Sağlık Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? (Sayfa 12) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1123 Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Berkyld Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 39% +1 yıl Konu ciddi ağız kokusunun önemini anlatırım 0 0 Yorumla
kalokere Takip Et Xper 7 Yaş: 48 , eic 47% +1 yıl güzelce söylerim herhalukarda tepki vercek 0 0 Yorumla
SuuXChoeer3h Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 32% +1 yıl Düşünmeyi tercih ederim de sağolasın be usta 0 0 Yorumla
El-Chapo-Denisino Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 61% +1 yıl ona sevgililer gününde diş macunu hediye ederim 0 0 Yorumla
gizem95943 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl zaten bakimsizsa sevgilim olamaz 0 1 Yorumla Confessing +1 yıl Sen çok mu bakımlısın? 😂 Yorumla
jelibonhastası Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 38% +1 yıl Karsiniz dakini iyi secin beyler bayanlar. 0 0 Yorumla
Lolish17 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 33% +1 yıl Sevgili olmaya devam eder miyiz bilmiyorum! 0 0 Yorumla
jan-e-quinn Takip Et Xper 3 Yaş: 25 , eic 40% +1 yıl "D" dedim ama "E" de olabilir gibi gibi sanki. 0 0 Yorumla
Odysseyy Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Aslında konu ciddi D şıkkı diyorum şimdilik 0 0 Yorumla
Küçük-_-Hanım Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 71% +1 yıl Muhtemelen bidaha istesem de görüşemem 0 0 Yorumla
SarisinBombayim Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 31% +1 yıl Dişlerin yosun bağlayacak derim😁 0 0 Yorumla
firatkaza Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl en dikkat çektiğim konu üzerinde durmuşsun 0 0 Yorumla
oyasevimci Takip Et Xper 4 Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl ben söylerim sonuçta o ağızı öpüyorum 0 1 Yorumla devrim6234 +1 yıl opmedende duramiykrsun sende Yorumla
Yağmurları_Sev Takip Et Xper 5 Yaş: 43 , eic 46% +1 yıl Öyle biriyle sevgili olmamışımdır zaten 0 2 Yorumla devrim6234 +1 yıl sevgilin olmmamistir senun Yorumla Yağmurları_Sev +1 yıl @devrim6234 evliyim 😉 Allaha şükür kişisel bakımına dikkat eden bir eşim var Yorumla
kimbilebilirkim Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl Böyle bişey mümkün olamaz çok iğrenç 🤮 0 0 Yorumla
hasberkay Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 43% +1 yıl Olsaydı bir sevgilim diş Fırçası hediye alırdım 0 0 Yorumla
Tendenönceruh Takip Et Master Yaş: 47 , eic 33% +1 yıl Sağlık konusunda 2,1b cevap paylaştı. Fikir incitmemek üzerine zekice kurgulanmış... 0 0 Yorumla
Muskulpesentyy Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 40% +1 yıl Ne demek fırçalamamak ayrılırım anında shsjskd 0 0 Yorumla
Kardelence Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Acilen fırçalaması gerektiğini söylerim 0 0 Yorumla
ruh_halimguzel Takip Et Master Yaş: 41 , eic 46% +1 yıl Agiz sagligi onemlidir, uyaririm.. 😊 0 0 Yorumla
sucuklunutella Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Ayrılırım uyarmaya bile gerek duymam 0 0 Yorumla
ici-vesma Takip Et Master Yaş: 49 , eic 41% +1 yıl Lafı sokarım, sokar mıyım sokarım vallahi. :) 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Sağlık konusunda 4,3b cevap paylaştı. Signal alırım ve bembeyaz gülüşlere bakarım :D D 0 0 Yorumla
AwfulGirl Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl İma ederim ama anlamazsa yollarımızı ayırırım. 0 0 Yorumla
brtbal Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Sağlık konusunda 363 cevap paylaştı. diş fırçalamıyosa ne işim var pis sürtükle 0 0 Yorumla
ISüᴍeʏʏe Takip Et Xper 5 Yaş: 107 +1 yıl Ona diş macunu fırça takımı alır hediye ederdim 😂 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Konu ciddi ağız kokusunun önemini anlatırım
güzelce söylerim herhalukarda tepki vercek
uyarırırım sonuçta ağız bakımı önemli
Miğdem çok bulanır tiksinirim
Düşünmeyi tercih ederim de sağolasın be usta
Tatlı tatlı ima ederim herhalde.
ona sevgililer gününde diş macunu hediye ederim
zaten bakimsizsa sevgilim olamaz
Sen çok mu bakımlısın? 😂
Tatlı tatlı ima ederim diş önemli
Laaksss bembeyaz inci gibi
Karsiniz dakini iyi secin beyler bayanlar.
o kendi sorunu artıkın :D
Olmayan şeyin davası olmaz boşver 😧
bunu bana nasıl yaparsın? derim.
Ben fırçalarım. Cillop gibi olur.
Uygun bir dille ikaz ederim.
Sevgili olmaya devam eder miyiz bilmiyorum!
"D" dedim ama "E" de olabilir gibi gibi sanki.
Söylerdim açıkça izah ederdim
Ayrılırım. Tahammül edemem çünkü.
Aslında konu ciddi D şıkkı diyorum şimdilik
Muhtemelen bidaha istesem de görüşemem
Dişlerin yosun bağlayacak derim😁
Hayatta başarılar diliyorum🤣
Açık açık konuşurum. Yoksa katlanamam
en dikkat çektiğim konu üzerinde durmuşsun
ben de diş fırçası hediye ederim.
ben söylerim sonuçta o ağızı öpüyorum
opmedende duramiykrsun sende
Öyle biriyle sevgili olmamışımdır zaten
sevgilin olmmamistir senun
@devrim6234 evliyim 😉 Allaha şükür kişisel bakımına dikkat eden bir eşim var
No: 4 kalp kırmaya gerek yok.
Böyle bişey mümkün olamaz çok iğrenç 🤮
Ben fırçalarım çok zor olmasa gerek
Tatlı tatlı ima ederim galiba :))
Tekmüğü koyar fırçalattırırım
Olsaydı bir sevgilim diş Fırçası hediye alırdım
Ağız temizliği önemli Açık net
Konuşurum pislik yapmasınn
Fikir incitmemek üzerine zekice kurgulanmış...
Ne demek fırçalamamak ayrılırım anında shsjskd
Kendisine söylerim veya ima ederim.
Acilen fırçalaması gerektiğini söylerim
Agiz sagligi onemlidir, uyaririm.. 😊
Ayrılırım uyarmaya bile gerek duymam
Lafı sokarım, sokar mıyım sokarım vallahi. :)
Signal alırım ve bembeyaz gülüşlere bakarım :D D
Kırmadan dökmeden ima ederim
İma ederim ama anlamazsa yollarımızı ayırırım.
Yeni bir sevgili kiralarım :DDD
diş fırçalamıyosa ne işim var pis sürtükle
D diyorum kırmaya gerek yok durduk yere
Kendi diş fırçamla onunkini de fırçalardım.
bilemedim yaaaa..
bu işteee
Kalbini kırmadan minik uyarmalar
Utanmaz kadın diye feryat ederim!
Dış. Bakım ürünleri hediye ederim
Bakmamaya çalışırım dişlerine
Ayrilirim ne demek ya fircalamamamk
Ona bir diş fırçası hediye ederim
ben fırcalarım sevgılım dısını
Ona diş macunu fırça takımı alır hediye ederdim 😂