursun ve sana birsey soyleyeyim m8 ben sayisiz doktoru hasta latin darbindan hicte pisman simdide olsa yine kirurum insan ekip arkadasi satmaz yari yolda birakmaz hatta bir tane doktorda benim sahitligim olayi noktasina virgulune kadar anlatmam sayesinde hastadan 7300 lira tazminat bundan 10 sene once dilerim gercekten bu meslegi seven ve para amaci gutmeyen gercek hemsireler calisirsin him buarada benim bugun ku maasim babamin 15 sene onceki soguk hava depolarindan birinin aylik elektrik faturasi bile degil biliyormysun ve onlar bu meslegi yspiyorum diye evlatliktan reddetmeye cok calistilar
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılInan bunu bende dusundum. Doktorlar o kadar okuyup, o kadar çalışıp düşük maaş alıyorlar. Devlette kadrolu olarak yeni başlamış bir rehber öğretmenin maaşı bile ucret ile beraber toplam 5200 tl. Tabi bu rakam 30 ders saati uzerinden hesaplanıyor. Rehber ogretmenin ucretsiz net maaşı 4000 tl. 1200 tl ek ders ucreti veriliyor. Niye rehber ogretmeni ornek verdim. Okul, egitim bazında en yuksek maaşı alan branş o yuzden. bu brans en iyi doktordan, hukukcudan daha fazla para kazanıyor. Bu ulkede emek verip bir yere gelen insan harcanıyor. Milletvekilleri dahil bu ulkede oturup, hicbir ise yaramayan insanlar cok para kazanıyor. Ama hemşireler hakediyor bence. Doktorun egosu, fırçası, hastanin egosu fırçasını cekiyor. Tum gun ayakta. Ayak işi cok fazla. Ya saglik bolumunde olanlara bir sey diyemem. Cok zor bir iş yapiyorsunuz. Her yiğidin harci degil. 2 yıllık att bile önemli. Ilk müdahaleyi o yapıyor cogu zaman. Siz bir ekipsiniz. Birinizi birinden ayırmak dogru degil. Ama maas konusu adaletsiz bence de. O kadar okumaya, iş yorgunluguna tatmin edici bir maaş yok malesef.
00 Yorumla
+1 yılHemşireler olmasa doktorlar bir hiç. Bütün ayak işlerini hemşirelere gömüyorlar. 1 gün yanı başlarımda hemşire olmasın 2. Gün mumla ararlar. Tamam doktorlukta zor iş fakat hemşireliği de küçültmemek lazım. Sen doktorluğu gerçekten istediğin için mi doktor oldun yoksa para için mi? Af edersinde para içinse sana göre başka yollar da var o yollara başvursaydın en azından parayı dert etmezdin.
70 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkusura bakma da ilkokul mezunu bile olmayıp milyon liralar kazananlar var neden sizin alt mevkiniz diye hemşireleri küçümseyip oha falan oluyorsunuz? sanki bu ülkede senelik 50 bin lira parayı verip kıbrısta 300 puana tıp okuyan yokmuş gibi konusmayın...
90 Yorumla
+1 yılhemşireler de senin gördüğün dersleri görüyor burnundan fitik fitil geliyor. o hastalarla senden daha çok muhattap oluyor. bence daha fazlasını dahi hakkediyor. üstelik 3000 lira değil eğitim düzeyine göre1900- 2400 den başlıyor maaşlar. döner sermaye derken 5 bine kadar çıkan dahi varmış. siz de döner sermaye ile çok rahat 5 bin alacaksınızdır.
411 Yorumla
Soran+1 yılhobi olarak mı cahilsin? ne dediğinin farkında mısın sen. allahım sana geliyorum. benim gördüğüm dersleri görüyor dedi ya ! dayanamıcam!
- +1 yıl
dersleri ağır görüyor olmanız birşey değiştirmez. aynı derslerin sadece öğrenmeleri gereken kadarını hemşireler de alır. ayrıca sen okuma ya gerçekten çok bencil kendini beğenmiş birisin. senin gibiler yüzünden insan hastaneye gitmek istemez. (çalışma ekibin)
mesleğini insanlara yardım etmek için yapmayacak bir üstünlük sağlayacaksan çalışma arkadaşlarına ki hasta bakıcısından tut uzman doktoruna kadar herkes orada ekip.
Soran+1 yılcahillerle konuşmuyorum. önce seviyeme gel sonra konuşuruz ;)
Soran+1 yılmala bak dersleri ağır görmen bişeyi değiştirmez diyor
- +1 yıl
seviyesiz olan sensin önce üslup öğren. soruları çözmüşsün de zerre insanlıktan nasip alamamışsın.
Soran+1 yılsizin gibi malları gördükçe iyice anti hemşire oldum. cahil işe yaramazlar.
- +1 yıl
bir kere şu an öyle sıkışmış durumdasın ki hiçbir şekilde hakaret etmeden cümle kuramıyorsun. bu bir psikolojik baskı sonucu verilen tepkidir :)
neyse üstüne fazla gitmeyeceğim ama sana şunu söyleyeyim ki bu hayatın boyunca uygulaman gereken tek şey olacaktır. hemşire olmadan sen bir hiçsin. çünkü sadece tanı koyup, order verirsiniz. ben öyle doktorlar gördüm ki hemşireler ne kadar lise mezunu dahi olsa el üstünde tutuyordu aslında tutması gerekiyordu. çünkü hasta sağlığı için ekibin psikolojik olsun, istek açısından olsun dinamik tutmasını sağlayan ekibin doktorudur.
Soran+1 yılcahillerle konuşunca böyle oluyor. hemşireye ihtiyacım yo ayrıca. sokaktan iki kazmayı versinler 1 günde hemşireliği öğretirimç
- +1 yıl
hı hı devam et.
Soran+1 yılhı hı
+1 yılben hiç hastanın altını temizleyen bir doktor görmedim ya da hastası ağır olduğu halde onu zorla çevirmeye çalışan bir bayan doktor görmedim gecesini gündüzüne katarak kendini hiçe sayarak 48 saat nöbet tutarak çalışan polis görmedim hiçbir mesleği kınamıyorum hepsinin zorlukları var ama sağlıkta en çok ihtiyaç duyulan aynı zamanda en çok ezilen bir meslek grubu ben hemşirelik seçmedim daha çok tıp alanına yöneldim çünkü korktum zorluklarınan evet tıpın okuması zor 6 yıl ama hemşirelik ömür boyu zorlayan ve hastalar tarafından en çok şiddet gören bir meslek zaten sağlık mesleklerinin hepsi kutsaldır ama hemşirelik yeri geldiğinde getir götür bile yapıyor maalesef bu yüzden bütün hemşirelere Allah sabır versin
10 YorumlaAh canım bitirince 3500 almicaksin merak etme 😎 bizim maaşlarımız maaş döner sermaye nöbet ve sabit ek Ödem e olarak 4 kalemde yatıyor maaş kısmı 3500 ama eline geçecek olan o değil ayrıca onlar da yaptığı ise kıyaslanınca az bile alıyorlar. Gerçekten çalışmaya başlayınca anlayacaksın.
10 YorumlaCanım hemşireler ile doktorların yaptıkları iş farklıdır bunu hala idrak edemediysen bence okulu bırak teknik olarak doktorlar hastalara teşhis koyar bunun için eğitim alırlar hemşire arkadaşlar bakım ve tedavi uygular yani bütüncül yaklaşımın uygulama kısmı hemşirededir sağlık ekip işidir eğer ameliyat ettiğin hastaya kendin 7 24 bakamayacaksan ameliyat ettiğin hasta ya sepsisten ölür ya da sağlığın dünya sağlık örgütüne göre tanımını gerçekleştiremez muhattap olacağın maksimum bir saatin maddi olarak karşılığını geri kalan 23 saatte arıyorsan hata yapıyorsun. İstersen tavrını çalışırken koy bakalım işlerin yürüyecek mi verdiğini alacaksın mesela. Sen asla ilk işe başladığında 1 yıllık hemşire kadar bile bilgi sahibi olamayacaksın. Deneyelim mi
00 Yorumla
+1 yılHemsireler 3000 le falan baslamiyor. 2 kusur binle baslarin emekli olacagina yakin 4000 e kadar dayanir. Doktorlarda 4500 le baslar calistigi yer ve duruma gire 5 10 yil sonra 10 bine yaklasir. Uzmansa daha da ustune cikar. Annem babam saglikci devlet memuru. Tanidigim cok doktor var. Tıp okuyan cok arkadasim var.
00 Yorumlahastalarla birebir muhattap olan hemsire hem tedavılerınden temızlıklerıne kadar biz ilgileniyoruz kimi zaman yataklarını yapıyoruz doktor hasta yakınını basından savuyo hemsıre ılgılenıyo daha ne yapsın aldıgı para az bile
37 Yorumla
Soran+1 yılha yani bizden daha fazla almayı hak ediyosunuz? kuzum bakıcılar asgari ücretle çalışıyor bu nasıl bir kıyaslama?
Soran+1 yılbiz sizden 1000000 kat fazla eğitim aldık daha çok zorlandık :) neyse
Soran+1 yıluzman olmakla ilgili yorumun alt tarafta var okursun ;)
Soran+1 yılinş canım ya
+1 yılyalan o 3000 olayi. tabii doner sermayeden aliyolarsa bir sey diyemem. o degil de bu doktor maaslari harbiden az. bazen diyorum pratisyen kalip netten recete yazarak keyfime mi baksam ama olmuyor iste..
38 Yorumla
Soran+1 yılaltta bir mal dedi ki. hemşireler de anatomi görüyor sizin gördüğünüz kadar. onlar daha fazlasını hak ediyor dedi ya. oha kafayı yicem
- +1 yıl
etme cahille muhabbet kestirirsin diye bosuna soylenmemis:D
hemsire ductus nasolacrimalis diyene kadar biz kafa ciftlerini sayiyoz birak yazsin klavyesi olan ozefagusu pas gecip kelimelerle kusmaya kasiyor. reflu yakindir:D
Soran+1 yılabi o kadar cahice konuşuyolarki çıldırdım ya. insaf. anatominin a sını bilmeyen adam anatomiyi bizde görüyoruz üstüne hastalarla daha çok ilgileniyoruz. hakkımız diyor!
- +1 yıl
inş. canim yha de gec bos ver:D
- +1 yıl
sevgili güll arkadasim kendi cevabinin altinda yorum yapar misin. bana bildirim geliyor
- +1 yıl
Günde 20 saat çalışanı değilde keşke biraz zeka seviyesi olanı doktor yapsalar ülkede bu tarz para delisi sağlık personelleri oldukça bu ülke gelişmez. Yoldan çevirip hemşire yapabilirmiş bu gidişle hiçbir kurumda barınamazsın sen dua et seni bulup şikayet kararı alınmasın tıp kariyerin biter falan mazallah
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeresi cok sen hastalarla uğras sabahtan akşama kadar sonra bu maas neden bu kadar fazla doktorlar hemşireleri çok sürttügu için bence az bile
Ayrıca sen hemşire maaşı çok demissin ama bir milletvekili 25 bib lira alıyor napiyon bu milletvekilleri 600 tanesi ne gerek 600 tanesine boşuna israf 😉10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 1,2b cevap paylaştı. Doktorluk daha zor tabi hemşirelikde ona göre belli derecelerde zor ama her mesleğin kendine göre zorluğu vardır maaş kısmına gelince onu devlet sisteminin sorunudur
11 Yorumla
Soran+1 yılbilirkişi konuştu
Hemşireler son açıklanan maaşla birlikte 3.800 alıcak bence gayet iyi hatta az bile yani bir doktor kadar alsalar yeridir en azından doktorlarda olmayan şefkat onlarda var bu arada tıp okuyan kişiler hava atayım derken salak oluyolar farkında değiller şahsen ben 6 yıl üni falan okumadım hepsinden zengin olucam😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılHemsireler nasil calisiyo haberin var mi senin bu isin icindeysen bilmen gerekir ben hastanede staj yaptigimdan biliyorum
60 Yorumla
+1 yıl3000 ile mi işe başlıyorlarmış? :D :D
Yeni iş başlayan hemşire 4600 lira alıyor. Döner alırsa ekstra artıyor. Nöbette para veriliyor mu ekstra bilemeyeceğim, onu da eklemek lazım veriliyorsa.00 Yorumla
+1 yıl30 bin döneri doktor aldığı için hemşireleri beğenmezsiniz tabi
30 Yorumla
+1 yılHemşireler malesef eskisi gibi kolay iş bulamıyor, özel hastanelerde öyle çok büyük bir para vermiyor
10 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 364 cevap paylaştı. "hadi onlar güvenlik deyip geçiştirdik diyelim."
Güvenlik önemli de sağlık önemsiz mi?14 Yorumla
Soran+1 yılyani hadi ölüm durumu var hayati tehlike açısından dedim
Soran+1 yılsen de mi hemşiresin puhaha bu ne savunma. hemşireye kim niye dayak atsın en çok dayağı doktorlar yer
- +1 yıl
Yok be ne hemşiresi.. Sülalemde hemşire yok.
Doktor hemşire.. Saatte bir 1 sağlık çalışanı şiddet görüyordu.. Polisin elinde silahı var kelepçesi var..
Asker desen hadi neyse dağlarda piç pkk lılarla çatışıyorlar bazen.. Sorunlar yaşarlar.. Ama polis daha güvenli ve sağlık çalışanlarının kendilerini koruyacağı bir şeyleri yok.. Yani hemşire doktor hastane sekreterleri.. Parayı hakeden insanlar.. Bizene aldıkları paradan.. Ne insanlar görüyorum hastanelerde.. Deli ediyorlar sekreterleri hemşireleri.. Polis öyle değil ama.. Rahatlar ve güvenliler sağlık çalışanlarına göre..
Sen ne kadar saygısız birisin , senin gibi bir doktor çıkıcağına hiç çıkmasaydı daha iyi olurdu herkese bir nefret kusuyor
70 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTıp okuyorum en yüksek bölüm diye senin herkesten çok mu kazanman lazım çok bencilsin inşaat işçisi napsın? böyle dar görüşlü insanları alıp tıp okutuyorlar yazık
45 Yorumla
Soran+1 yılya bir sie mk
Cevap sahibi+1 yılSenin beynini yerini farklı şeylerle doldurmuşlar bence :)
Soran+1 yılamele beyinlisin kanks ;) seni tıpa alanın ben
Gerçekten para için bu mesleği yapan doktorlar o maaşı bile haketmiyor. Sağlık sektörünü para için yapılacak iş değil ve Senin gibiler rezalet doktor oluyor o paraya özelde bile çalıştırılmıyor.
10 YorumlaBirde zam yapmışlar :)
www.kamudestek.com/hemsire-maaslari-ne-kadar-2018/00 Yorumla
+1 yılDahada fazlasını hakediyolar bence tam tersi çok az.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltip okuyosun diye? onlarin her seyini biz ustleniyoruz ama sen teshisi koyup ilaci yazacaksin tamm ama bizler temizligi yemegi tedavisi cekilmezlikleri her seyiyle ugrasiyoruz olsun o kadar.
13 Yorumla
Soran+1 yılal birini vur ötekine. hasta bakıcı bu mantığa göre senden fazla kazanmalı.
Cevap sahibi+1 yılkazansin diyecegim yok.
Soran+1 yılhadi ordan diyeceği yokmuş.
+1 yılAaaaaaaaaaaaaaaa çığlık atıcam şimdi ! Hemşoymuş, dıktırsın o zaman sen de :/
012 Yorumla
Soran+1 yılal geldi işte
- +1 yıl
Ya sen kafayı bozmussun hemsirelerle, herkes yoluna baksa keşke. Hemsirelik mesleğini yapan bilir sananee sananee milletin aldığı maastan ! Sorumluluklarımızdan, iş yükümüzden haberin yok konuşuyorsun. Ayıptır. Bir de oturmus benim güzelligimi tartışıyor hadsizz ! Çok sinirlendiriyorsun beni hoff.
Soran+1 yılhahahha. ah çok üzüldüm ne yapacoguk :).
Soran+1 yıliş yüküymüş. ne iş yükü be. neyse soruma yorum yapma o zaman kardeşim zorla değil ya
- +1 yıl
Cehennemin dibi !
Soran+1 yılhell ya
- +1 yıl
Alıyor musun cevaplarını ;)
Soran+1 yılalıyorum şişkocum -_- eksik olma
- +1 yıl
Özgüvensiz olduğun için bana sataştıgına inanıyorum ve sana acıyorum :D soru işareti seni cok açmış ama keşke suratını görseydik, eminim tırnagım olamazsın ;)
Soran+1 yılolamam. doğrudur.
+1 yılsen yarın uzman doktor olunca devlet hastanesınden musterı topluyup oglen muayanenden para basıcan o kadının maası aynı kalacak
15 Yorumla
Soran+1 yıluzman olmak ne kadar zor fikrin var mı?
- +1 yıl
ev arkadaşım uzman doktor oldu bu kadar abartmayın
Soran+1 yılher yıl 13 bin kişi girer sınava. sadece 1000 tanesi kazanır. düşün bu 13 bin kişi ultra inek. lys de herkesi geçen inekler kendi arasında yarışıyor. abartmayınmış. sana çalışacak kaynakları göstersem bayılırsın
- +1 yıl
koçum ben mimarım neyın hesabını yapıyosun bilmedıgımız mevzu mu
Soran+1 yılabartmayın deme koçum o zaman ;) madem biliyosun.
Ne kadar pis iş varsa hepsini yapiyorlar az bilee. dd
30 Yorumla- Eğitim & Kariyer konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılher türlü fanteziye açık bir meslek hemşirelik :D
bırakta alsınlar mk :D :D hıaa :D00 Yorumla
+1 yılSen doktor maaşlarını bilmiyorsun galiba😊 hem sağlık ocağı doktorlarının bir şey yaptığı yok bir sürü parayı götürüyorlar valla. Nerde adalet
40 YorumlaEğitim & Kariyer konusunda 12,2b cevap paylaştı. 3 bin ile başlıyor döner sermayeyle 5 bin oluyor iyi bence de polis asker ile kıyaslayamazsın polisler haftasonu bile çalışabiliyor bayramda vs özel hayat kısıtlı oluyor
00 Yorumla
+1 yılKonu ile ile ilgili eksisozluk te bir tartışma var. Yazarin birisi de saglikbilimlerifakultesicom/hemsire-maaslari-ne-kadar/
İ referans verip yüksek olduğunu söylemiş.
Bana kalirsa insanla uğraşmak çok zor hele ki hasta bir insanla daha zor.00 YorumlaBu soruyu soran kisi gercekten tip okuduguna inanmiyorum egitim alan bir insan bu kadar cahil olamaz
51 Yorumla
+1 yılsırf liseden sonra atanıp bu kadar maaş aldıkları için düşünmedim değil ama hastane fobim var :(
00 Yorumla
+1 yılAğla kudur it herif senin gibi bir oropsu çocuğuna bu maaş bile fazla zaten anladığım kadarıyla daha atanamamışsın inek olmadığın için 😄
Böyle devam et10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHemşireler kıçımın doktorlarından daha çok iş yapıyor. Çok vasıfsızsın. Senin gibilerin tıp okuması bu ülkeye zarar.
60 YorumlaParası bu kadar battıysa neden tıp ı bırakıp hemşirelik okumuyosun kuzum?
41 Yorumla
+1 yılreis sana helal olsun hemşire hayranısın ve kimlerin hemşire oldugunu şak diye ortaya çıkardın :D:D
02 Yorumla
Soran+1 yılher zaman kanka :D zeka :D yavşa :)
- +1 yıl
yeminle takdir ettim adamsın:)
Yok 15 bin. 1.600 .1800 arası a.. kym arkadaşımız hemşire olmasa yiyeceğiz.
00 Yorumla
+1 yılişte bu yüzden hemşireliği seçmiyorum olsaydım senin gib idoktorları mesaiden sonra tenhada iyi ederdim neyse kurtuldun :D
00 YorumlaYa bu hemşire okuyanlar ilk sınıfta kaç ders görüyor ve kaç gün gidiyorlar devlet üniversitelerinde hayırlısıyla bende okuyacağım da
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKpss de ataması en az puanla yapılan bölüm ebe ve hemşiredir. Dr hariç sağlıkçılar kamuda çalışan diğer memurlara göre en az maaş alanlardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiç sevmem hemşireli hepsi meymeletsiz suratlı sanki silah zoruyla çalışıyorlar paralar alırken öyle yapmazlar ama
00 YorumlaAllah aşkına senin daha da dusuk bile alman lazım ego kasan ici boş insan. canım
00 Yorumla
+1 yılDoktorluk zor demişler nesi zor ilaç yazıp gonderiyonuz
00 Yorumla
+1 yılbırak milletvekilini hemşireye tak zaten sen. :P
112 Yorumla
Soran+1 yılvekil hak eder. vekil olabilir misin? o kadar kişiyi kandırmakkolay değil :) büyük beceri:)
- +1 yıl
doktor koyar tanıyı yazar ilacı gider günde 2 kez uğrar o da önemsiyorsa işini. Hemşireler sürekli hasta yakınlarıylada muhatap olmak zorunda zor iş saygı duy. :P
Soran+1 yılo devir 10 sene önce de kaldı. biraz haber okuyunizleyin.
- +1 yıl
bizzat yaşadığımız şeyi haberlerden okumaya gerek yok ;)
Soran+1 yılya bir defol. cahiliye döneminde yaşıyor hala.
- +1 yıl
anlıyorum bay zeki. ben hastanede kendi şahit olduğuma yaşadığıma değil sana inanacağım :) inan bir sağlık personeli olarak seni dövseler haketmiş der gülerek izlerim haberi pansumana bana gelirsin :))
Soran+1 yılidari amiriniz olunca göstercem size :) burnunuzdan getircem. sana pansumana gelcem ha hahahah
- +1 yıl
Uzun doğu görevlerini senin gibi biriyle çalışmaktansa yeğlerim ;)
Soran+1 yılumarım seni şırnağa sürerler
- +1 yıl
sen orada olmayacaksan sıkıntı yok orada da hastalar yardım umuyor ;)
Soran+1 yıloldu canım
- +1 yıl
Cahillik okumakla yok olmuyor işte. Cahil yine cahildir. Doktor olsan nolur başka bi meslekten olsan nolur. İnsan burnu havada herkesi küçümsemeye kalkan, kendini bi halt sanan biriyse o olmamış demektir.
Aaa hemşirelere laf etme ama yaa
315 Yorumla
Soran+1 yılamma da hemşire varmış arkadaş
Soran+1 yılnesin
Soran+1 yılseni akla davet ediyorum ;)
Soran+1 yılakıl ne arar ama sende
Soran+1 yılçok sinirliyim şu an düşünemiyorum
Soran+1 yılBoşver ama şaf etme onlarsa senin kadar anatomi dersi görüyo
bu cümleyi hangi tıpçıya söylesen seni orda bıçaklar
Soran+1 yılsadece senden özür diliyorum. k. bakma.
Gizli Üye(36-45)+1 yılÜni yazmazsan 5 dostum rahat ol. Ayrıca ego tatmini yeter..;)
00 YorumlaTek kelimeyle zavallısın dostum
70 Yorumla3000 çok mu allasen :/
00 Yorumlabirak ticarete gir ayda 100bin gotur
00 Yorumla
+1 yılokadar alıyolarmıymış. yanlışın olmasın
11 Yorumla
Soran+1 yılkendi dedi hemşonun biri. ben de baktım 2800+döner
Normal fazla değil 🤔
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAmele gibi calışıyolar tabi
30 Yorumlaçalıştığı kuruma göre değişir özel ya da devlet
08 Yorumla
Soran+1 yıldevlet
Soran+1 yılgenel sekreter ne alaka ya
Soran+1 yılsennin iş ne
Soran+1 yılçüş ya. özel de mi :)
hakim savcılar 3500den başlıyo buna ne demeli?
01 Yorumla
Soran+1 yılyazık valla ne diyim. yeni başlayan polis nerdeyse o kadarla başlıyor
+1 yılCok mu neyi cok lan kiralar 1200 en b. ktan daire
00 Yorumlaeczanede bile bu kadar marş alamıyoruz
00 YorumlaAma çok sexi ler be kanka :D
05 Yorumla
Soran+1 yılyok la bir tane vardı burada şişko :D
Soran+1 yılşu yukarıda yorum yapan neolsunistersin adlı kız hemşire işte. bak bakalım güzel mi :D
Soran+1 yılyukardaki tipsiz bence :)
+1 yılIyi hak ediyorsa sorun yok
00 Yorumla- Devamını Gör (9)
Devamını Gör(54)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri