Sağlık Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? (Sayfa 9) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1123 Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Keremjane Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Ya söyleyebiliriz bu ayıp ya da utanılacak bir şey değil sonuçta 0 0 Yorumla
sahemre Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İnsanlara öğretilmeyecek hiçbir şey yok. Zamanla alışkanlık kazandırılır, sorun ortadan kalkar... 0 0 Yorumla
catıga66 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Hemen Signal'in Diş Krallığını kurtaralım çizgi filmini açarım 0 0 Yorumla
rabiya77 Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl çok canım sıkılırdı midem bulanır üstüne kusardım oda anlardı galiba 0 0 Yorumla
İsimsizbiruyee Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Kendi bakimina özen vermeyen bir birey başkasına hiç vermez 0 0 Yorumla
Yavrukuşum218 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Diğer buluşma da Dişlerimi fırçalamayarak ondan intikam alırım 😂 0 0 Yorumla
Quarejmani Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Mk ıııı iğrendim hatta şu an konuşamıyorum o derecede. 0 0 Yorumla
Süperjuventus Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl Diş macunu ve fırçası diş sağlığı için önemli olduğunu söylerim. 0 0 Yorumla
Jahromer Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl bir tuvalet fırçası hediye ederin o anlar zaten 😁 0 0 Yorumla
Cactys Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl En mantıklısı kırmadan, üzmeden söylemek. Çğnkü bir kalbin kırılması, ikinci kalbi de kırıyor. 0 0 Yorumla
olciii Takip Et Xper 3 Yaş: 41 +1 yıl Direk söylemek en doğrusu aslında ama kırılabileceğini düşünerek tatlı bir imayı tercih ederim. 0 0 Yorumla
muratözbey01 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl Oldun o benim yinede sevgilim. Her türlü kabul ederim onu❤❤ 0 0 Yorumla
Dina95 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Kulana yaklasip agzin kokuo git yika derdim tehdit ederdim birdaha öpüsmeyiz diye nebilm 🤣 0 0 Yorumla
Cokzorsorucu Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl Diş macunu fırcası alırım hemen şimdi başlıyosun dye ;) 0 0 Yorumla
Chefbey Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Signalle bembeyaz dişlere sahıp olabılırsın.. Böylece Işıl ışıl gülüşleri hayranlıkla izlerım 0 0 Yorumla
rabiasuaydin Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Önce bir görüşüp uyarmak lazım. Sonrasında devam ederse ayrılığa gidebilir. 0 0 Yorumla
emreramazaan Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Çünkü kalp kırmaya ya da incitmeye gerek olmadığını düşünüyorum 0 0 Yorumla
SudeAysen Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Açıkcası benim için temizlik önce gelir onun için yanımda öyle birini bulundurmazdım herhalde. :D 0 0 Yorumla
salzburgredbull Takip Et Xper 2 Yaş: 41 +1 yıl ikaz etmeye çalışırdım. Konuşurken gülerken dikkat çeker. 0 0 Yorumla
Nuray_79 Takip Et Xper 4 Yaş: 47 +1 yıl Güzel bir dille anlatırım zaten beni seviyor ve sayiyorsa kırmaz diye düşünüyorum.. 0 0 Yorumla
firstcaptains Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Evet fırçalamalı, bu gün asansörde bir bayanın ağzı çok fena kokuyordu. 0 0 Yorumla
emreoski21 Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl sevgilimin beni görünce carpıldıgı için alıp konusurum saglıklı olman beni mutlu eder derim 0 0 Yorumla
arduino Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl nasıl unutursun dedikten sonra gratisten diş fırçası ve diş macunu alıp ilk fırsatta fırçalatırdım 0 0 Yorumla
Sedanur304 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Diş hekimliği okuyan biri olarak ona tavsiye veririm. Uymazsa kapı orada. 0 0 Yorumla
Yavuzcavusoglu Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Ben fırçalarım dişlerini, alıştırana kadar. Sonuçta fırçalamadan öpemezsin değil mi 0 0 Yorumla
PLayer_Child Takip Et Xper 5 Yaş: 107 +1 yıl Diş macunu ve fırçası hediye edilir ve sorun çözülür 0 0 Yorumla
anormalseksi Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl alır karşıma konuşurum çok da büyütmenin alemi yok 0 0 Yorumla
Kavalalı Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Kusmek ve gocunmak yerine sevip ve sevilmek için bahane olduğu icin 0 0 Yorumla
Berkaisguvenligi Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl ne kadar kötü olabileceğini başınıza gelmeden anlayamazsınız 0 0 Yorumla
rggrtrr Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yepisyeni bir fırça alırım en yakışıklısından🙂 Signalin çiftler için güzel fırçaları var🙂 0 0 Yorumla
Tesom Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Teksek nazikce askim gel dislerimizi fircalayalim derim... 0 0 Yorumla
_Insomniia_ Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim. 0 0 Yorumla
Artist_Adam Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Signal diş fırçası ile çözerim. Bu devirde sevgili bulmak kolay değil.😂 0 0 Yorumla
neyybeee Takip Et Xper 4 Yaş: 39 +1 yıl dislerini fırcala derdim. bir diş fırcası tavsiye ederdim 0 0 Yorumla
okan650 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl diş temizliği önemli ama signal ile değil reklem kokuyor 0 0 Yorumla
İnsideCore Takip Et Xper 4 Yaş: 40 +1 yıl signal herzaman benim seçimim olmuştur. ürün bazında çok kaliteli olduğunu düşünüyorum 0 0 Yorumla
lovisej Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl tatli tatli ima ederdim dislerini fircalamasi gerektigini 0 0 Yorumla
Sevcan____ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl E sonuçta genel olarak sevgililer öpüşür bir düşünsene ağzını kokan bir sevgiliyle öpüşmek 🤢 0 0 Yorumla
quentintarantino34 Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Erkekler tamam bir yere kadar tahammül edilir de. Kadınlarda hiç olmaz be. Kadın yani sonuçta. Olmaz 0 0 Yorumla
ayşenizmir Takip Et Xper 2 Yaş: 50 +1 yıl Dişlerini daha beyaz gösterecek bir diş macununun reklamını yaparım yanında 😇 0 0 Yorumla
Merveşermin Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Başkasından duyacağına benden duysun isterim, çok yumuşak bir dille uyarırım 0 0 Yorumla
ravequel Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Öhhh be şu dişlerini fırçala bir romantizm yaşattırmadın diye direk yapıştırırım 0 0 Yorumla
VeeeCeren-12 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 36% +1 yıl Git dişlerini fırçala yoksa öpemezsin beni derim 3 0 Yorumla
Happymousse Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 49% +1 yıl Eşime söylüyorum direkt fırçalamasını 2 5 Yorumla trakyali22cm +1 yıl Fircalamiyor sanırım. Esimde fircalamiyor bende onu opmuyorum Yorumla Happymousse +1 yıl @trakyali22cm Söyleyince fırçalıyor sonra öpüyorum Yorumla trakyali22cm +1 yıl bende öpüşmeyi çok seviyorum ama eşim fırçalamadığı için öpüşemiyorum... Yorumla 2 yorumu gör Happymousse +1 yıl @trakyali22cm Hiç fırçalamıyor mu çok ilginç nasıl rahat ediyor Yorumla trakyali22cm +1 yıl binde bir fırçalasa ne olacak ki.. öpüşmeyide oral sekside unuttum.. evli olup bunları yapamamak çok kötü bende eşimi bu yüzden aldatıyorum Yorumla
Nesli974 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 72% +1 yıl Ağzıyla isim yok evlenince konuyu cozerim 2 0 Yorumla
Sevalizm_ Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Uyaririm, tekrarlarsa ayrilirim 2 1 Yorumla rrascall +1 yıl Hehe Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Tam da Sevgililer Günü gelmişken küçük bir hediyeyle bu durumu çözerim! 0 0 Yorumla
Papatya280 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Birşey yapmam onu rencide etmemeye çalışırım 1 0 Yorumla
Ysmyslmz Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Giderim onunla birlikte dişlerimizi fircalarim 1 0 Yorumla
yiyingaribeni Takip Et Xper 2 Yaş: 75 , eic 31% +1 yıl Benim bey seneler evvel vefat etti. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Ya söyleyebiliriz bu ayıp ya da utanılacak bir şey değil sonuçta
İnsanlara öğretilmeyecek hiçbir şey yok. Zamanla alışkanlık kazandırılır, sorun ortadan kalkar...
Hemen Signal'in Diş Krallığını kurtaralım çizgi filmini açarım
çok canım sıkılırdı midem bulanır üstüne kusardım oda anlardı galiba
Kendi bakimina özen vermeyen bir birey başkasına hiç vermez
Diğer buluşma da Dişlerimi fırçalamayarak ondan intikam alırım 😂
Mk ıııı iğrendim hatta şu an konuşamıyorum o derecede.
Diş macunu ve fırçası diş sağlığı için önemli olduğunu söylerim.
bir tuvalet fırçası hediye ederin o anlar zaten 😁
En mantıklısı kırmadan, üzmeden söylemek. Çğnkü bir kalbin kırılması, ikinci kalbi de kırıyor.
Direk söylemek en doğrusu aslında ama kırılabileceğini düşünerek tatlı bir imayı tercih ederim.
Oldun o benim yinede sevgilim. Her türlü kabul ederim onu❤❤
Kulana yaklasip agzin kokuo git yika derdim tehdit ederdim birdaha öpüsmeyiz diye nebilm 🤣
Diş macunu fırcası alırım hemen şimdi başlıyosun dye ;)
Signalle bembeyaz dişlere sahıp olabılırsın.. Böylece Işıl ışıl gülüşleri hayranlıkla izlerım
Önce bir görüşüp uyarmak lazım. Sonrasında devam ederse ayrılığa gidebilir.
Çünkü kalp kırmaya ya da incitmeye gerek olmadığını düşünüyorum
Açıkcası benim için temizlik önce gelir onun için yanımda öyle birini bulundurmazdım herhalde. :D
ikaz etmeye çalışırdım. Konuşurken gülerken dikkat çeker.
Güzel bir dille anlatırım zaten beni seviyor ve sayiyorsa kırmaz diye düşünüyorum..
Evet fırçalamalı, bu gün asansörde bir bayanın ağzı çok fena kokuyordu.
sevgilimin beni görünce carpıldıgı için alıp konusurum saglıklı olman beni mutlu eder derim
nasıl unutursun dedikten sonra gratisten diş fırçası ve diş macunu alıp ilk fırsatta fırçalatırdım
Diş hekimliği okuyan biri olarak ona tavsiye veririm. Uymazsa kapı orada.
Ben fırçalarım dişlerini, alıştırana kadar. Sonuçta fırçalamadan öpemezsin değil mi
Diş macunu ve fırçası hediye edilir ve sorun çözülür
alır karşıma konuşurum çok da büyütmenin alemi yok
Kusmek ve gocunmak yerine sevip ve sevilmek için bahane olduğu icin
ne kadar kötü olabileceğini başınıza gelmeden anlayamazsınız
Yepisyeni bir fırça alırım en yakışıklısından🙂 Signalin çiftler için güzel fırçaları var🙂
Teksek nazikce askim gel dislerimizi fircalayalim derim...
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim.
Signal diş fırçası ile çözerim. Bu devirde sevgili bulmak kolay değil.
😂
dislerini fırcala derdim. bir diş fırcası tavsiye ederdim
diş temizliği önemli ama signal ile değil reklem kokuyor
signal herzaman benim seçimim olmuştur. ürün bazında çok kaliteli olduğunu düşünüyorum
tatli tatli ima ederdim dislerini fircalamasi gerektigini
E sonuçta genel olarak sevgililer öpüşür bir düşünsene ağzını kokan bir sevgiliyle öpüşmek 🤢
Erkekler tamam bir yere kadar tahammül edilir de. Kadınlarda hiç olmaz be. Kadın yani sonuçta. Olmaz
Dişlerini daha beyaz gösterecek bir diş macununun reklamını yaparım yanında 😇
Başkasından duyacağına benden duysun isterim, çok yumuşak bir dille uyarırım
Öhhh be şu dişlerini fırçala bir romantizm yaşattırmadın diye direk yapıştırırım
Ağzına dilimle öperim (fransız öpücüğü)
Git dişlerini fırçala yoksa öpemezsin beni derim
Flört meseleleriyle uğraşmadım için dolayısıyla yok
Güzellikle uyaririm dikkat eder...
Uyarırım tatlı bir dille o da anlar
O kişi artık sevgilim olmaz
Olsun. Kalbini fircalasin
Eşime söylüyorum direkt fırçalamasını
Fircalamiyor sanırım. Esimde fircalamiyor bende onu opmuyorum
@trakyali22cm Söyleyince fırçalıyor sonra öpüyorum
bende öpüşmeyi çok seviyorum ama eşim fırçalamadığı için öpüşemiyorum...
@trakyali22cm Hiç fırçalamıyor mu çok ilginç nasıl rahat ediyor
binde bir fırçalasa ne olacak ki.. öpüşmeyide oral sekside unuttum.. evli olup bunları yapamamak çok kötü bende eşimi bu yüzden aldatıyorum
Ağzıyla isim yok evlenince konuyu cozerim
Uyaririm, tekrarlarsa ayrilirim
Hehe
Tam da Sevgililer Günü gelmişken küçük bir hediyeyle bu durumu çözerim!
Dişci ile aldatacağımı söylerim
Birşey yapmam onu rencide etmemeye çalışırım
5 aydır aynı soruyu görüyorum
Söylerim tabiki ayrılmak ne ya 😂
Giderim onunla birlikte dişlerimizi fircalarim
Benim bey seneler evvel vefat etti.
Alıştırana kadar ben fırçalarım