Ağır yaşamlar izliyorum sonum böyle olacak diyorum üzülüyorum Artık kararımı verdim zayıflatacam 😭😭 Yapabilir miyim arkadaşlar? Onlar veriyorsa ben de veririm dimi?
132 kiloyum. Artık kilo vermek istiyorum. Yapabilir miyim?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Boyum 1.64 kilom şu an 58 ve 97 kilodan düştüm 58 e sadece diyet ve yürüyüş ile.. son zamanlara doğru sıkılasmak için spor salonuna gittim ve hallettim sende yaparsın
Bilgili miyim, değil miyim; açıkçası bu konuda büyük konuşamam. Yalnızca spor, sağlık ve beslenme ile ilgili olduğumu söyleyebilirim. Bunun bir önemi yok aslında.
132 kilo çok fazla. Bir soru üzerinden 2-3 paragraf yazıp geçmek istemedim. Bir de bunun bir reçetesi yok. Adım adım gitmek gerekiyor. İşte bu adımlar konusunda doğru yönlendirmelerde bulunabilirim.
Sana yapman gereken diyeti, yapman gereken sporu vs. söyleyemem; fakat doğru bir mantalite ile hareket edebilmen için yardımcı olabilirim.
Bir diğer konu, herhangi bir sağlık sorunun yoksa, kilolu bir insanın en büyük problemi irade ile alakalıdır. O yüzden kilo vermenin en önemli noktası psikolojidir.
Bir sürü detay var, yardımcı olmak istediğim için dm atmanı söylemiştim. Tabi ki karar senin :)
132 gibi durmuyorsun kendine program hazirlarsan verisin her zaman miralini yuksek tut sagligin kilo vermeye musait oldugu surece hic moral bozma azimli. ol
Yani ben bile bir iki kilo alinca 50 kilo almis gibi hissediyorum tak tabi istersen verirsin ben bikere bir 10 kilo almistim bir ilactan eski bedende bir elbisemi deenedim olmadi bende dedim girecegim buna 1 ayda 13 kilo verdim. Hedef belirle kendine yaparsin o zmn
Yaşın genç, metabolizman hızlı tepki verir.. Öncelikle Dr. git kan vb. tahlillerini yaptır ki herhangi bir sağlık sorunun var mı? Çıkan tahlil sonuçlarında sıkıntı yoksa yine Dr. una danış.. İlgini çeken bir spor dalı bul başla, buna paralel de hamur işleri/abur cuburu kes, bol sebze-meyve ye.. Bunları yaparsan bile farkı görürsün 💪 iyi şanslar 🍀
132durmuyorsun. Bir de rahat verirsin merak etme. bu süreçte açıkça söylemese bile yapamayacağını düşünen olabilir ama sonuca varıdktan sonra onları izlmek zevkli olur eminim senin için. Yavaş yavaş başlarsan yaparsın diye düşünüyorum ve sonuç almaya başladıkça daha da hırslanırsın. Kolay gelsin^^
Yapabilirsin ama ikj once kendine guvenip diyetisyene gitmen lazim sacma sapan kurleri yapma diyetisyen sana uyguladigi diyeti sporla yaptirir ki etin sarkmasin
Yaşın genç daha kolay verirsin bol yürüyüş, limonlu su iç. tuz, şeker, ekmek , hamur işlerini bırak, akşam 7 den sonra bişey yeme. Hareketli ol her zaman
yapabilir miyim sorusunu sevmem nasıl yaparım sorusunu severim hem biz hayır desek sen yapmayacakmısın biraz klişe olacak ama insan isterse her şeyi başarır
İmkanın varsa spora başla düzenli bir şekilde beslenirsen inan bana her şey daha kolay olur ama spor olmazsa da bol bol yürü suyunu iç ve beslenmeye yine dikkat et hareket etmekten kaçınma
Sana yol haritası olacak işin okullusundan bir bence olarak hesabımda duruyor. Girip okursan yol haritası olur okumadan sakin iş yapma senin durumun çok ciddi
Yapanı çok gördüm karamsar videolar izleyecegine bir spora başla ağır antrenmanlar gözünde büyümesin ne insanlar var ne kilolar veriyor kendinle barışık ol ve yapabilecegine inan.
En İyi Cevaplar