Sağlık Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? (Sayfa 8) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1123 Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
athen77 Takip Et Xper 4 Yaş: 49 +1 yıl Gerçek aşk herşeyi af eder. Pilotonik aşıklar bunu iyi bilir. 0 0 Yorumla
eyüptop Takip Et Xper 4 Yaş: 43 +1 yıl düzeltmek önemlidir :D düzelteyim ki bir sonrakini onu bilerek gelsin değil mi? :d 0 0 Yorumla
Ranaalaraa Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Kalp kırmadan incitmeden rencide etmeden ima ederim. 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Sağlık konusunda 10,9b cevap paylaştı. Benim için sorun değil. Kişilik ile sevgili olunuyor diş macunu ile değil. 0 0 Yorumla
Kayıp-galaksi Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Baya baya aşkım fırçalar mısın somuramıyorum. sDerim. 0 0 Yorumla
commentt Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Onunla buluşacağım zamanlar bende fırçalamam ve beni öyle gördüğünde düşüneceği şeyleri kendisi içinde düşünmeye başlar ;) 0 0 Yorumla
Elifzynpp Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Sevgilim daha önce fırçalamayı unutmuştu ama bişey söylemedim çünkü onu sevdiğim için gözüme itici gelmiyor. karaktere zeval gelmesin diş fırçalanır. 0 0 Yorumla
frankesteinX Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Benimde sevgilim var ben dişlerimi arada bir fırçalıyorum üşeniyorum bana kalk yoksa öpücük yok diyor :D bazen.. 0 0 Yorumla
Ec1907 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl "Güzelliğine zarar veren dişlerinin bakımını yapmaya ne dersin?" derim. Sağ gösterip sol vuracaksın yani yoksa olmazz. 0 0 Yorumla
Fatma3445 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl yıl olmuş bilmem kaç allah aşkına fırçalamazsa anında basarım tekmeyi. kirli dişlere zerre tahammülüm yok benim 0 0 Yorumla
Kevsoşşş Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Direkt lavaboya gitmem lazim bir dislerimi fircalayip geleyim derim boyle gozlerimi belertip belertip anlar herhalde dndjsndnn 0 0 Yorumla
Ask76 Takip Et Xper 3 Yaş: 30 +1 yıl Pek bir önemi yok ben alıştırırım hadinaskim gel beraber fırçalayalım felan derim unutunca hatırlatırım alışır zamanla 0 0 Yorumla
Saintmary Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Vahim durumda değilse arada olabilir belki ama ağız temizliği çok önemli. Ağız temizliğine dikkat etmeyen bence özel temizliği de aksatir 0 0 Yorumla
dublegirl Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Bence o kadar abartılıcak bişey değil çok rahatsız edilicek kadarsa tatlı bir şekilde söylerim onu kırmıycak şekilde 0 0 Yorumla
MervrSafa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Dış fırçalamadı diye ayrılıcak değilim sadece uygun bir dilde söylersem bir daha yapmayacağını tahmin ediyorum 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Düzenli diş fırçalama alışkanlığı edinene kadar beni öpmesini yasaklarım. 0 0 Yorumla
sevdigimsensin Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yani açıkcası hoşlanmam öyle bir şeyden biraz iğrenirim. Ama çok seviyorsam kırmıcak şekilde söylemeye çalışırım. 0 0 Yorumla
Portakal220 Takip Et Xper 4 Yaş: 50 +1 yıl Her yaşta eğitim ile olgunlaşabilen bir varlıktır insanoğlu.. hatada ısrar ederse bu durumu o zaman tekrar değerlendirmekte fayda var.. 0 0 Yorumla
mellois Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Ben kalbini kırmadan maydanozlu lahmacun yedirip aaa dişin de maydonoz var diyip mecburiyetten fırcalalatırım 0 0 Yorumla
Sertek Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Dislerine bu sekilde onemsiz davranan kimse kim bilir daha nelerle hayal kirikligi yasatmaya devam edicektir.. 0 0 Yorumla
XMen0035 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl D sikki dedim çünkü önce sağlık bence diş bu sonuçta yaptırması bile masraf hemde insanın kendi dişi gibi olmuyor tatlı dille cuzum işte 0 0 Yorumla
sssecretgirlsss Takip Et Xper 3 Yaş: 33 +1 yıl E bir zahmet fırçalamıyorsa degersiz biriyle gorusuyo demekki medeni bir ayrilik gerceklesir amaaaa bir kereliğine bidey olmaz 3,4,5 falan olirsa 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Benim yavuklum hiç diş fırçalamıyor ayda bir kere fırçalıyor artık bunaldım 0 0 Yorumla
dddxxx Takip Et Xper 2 Yaş: 30 +1 yıl Çünkü her insan hata yapabilir. Belki unutmuştur. Tatlı tatlı söyliyerek uyarabiliriz. Yarın da biz hataya düşmemek adına açık kapı bırakalım 0 0 Yorumla
Kafkanın_Milenası_ Takip Et Yoda Yaş: 106 , eic 64% +1 yıl Ona diş fırçası hediye ederim o da anlar zaten 5 0 Yorumla
Duru-Deniz Takip Et Xper 2 Yaş: 36 +1 yıl Eğer unuttuysa hiç önemli değil sevdiğim o benim ama sürekli olursa bu durum hayatımdan çıkarırım 1 0 Yorumla
Sevgisahin1 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Direk söylerim fırçala diye sonuçta kendini düşünüyorum 😉 1 0 Yorumla
lizbizburgirtmm Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Sevgilim yok ama kocam fırçalamazsa elime fırçayı alır ben çitilerim 😂😂😂 adam titiz allahtan 1 0 Yorumla
Aslı_1905 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl İStenilen cevabı veriyorum "Tabiki de ona signal diş macunu alırdım :D".(!) 1 1 Yorumla Koraybeyy24 +1 yıl Defalarca şimşek Yorumla
Estelora Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Böyle biriyle sevgili olamam bu yaştan sonra kimseyi düzeltemem 1 0 Yorumla
Fulyaşam Takip Et Xper 3 Yaş: 27 +1 yıl Kendi dişlerimi fırçalamam gerektiğini söyleyip, onu bu konuda uyandırırım, 1 0 Yorumla
sehergülüm Takip Et Xper 4 Yaş: 71 +1 yıl Cok onemli once insanin gorunen yeri diş, kendine bakmiyorsa , bırak gitsin 1 0 Yorumla
guzellsuww Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl uyarırsıniz olur biter büyütmeye gerek yok olur boyle şeyler 1 0 Yorumla
Beybabaa Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Dişler dış görünüşün aynasıdır vitrinidir Çok dikkat edilmeli çiftler arasında 1 0 Yorumla
xxxvefasızzxx Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl konuşur uyarrım yani ne olacak sanki insan degil mi sonuçta 0 0 Yorumla
Kkjjjjjjjn Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bir diş hekimliği öğrencisi olarak herhalde sevgili olmadan bu duruma dikkat etmiş olurdum 😊 1 1 Yorumla AykırıRuh01 +1 yıl Arkadaşım demircinin Demir kapısı kırık olurmuş Yorumla
Aldkfkfkfk Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Karşıma alıp konuşurdum fırçalaması gerektiğini söylerim 0 0 Yorumla
Sexsierkek01 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl seni lanet olası napıyorsun sen derim. kendine gel manyak derim. 🤟😑 0 0 Yorumla
Aleynavs Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl eger onu sevsem bunu derim ama sevmesem o kisiyi ayrilirim 0 0 Yorumla
Drago1 Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Bu dislerii fırcala lutfen eğer iliskimizn surmesini istiyosannn 0 0 Yorumla
Elyasennellim1234 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Birbirimizi gercekten seviyorsak bu bir ilişkiyi bitirmeye engel deyil diye düşünüyorum 😊 0 0 Yorumla
hijyen34 Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Hiç Hijyenik değil der karşıma alır hijyen eğitimi veririm :) 0 1 Yorumla sametkoraç +1 yıl O ZAMAN SANA KİM HİJYEN EĞİTİMİ VERCEK Yorumla
Nazlıcan6161 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Çünkü bana göre herşeyi açık açık konuşmak masaya yatırmak gerekir 0 0 Yorumla
deniiiiizzzzzz Takip Et Xper 4 Yaş: 35 +1 yıl Ben bir dişlerimi fırcalayıp geliyim derim :) onu dürtmüş olurumm 0 0 Yorumla
Aine__ Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl dişlerini düzenli olarak fırçalamaya başlamasa öpemez:D 0 0 Yorumla
ŞampiyonFenerbahçem Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl Tam da Sevgililer Günü gelmişken küçük bir hediyeyle bu durumu çözerim! 0 0 Yorumla
gizm_1 Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl Hiç birşey söylemem Titiz olmak zorunda ama fırçalamıyorsa da yapacak bişey yok 0 3 Yorumla ZopatistaCotanga +1 yıl Nasıl yani, ağzı kokan biriyle devam etmek mi? Sosyal statü olarak da hoş değil ağız kokusu. Bence yönelndirmek ve sorunu çözmesini sağlamak gerek. Yorumla gizm_1 +1 yıl @ZopatistaCotanga ama fırçaladığı halde ağzı kokan insanlarda var 😊 Yorumla ZopatistaCotanga +1 yıl ama illa diş fırçalamakla ilgili olacak diye birşey yok ki? Belki bir çürük veya başka birşey sebep oluyor. Bir diş hekimine yönlendirmek gerek... Yorumla
Batuseyf Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Daunsene opusurken agzindaki sucuk tanesi senin agzina geliyor ve dilinde 8gremcv 0 0 Yorumla
oppaccite Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ben dişlerimi hiç fırçalamam, zaten sigara içtiğim için ağzım sigara kokuyor... 0 0 Yorumla
YalnızlıkForever Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl "Güzel olan bir tek gülümsemen vardı, onunda içine sıçtın. Kalk git la dişini yıka gel." derdim. 0 0 Yorumla
Fırat342327 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Kendime dikkat ederim sonuçta karşında güzel ve endamlı bir hanımefendi var 0 0 Yorumla
b0br0ss Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Oto yıkamaya götürürüm, orda arabayı yıkayan döner fırçalar varya heh oraya sokarım 0 0 Yorumla
_SeNTrY_ Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim😏 0 0 Yorumla
mmevlevi Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Zaten belli olur dişlerinden, bence çok önemli ayrılığa kadar gidebilir 0 0 Yorumla
unitest2019 Takip Et Xper 4 Yaş: 42 +1 yıl Senin ilk çıktığın, ilk öpücüğün, ya da ilk aşkın olmayabilirim ama sonuncusu olmak istiyorum. 0 0 Yorumla
fehmiaslan Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Yani Herşey bitti şimdide Dişlerine karışmak kaldı sevigilinin 0 0 Yorumla
NeverMind74 Takip Et Xper 2 Yaş: 26 +1 yıl Onu kırmadan bu konu hakkında konuşmak en mantıklısı. 0 0 Yorumla
ilhan_ozbey Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Kalk hemen fırçala derim sonuçta çok büyük problem değil 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Gerçek aşk herşeyi af eder. Pilotonik aşıklar bunu iyi bilir.
düzeltmek önemlidir :D düzelteyim ki bir sonrakini onu bilerek gelsin değil mi? :d
Kalp kırmadan incitmeden rencide etmeden ima ederim.
Benim için sorun değil. Kişilik ile sevgili olunuyor diş macunu ile değil.
Baya baya aşkım fırçalar mısın somuramıyorum. s
Derim.
Onunla buluşacağım zamanlar bende fırçalamam ve beni öyle gördüğünde düşüneceği şeyleri kendisi içinde düşünmeye başlar ;)
Sevgilim daha önce fırçalamayı unutmuştu ama bişey söylemedim çünkü onu sevdiğim için gözüme itici gelmiyor. karaktere zeval gelmesin diş fırçalanır.
Benimde sevgilim var ben dişlerimi arada bir fırçalıyorum üşeniyorum bana kalk yoksa öpücük yok diyor :D bazen..
"Güzelliğine zarar veren dişlerinin bakımını yapmaya ne dersin?" derim. Sağ gösterip sol vuracaksın yani yoksa olmazz.
yıl olmuş bilmem kaç allah aşkına fırçalamazsa anında basarım tekmeyi. kirli dişlere zerre tahammülüm yok benim
Direkt lavaboya gitmem lazim bir dislerimi fircalayip geleyim derim boyle gozlerimi belertip belertip anlar herhalde dndjsndnn
Pek bir önemi yok ben alıştırırım hadinaskim gel beraber fırçalayalım felan derim unutunca hatırlatırım alışır zamanla
Vahim durumda değilse arada olabilir belki ama ağız temizliği çok önemli. Ağız temizliğine dikkat etmeyen bence özel temizliği de aksatir
Bence o kadar abartılıcak bişey değil çok rahatsız edilicek kadarsa tatlı bir şekilde söylerim onu kırmıycak şekilde
Dış fırçalamadı diye ayrılıcak değilim sadece uygun bir dilde söylersem bir daha yapmayacağını tahmin ediyorum
Düzenli diş fırçalama alışkanlığı edinene kadar beni öpmesini yasaklarım.
Yani açıkcası hoşlanmam öyle bir şeyden biraz iğrenirim. Ama çok seviyorsam kırmıcak şekilde söylemeye çalışırım.
Her yaşta eğitim ile olgunlaşabilen bir varlıktır insanoğlu.. hatada ısrar ederse bu durumu o zaman tekrar değerlendirmekte fayda var..
Korkunç
Hemen bir fırça ve temizlemek için macun alırdık
Ben kalbini kırmadan maydanozlu lahmacun yedirip aaa dişin de maydonoz var diyip mecburiyetten fırcalalatırım
Dislerine bu sekilde onemsiz davranan kimse kim bilir daha nelerle hayal kirikligi yasatmaya devam edicektir..
D sikki dedim çünkü önce sağlık bence diş bu sonuçta yaptırması bile masraf hemde insanın kendi dişi gibi olmuyor tatlı dille cuzum işte
E bir zahmet fırçalamıyorsa degersiz biriyle gorusuyo demekki medeni bir ayrilik gerceklesir amaaaa bir kereliğine bidey olmaz 3,4,5 falan olirsa
Benim yavuklum hiç diş fırçalamıyor ayda bir kere fırçalıyor artık bunaldım
Çünkü her insan hata yapabilir. Belki unutmuştur. Tatlı tatlı söyliyerek uyarabiliriz. Yarın da biz hataya düşmemek adına açık kapı bırakalım
Ona diş fırçası hediye ederim o da anlar zaten
Eğer unuttuysa hiç önemli değil sevdiğim o benim ama sürekli olursa bu durum hayatımdan çıkarırım
Direk söylerim fırçala diye sonuçta kendini düşünüyorum 😉
Sevgilim yok ama kocam fırçalamazsa elime fırçayı alır ben çitilerim 😂😂😂 adam titiz allahtan
İStenilen cevabı veriyorum "Tabiki de ona signal diş macunu alırdım :D".
(!)
Defalarca şimşek
Böyle biriyle sevgili olamam bu yaştan sonra kimseyi düzeltemem
Kendi dişlerimi fırçalamam gerektiğini söyleyip, onu bu konuda uyandırırım,
Cok onemli once insanin gorunen yeri diş, kendine bakmiyorsa , bırak gitsin
uyarırsıniz olur biter büyütmeye gerek yok olur boyle şeyler
Dişler dış görünüşün aynasıdır vitrinidir
Çok dikkat edilmeli çiftler arasında
konuşur uyarrım yani ne olacak sanki insan degil mi sonuçta
Bir diş hekimliği öğrencisi olarak herhalde sevgili olmadan bu duruma dikkat etmiş olurdum 😊
Arkadaşım demircinin Demir kapısı kırık olurmuş
Karşıma alıp konuşurdum fırçalaması gerektiğini söylerim
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim
seni lanet olası napıyorsun sen derim. kendine gel manyak derim. 🤟😑
eger onu sevsem bunu derim ama sevmesem o kisiyi ayrilirim
Bu dislerii fırcala lutfen eğer iliskimizn surmesini istiyosannn
Birbirimizi gercekten seviyorsak bu bir ilişkiyi bitirmeye engel deyil diye düşünüyorum 😊
Hiç Hijyenik değil
der karşıma alır hijyen eğitimi veririm :)
O ZAMAN SANA KİM HİJYEN EĞİTİMİ VERCEK
Çünkü bana göre herşeyi açık açık konuşmak masaya yatırmak gerekir
Ben bir dişlerimi fırcalayıp geliyim derim :)
onu dürtmüş olurumm
dişlerini düzenli olarak fırçalamaya başlamasa öpemez:D
Tam da Sevgililer Günü gelmişken küçük bir hediyeyle bu durumu çözerim!
Hiç birşey söylemem Titiz olmak zorunda ama fırçalamıyorsa da yapacak bişey yok
Nasıl yani, ağzı kokan biriyle devam etmek mi? Sosyal statü olarak da hoş değil ağız kokusu. Bence yönelndirmek ve sorunu çözmesini sağlamak gerek.
@ZopatistaCotanga ama fırçaladığı halde ağzı kokan insanlarda var 😊
ama illa diş fırçalamakla ilgili olacak diye birşey yok ki? Belki bir çürük veya başka birşey sebep oluyor. Bir diş hekimine yönlendirmek gerek...
Daunsene opusurken agzindaki sucuk tanesi senin agzina geliyor ve dilinde 8gremcv
Ben dişlerimi hiç fırçalamam, zaten sigara içtiğim için ağzım sigara kokuyor...
"Güzel olan bir tek gülümsemen vardı, onunda içine sıçtın. Kalk git la dişini yıka gel." derdim.
Kendime dikkat ederim sonuçta karşında güzel ve endamlı bir hanımefendi var
Oto yıkamaya götürürüm, orda arabayı yıkayan döner fırçalar varya heh oraya sokarım
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim😏
Zaten belli olur dişlerinden, bence çok önemli ayrılığa kadar gidebilir
Senin ilk çıktığın, ilk öpücüğün, ya da ilk aşkın olmayabilirim ama sonuncusu olmak istiyorum.
Yani Herşey bitti şimdide Dişlerine karışmak kaldı sevigilinin
Onu kırmadan bu konu hakkında konuşmak en mantıklısı.
Kalk hemen fırçala derim sonuçta çok büyük problem değil