Sağlık Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? (Sayfa 11) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1123 Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Yakamoz034 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 57% +1 yıl Sevdiğin insanı kırmaman gerekli ondan 0 0 Yorumla
İyiinsanlarhalavar Takip Et Master Yaş: 29 , eic 77% +1 yıl Sen önce o dişlerini fırçala 0 1 Yorumla burakmccall +1 yıl Boşluğuma geldi fkeodlsodlwkls Yorumla
Bleunuit Takip Et Xper 4 Yaş: 37 , eic 54% +1 yıl Kibar bir şekilde söylerim. Temizlik önemli. 0 0 Yorumla
guneshinrengi Takip Et Xper 3 Yaş: 34 , eic 50% +1 yıl Boyle biriyle neden sevgili olayim ki 0 1 Yorumla Koraybeyy24 +1 yıl Defalarca şimşek Yorumla
dışlanmışbiri___ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 56% +1 yıl Gider kendi ellerimle fırçalarımElime mi yapışır❤ 0 0 Yorumla
muhafazakardeli Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Aşkıım gel dişlerimizi fırçalayalım derim. :D 0 0 Yorumla
Ready_Rookie Takip Et Master Yaş: 25 , eic 35% +1 yıl Fırçalamasını söylerim ne diyecem başka 😂 0 0 Yorumla
jsdhkajkah Takip Et Xper 3 Yaş: 26 , eic 61% +1 yıl diyerlerinde hem ben mutsuz olucağım hemde o 0 0 Yorumla
Buöcü Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Canım sevgilim dışlerini fırçalasana lan derim 0 0 Yorumla
kimbucagla Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 69% +1 yıl dişini fırçala canım derim ne dicem başka 0 0 Yorumla
Okanh Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Çaktırmam Devam Ederim Pek Fazla Takmam O konuları 0 0 Yorumla
sertvesadist Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 32% +1 yıl Dişlerin fırçalanması konusunda uyaririm 0 0 Yorumla
Mescaline_34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 30% +1 yıl Uyarırım buna rağmen devam ederse ayrılırım. 0 0 Yorumla
Yonderly Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 36% +1 yıl Sağlık konusunda 392 cevap paylaştı. Yorumlara koptum Allah sizi napmasın 😄 0 0 Yorumla
SüleymanKILIÇ Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 66% +1 yıl Konuşurken kokar , öperken kokuşur %) 0 0 Yorumla
birtıpçı Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Sorun değil herkesin kusuru olur hallederiz 0 0 Yorumla
Blaack_Niight Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 43% +1 yıl Ne de olsa kalbini kırmamak gerek 😅😘😉 0 0 Yorumla
metindogan146 Takip Et Xper 6 Yaş: 80 , eic 69% +1 yıl Ağız kokusu iticidir. aşkı katleder 0 0 Yorumla
gossip_girl Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 34% +1 yıl dişleri fırçalamak gerçekten çok ama çok önemli. 0 0 Yorumla
Enderkalp Takip Et Xper 4 Yaş: 40 , eic 44% +1 yıl Tatlı bir dille fırçalaması konusunda konuşurum. 0 0 Yorumla
Nomoredrama Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 44% +1 yıl Sevdimmiydi dişi gözüme pırlanta görünür 0 0 Yorumla
Çakırfurkan61 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 36% +1 yıl O lanet ağzını bir yıka lan demezdim heralde :)) 0 0 Yorumla
spacescom Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 47% +1 yıl Hmm konu ciddi, “seni şöyle alalım” der konuşurum 0 0 Yorumla
Ahmetoral30 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 38% +1 yıl Ağız kokusuna dayanamam soğurum tamamen ondan 0 0 Yorumla
Maveraunnehir096 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 67% +1 yıl Dis hekimine habersizce gotururum 0 0 Yorumla
Thecowboy36 Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Öyle insanla arkadaş olmazlar bile yani. 0 0 Yorumla
Magicboys Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl hijyen önemli arkadaş. fırçalasın dişlerini. 0 0 Yorumla
trkannn Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 55% +1 yıl ikimiz içinde en doğrusu bu olduğu için) 0 0 Yorumla
Tropicana1 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Ya öne iğrec insan bakımlı olur biraz 0 0 Yorumla
KSCanmiray Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 75% +1 yıl Tatlı bir dille çözerim onu asla kırmam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
bizzat kendi ellerim ile fırçalarım
Anlayamam ki fircalamadigini
Sevdiğin insanı kırmaman gerekli ondan
Hala diş fırçalamayan var mı ya?
Sen önce o dişlerini fırçala
Boşluğuma geldi fkeodlsodlwkls
Kibar bir şekilde söylerim. Temizlik önemli.
Boyle biriyle neden sevgili olayim ki
Defalarca şimşek
Gider kendi ellerimle fırçalarım
Elime mi yapışır❤
Aşkıım gel dişlerimizi fırçalayalım derim. :D
Fırçalamasını söylerim ne diyecem başka 😂
Fırçalamasını söylerim direk
diyerlerinde hem ben mutsuz olucağım hemde o
İzah etmeli etki ihmal etmesin
Anlayışlı biri olduğum için...
Canım sevgilim dışlerini fırçalasana lan derim
Ben açık açık söylerdim sevdim insansa
dişini fırçala canım derim ne dicem başka
Çaktırmam Devam Ederim Pek Fazla Takmam O konuları
Dis fircasi hediye ederim😂😂😂😂
Zorla onun dişlerini fırçalarım (:
Dişlerin fırçalanması konusunda uyaririm
Boyle biriyle onceden sevgoli olmam
fırcala derim.. benden mi cekincek
Uyarırım buna rağmen devam ederse ayrılırım.
Yorumlara koptum Allah sizi napmasın 😄
Konuşurken kokar , öperken kokuşur %)
Sorun değil herkesin kusuru olur hallederiz
Tatlı dil ile öperek hatirlatirim
Ne de olsa kalbini kırmamak gerek 😅😘😉
Ağız kokusu iticidir. aşkı katleder
dişleri fırçalamak gerçekten çok ama çok önemli.
Tatlı bir dille fırçalaması konusunda konuşurum.
Sevgilim yani hâlâ 🤦🏼♀️
Sevdimmiydi dişi gözüme pırlanta görünür
Ayrılırım, dişler önemli.
O lanet ağzını bir yıka lan demezdim heralde :))
ne yapacaksın kulağını mı çekceksin
Yok tatlı bir dille uyarırım
Fircalamaya tesvik etmis olurum
Hmm konu ciddi, “seni şöyle alalım” der konuşurum
Ağız kokusuna dayanamam soğurum tamamen ondan
Dis hekimine habersizce gotururum
Çok zor bir durum😑feci titizim🤔
Kişisel hijiyen çok önemli çünkü
Öyle insanla arkadaş olmazlar bile yani.
Tekrar görüşürmüyüm bilmem
Terketmek saçma bence seven gitmez
O kişi artık sevgilim olmaz 😂
onu kırmamaya özen gösteririm
Güzellikle söyler ikna ederim
hijyen önemli arkadaş. fırçalasın dişlerini.
Onu uyarırım bir zahmet fırçalasın
ikimiz içinde en doğrusu bu olduğu için)
Ya öne iğrec insan bakımlı olur biraz
Tatlı birdille anlatırdım gerekeni.
Allllaaaah Kabuuuus 😱😱😱
Uygun bir dille anlatmaya çalısirım
Tatlı bir dille çözerim onu asla kırmam
Aşık değilsinizdir o zaman 😱
ya ne olacak bu kadar kasmayın