Son evre akciğer kanseri ve kısmi felç durumda olan hastamız var. Radyoterapi ve kemoterapiyi kilo düşüklüğü ve fiziksel durumdan dolayı önermediler ve tedavileri kestiler. Bitkisel ilaçları deneyin dediler. Bu durumda bitkisel ilaçlar hakkında bilgi sahibi de değiliz. Varsa bilgi sahibi olan yardımcı olabilir mi bitkisel ilaçlardan? #Subarusti
Akciğer kanseri için bitkisel ilaç öneriniz var mı?
Internette satılan bitkisel ilaçlar hep dolandırıcı, fazlasıyla pahalılar, çok pahalılar. Üstelik bitki tedavisiyle kanserin iyileşmesi de imkansız denecek derece mucize olur. Babam da 3. Evre akciğer kanseriydi ve babamı ameliyat edecek profesör dolandırıcılara kanmayıp bitkisel şeyler kullanmadığımız için bize teşekkür etmişti. Yanı söylemek istediğim parayla bitkisel bir şeyler almayın. Mesela çok duyduğum bir zeytinyağ ve sarımsak kürü var, sarımsakları soyup 40 diş sarımsağı 1 litre zeytin yağında karanlık dolapta mayalandıriyorlar falan ben çok araştırmıştım, notlarıma bakıp yazabilirim. Birde bağışıklığı güçlü tutmanız lazım onu da en iyi kefir mayalamak bağışıklı asla düşürmüyor. Geçmiş olsun bu arada 🙏
Valla ameliyat oldu zaten de biz yinede destek olarak uyguladık hep bağışıklığı düşmesin hem diye. Kontrole gittiğimizde doktor hep çok iyi bakmışsınız maşallah diyordu. Birde incirle yapılan bir kür vardı.
Burda bir uye var deliihtiyar mi oyle bisey o soyler soruyu gorurse gormezse de davet edin taniyosaniz. Cok gecmis olsun rabbim sifasini versin, moralini yukseltmeyi deneyin geven sene benim babannemde cikti ama sukur guzel doktorla güzel bir moralle Şu an durumu cok cok iyi
Ege tarafında bir amca kanser için çare olduğunu söylediği bir ot yetiştiğini ve ihtiyacı olanlara verdiğini söylüyordu bir haberde. Araştır istersen. Bir de kanser otu diye geçen bir bitki duymuştum, aynı şey mi bilmiyorum ama. Allah acil şifa versin
Ya kansere özel bir etkisi var mıdır bilmem ama Çörekotu tüketmek belki işe yarar. Hadisi şerifte öyle geçiyor çünkü ölümden başka her derde deva diye. Bitkisel bir şifası olmasa da şifa niyetine yesin peygamberimiz tabsiye etmiş diye, muhakkak iğtikadi olarak gücü olur
En İyi Cevaplar