Sağlık Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? (Sayfa 10) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1123 Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
sonhatıra Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Bilmiyorum naneli sakız uzatırım çiğnemesi için 1 0 Yorumla
AçılınBenKs_ci Takip Et Master Yaş: 34 , eic 49% +1 yıl Onu siknal vayt novlan tokatlarım... 1 0 Yorumla
desperateevent_ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl Uyarırım, hoş bir görüntü değil. 1 0 Yorumla
husso Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 31% +1 yıl Hemen 155 i ararın !!! Hemen 155 i ararın !!! 1 1 Yorumla Özlem5555 +1 yıl 😂😂😂😂😂 bunu biyerden hatırlıyorum Yorumla
pembepekmez Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Rahatsız bir durum olduğunu belli ederim 1 0 Yorumla
Ladylikeness Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Sevgili olmaya devam eder miyim bilmiyorum.. 1 0 Yorumla
mr_nobody_q Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 47% +1 yıl Ciddi ciddi bir konuşma yaprım fırçalamsı gerek 👍 1 0 Yorumla
guclubirkiz Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Signal white now derim.. Haydi git ve white’lan :) 1 0 Yorumla
ოλรλℓℓλરოλรλℓʅ Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 40% +1 yıl Eline bir diş fırçası ve macunu verip giderim 0 0 Yorumla
Samimi19 Takip Et Xper 5 Yaş: 42 , eic 55% +1 yıl :) diş fırçasının ve macununun icatini anlatırım 0 0 Yorumla
Katunnnn1917 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Ona fırça hediye ederim anlar herhalde ahdhahha 0 0 Yorumla
Emre_001 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Konsurken agzindan koku gelirse igrenirim 0 0 Yorumla
Dinçbey42 Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 36% +1 yıl Kırmadan söylemek uygun olur sanırım 😇 0 0 Yorumla
BirisiOlurKendisi Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 55% +1 yıl Florür eklemezseniz çok da iyi olur 0 0 Yorumla
Untouc Takip Et Master Yaş: 41 , eic 36% +1 yıl Sağlık konusunda 521 cevap paylaştı. Bir şey yapmam çünkü kesin fırçalamıştır. 0 0 Yorumla
Santanız Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 46% +1 yıl doğum gününde dil macunu ve fırça seti alırım izi 0 0 Yorumla
Meltemselin22 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 94% +1 yıl çünkü tatlı dil yalanı deliğinden çıkartır. :) 0 0 Yorumla
dlkylmz2346 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 31% +1 yıl Kimseyi kırmaya gerek yok tatlı tatlı ima ederim 0 0 Yorumla
ArmağanGüneş Takip Et Xper 2 Yaş: 26 , eic 64% +1 yıl ağız bakımı kızlarda önemsediğim unsur. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Bilmem yani kızmqm ama sinirlenmemde
dış görünüşe önem veriyorum
birdaha görüşmezdim herhalde
Açıkça konuşup sorununa çözüm bulurum.
Bilmiyorum naneli sakız uzatırım çiğnemesi için
Onu siknal vayt novlan tokatlarım...
Uyarırım, hoş bir görüntü değil.
Nedeni var mı ki ya iğrenç bence🤢
Sevgili olmaya devam edemem.
Hemen 155 i ararın !!! Hemen 155 i ararın !!!
😂😂😂😂😂 bunu biyerden hatırlıyorum
Direk söylerim temiz olmalı
Rahatsız bir durum olduğunu belli ederim
Sevgili olmaya devam eder miyim bilmiyorum..
Ben fırçalarım onun dişlerini.
Dişçiye gitmeye ikna ederim güzellikle
Onu kırmadan açıklarım 🤗
Ciddi ciddi bir konuşma yaprım fırçalamsı gerek 👍
Signal white now derim.. Haydi git ve white’lan :)
dişlerini fırçalamasını isterim://
tatli tatli ima eder konu hallolur bnce🙃
Uyarırım, insan içine çıkıyorsun, dikkat et derim.
Tatlı ima ederim anlamaz ise söylerim.
dis fircasi hediye etmek mantikli
Dişini firçalahana kadar onu öpmezdim.
Dişlerini fırçalamasını tatlı tatlı ima ederim.
Mümkün olmadığı için hiç düşünmedim..
Eline bir diş fırçası ve macunu verip giderim
söylerim tabii ki ama tatlı yolla :)
Yalnız devam ederim ehehehehee
diş fırçası hediye ederim
:) diş fırçasının ve macununun icatini anlatırım
Nazikçe ima ederim yanlış anlamadan
Ona fırça hediye ederim anlar herhalde ahdhahha
Konu ciddi
Konuşurum anlatırım
Dişlerini fırçala derim :))
Konsurken agzindan koku gelirse igrenirim
Kırmadan söylemek uygun olur sanırım 😇
Ayrılık kaçınılmaz sonumuz olur
Beraber fircalayalim derim, ki yaptim dq
Florür eklemezseniz çok da iyi olur
Tatlıca uyarırım sanırım kırıcı olmam.
Hiç hoş değil fırçalaması lazım
Bir şey yapmam çünkü kesin fırçalamıştır.
Belki hissetmez...
Bence farketmeyebilir
Diş fırçası hediye ederim..😄
doğum gününde dil macunu ve fırça seti alırım izi
çünkü tatlı dil yalanı deliğinden çıkartır. :)
stiles ın fotosu var diye onu seçtim
Kimseyi kırmaya gerek yok tatlı tatlı ima ederim
dişlere bak la fırçala derim
Diş fircalamamak nedir yaaa 😏😏
Açık açık söylerim vallahi.
Ben utandım o derece derim
Artik olan olmus der ayrilirim😄
tatlı dil her şey düzelir
git bir dişlerini fırçala derim
Kesinlikle yüzüne söylerim...
İstisnai bir durumsa problem olmaz.
ağız bakımı kızlarda önemsediğim unsur.