Arkadaşlar bir şey sorucam belki hiv bulaşması çok yaygın değil ama ben takıntılı biriyim hiv sadece tam ilişki yoluyla mı buluşuyor mesela iki tarafında üstünde kıyafet varsa böyle yaşadılarsa hiv bulaşma ihtimali var mıdır?
Cevabın nedir?
- +1 yıl
şöyle örnek vereyim
hiv yani aids olan kişinin uyduruyorum dudağında yara vardır. ya da uyduralım yemek yerken dudağını yanağını ya da dilini ısırmıştır. sende de bir yara sivilce felan vardır, oraya temas etmiştir ve onun kanı senin kanına temas ettiği için sana bulaşmıştır.
2 ay bekle çünkü 2 ay içinde hiç bir testte ortaya çıkmaz. sonra test yaptır. bu lanet mikrop 30 yıla kadar vucutta durabilir. ve metabolizma ne zaman güçsüzse o zaman ortaya çıkar. bu 1 yıl sonra da olabilir 3 ay sonra da 29 sene sonra da. bu sebeple şimididen test yaptır ve bir şey varsa tedavisini ol.012 Yorumla- Soran+1 yıl
Teşekkür ederim bunları okudum hep ben de yani öyle bir şey olmadı benim merak ettiğim şey şuydu insanların üstünde kıyafet varken mesela cinsel organları birbirine temas etse bu hiv virusu bulaşır mı
- +1 yıl
bulaşır
çünkü zevk sıvıları vardır. erkek zevk suyu salgılar, kadın sulanır. eee bu sıvılar kıyafeti aşabilir. çarşafa düşen sperm mesela 2 gün aktif yaşayabiliyor. bu sebeple hamile kalan kadın bile olmuş örneğin - Soran+1 yıl
Anladım ama mesela o karşımdaki insan gayet sağlıklı görünüyor kendisinin böyle bir şüphesi olmadığına eminim ben sadece çok takıntılıyım birinin eli bana değse bile olabilir hastalık bulaşabilir diye düşünüyorum yani acaba bunun olma ihtimali nedir ki yani çok yaygın bir şey mi bu hastalık acaba
- +1 yıl
ne sağlıklı sapa sağlam insanlar var. ama taşıyıcı sınıfındalar. bu sebeple asla yüzüne bakarak bunu anlayamazsın. evlen ve eşinle seviş. önüne gelenle yatma.
- Soran+1 yıl
Yatmadım zaten anlattığım gibi bir durum yaşandı çok kısa süren ondan dolayı bir korku sardı sadece
- +1 yıl
anladım. dediğim gibi evliliğe kadar hata yapma. evlenirken bile doktor testleri olur ve ona göre evlenebilirsiniz derler.
- Soran+1 yıl
Şu an riskli bir durum var mıdır sence test yapmayı gerektirecek
- +1 yıl
üzerinden 2 ay geçtiyse test yaptır. yani yaptırmazsan bu durumda için içini yer
- Soran+1 yıl
Geçti devlet hastanelerinde yaparlar mı bunu ne diyecegim birde
- +1 yıl
her hastanede yaparlar. enfensiyon hastalıkları birimine gidip cinsellik yaşadım şüphe duyuyorum diyeceksin bakacaklar, sadece aids değil hepatitler felanda bakılır
- Soran+1 yıl
Anladım tesekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
kıyafetten değil cinsel organların temiz olmamasından genelde anal yaptıktan sonra başlıyor bir anda çıkan bişey değil sonra yayılıyor
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Okuduğum kadarıyla insanların sıvılarında oluyormuş sperm vs salgılarda ama mesela üstümüzde kıyafer varsa bunlar bulaşır mı
- +1 yıl
anal ilişkide analın tam temizlenmemesi sebebiyle sonra vajinaya girince o pislikten temizlenmemeden ötürü oluyor terleme mantar da buna etkenmiş öyle okumuştum
- +1 yıl
öyle değil kıyafetten bulaşmaz
- +1 yıl
Hiv kan ya da cinsel yolla bulaşır
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet öyle ama merak ettiğim tam ilişki yaşamadan bulaşabilir mi kıyafet varken mesela
- +1 yıl
Sanmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
kan üzerinden bulaşır tükürük ile bulaşır mı araştırmak lazım. Kuaförde bile bulaşabilir bu risk var
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Tükürük ile bulaşmıyomuş onu araştırdım
- Soran+1 yıl
Çok korkunç o zaman yani
- +1 yıl
Kan almayla ve cinsel ilişki yoluyla oral seksle de bulaşır
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Evet araştırdım merak ettigim üstümde kıyafet varken karşı tarafın sıvısı bana geçer miydi ama yabancı kaynaklarda virüs ilerleyemez öyle yazıyor
- +1 yıl
kıyafetle bir şey olmaz
- +1 yıl
Bilmiyorum bende çok merak ediyodum bunu
00 Yorumla Evet var vücut sıvılarıyla da bulaşır.
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Kıyafetle nasıl olabilir ki vücut sıvısı bulaşması mesela
- Soran+1 yıl
Spermden falan bahsediyosun sanırım ama benim dediğim insanlar kıyafetleri üstündeyken bir şeyler yaşarsa böyle bulaşır mı
- +1 yıl
Öpüşme yoluyla bile kapbilirsin
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Opusmeyle oral sekslede bulasir
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Öpüşmeyle yara varsa kanama varsa bulaşıyomuş
- Cevap sahibi+1 yıl
Aynen oyle
e heralde
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yani kıyafetle geçebilir mi
- +1 yıl