Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Gerçek aşk herşeyi af eder. Pilotonik aşıklar bunu iyi bilir.
düzeltmek önemlidir :D düzelteyim ki bir sonrakini onu bilerek gelsin değil mi? :d
Kalp kırmadan incitmeden rencide etmeden ima ederim.
Benim için sorun değil. Kişilik ile sevgili olunuyor diş macunu ile değil.
Baya baya aşkım fırçalar mısın somuramıyorum. s
Derim.
Onunla buluşacağım zamanlar bende fırçalamam ve beni öyle gördüğünde düşüneceği şeyleri kendisi içinde düşünmeye başlar ;)
Sevgilim daha önce fırçalamayı unutmuştu ama bişey söylemedim çünkü onu sevdiğim için gözüme itici gelmiyor. karaktere zeval gelmesin diş fırçalanır.
Benimde sevgilim var ben dişlerimi arada bir fırçalıyorum üşeniyorum bana kalk yoksa öpücük yok diyor :D bazen..
"Güzelliğine zarar veren dişlerinin bakımını yapmaya ne dersin?" derim. Sağ gösterip sol vuracaksın yani yoksa olmazz.
yıl olmuş bilmem kaç allah aşkına fırçalamazsa anında basarım tekmeyi. kirli dişlere zerre tahammülüm yok benim
Direkt lavaboya gitmem lazim bir dislerimi fircalayip geleyim derim boyle gozlerimi belertip belertip anlar herhalde dndjsndnn
Pek bir önemi yok ben alıştırırım hadinaskim gel beraber fırçalayalım felan derim unutunca hatırlatırım alışır zamanla
Vahim durumda değilse arada olabilir belki ama ağız temizliği çok önemli. Ağız temizliğine dikkat etmeyen bence özel temizliği de aksatir
Bence o kadar abartılıcak bişey değil çok rahatsız edilicek kadarsa tatlı bir şekilde söylerim onu kırmıycak şekilde
Dış fırçalamadı diye ayrılıcak değilim sadece uygun bir dilde söylersem bir daha yapmayacağını tahmin ediyorum
Düzenli diş fırçalama alışkanlığı edinene kadar beni öpmesini yasaklarım.
Yani açıkcası hoşlanmam öyle bir şeyden biraz iğrenirim. Ama çok seviyorsam kırmıcak şekilde söylemeye çalışırım.
Her yaşta eğitim ile olgunlaşabilen bir varlıktır insanoğlu.. hatada ısrar ederse bu durumu o zaman tekrar değerlendirmekte fayda var..
Korkunç
Hemen bir fırça ve temizlemek için macun alırdık
Ben kalbini kırmadan maydanozlu lahmacun yedirip aaa dişin de maydonoz var diyip mecburiyetten fırcalalatırım
Dislerine bu sekilde onemsiz davranan kimse kim bilir daha nelerle hayal kirikligi yasatmaya devam edicektir..
D sikki dedim çünkü önce sağlık bence diş bu sonuçta yaptırması bile masraf hemde insanın kendi dişi gibi olmuyor tatlı dille cuzum işte
E bir zahmet fırçalamıyorsa degersiz biriyle gorusuyo demekki medeni bir ayrilik gerceklesir amaaaa bir kereliğine bidey olmaz 3,4,5 falan olirsa
Benim yavuklum hiç diş fırçalamıyor ayda bir kere fırçalıyor artık bunaldım
Çünkü her insan hata yapabilir. Belki unutmuştur. Tatlı tatlı söyliyerek uyarabiliriz. Yarın da biz hataya düşmemek adına açık kapı bırakalım
Ona diş fırçası hediye ederim o da anlar zaten
Eğer unuttuysa hiç önemli değil sevdiğim o benim ama sürekli olursa bu durum hayatımdan çıkarırım
Direk söylerim fırçala diye sonuçta kendini düşünüyorum 😉
Sevgilim yok ama kocam fırçalamazsa elime fırçayı alır ben çitilerim 😂😂😂 adam titiz allahtan
İStenilen cevabı veriyorum "Tabiki de ona signal diş macunu alırdım :D".
(!)
Defalarca şimşek
Böyle biriyle sevgili olamam bu yaştan sonra kimseyi düzeltemem
Kendi dişlerimi fırçalamam gerektiğini söyleyip, onu bu konuda uyandırırım,
Cok onemli once insanin gorunen yeri diş, kendine bakmiyorsa , bırak gitsin
uyarırsıniz olur biter büyütmeye gerek yok olur boyle şeyler
Dişler dış görünüşün aynasıdır vitrinidir
Çok dikkat edilmeli çiftler arasında
konuşur uyarrım yani ne olacak sanki insan degil mi sonuçta
Bir diş hekimliği öğrencisi olarak herhalde sevgili olmadan bu duruma dikkat etmiş olurdum 😊
Arkadaşım demircinin Demir kapısı kırık olurmuş
Karşıma alıp konuşurdum fırçalaması gerektiğini söylerim
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim
seni lanet olası napıyorsun sen derim. kendine gel manyak derim. 🤟😑
eger onu sevsem bunu derim ama sevmesem o kisiyi ayrilirim
Bu dislerii fırcala lutfen eğer iliskimizn surmesini istiyosannn
Birbirimizi gercekten seviyorsak bu bir ilişkiyi bitirmeye engel deyil diye düşünüyorum 😊
Hiç Hijyenik değil
der karşıma alır hijyen eğitimi veririm :)
O ZAMAN SANA KİM HİJYEN EĞİTİMİ VERCEK
Çünkü bana göre herşeyi açık açık konuşmak masaya yatırmak gerekir
Ben bir dişlerimi fırcalayıp geliyim derim :)
onu dürtmüş olurumm
dişlerini düzenli olarak fırçalamaya başlamasa öpemez:D
Tam da Sevgililer Günü gelmişken küçük bir hediyeyle bu durumu çözerim!
Hiç birşey söylemem Titiz olmak zorunda ama fırçalamıyorsa da yapacak bişey yok
Nasıl yani, ağzı kokan biriyle devam etmek mi? Sosyal statü olarak da hoş değil ağız kokusu. Bence yönelndirmek ve sorunu çözmesini sağlamak gerek.
@ZopatistaCotanga ama fırçaladığı halde ağzı kokan insanlarda var 😊
ama illa diş fırçalamakla ilgili olacak diye birşey yok ki? Belki bir çürük veya başka birşey sebep oluyor. Bir diş hekimine yönlendirmek gerek...
Daunsene opusurken agzindaki sucuk tanesi senin agzina geliyor ve dilinde 8gremcv
Ben dişlerimi hiç fırçalamam, zaten sigara içtiğim için ağzım sigara kokuyor...
"Güzel olan bir tek gülümsemen vardı, onunda içine sıçtın. Kalk git la dişini yıka gel." derdim.
Kendime dikkat ederim sonuçta karşında güzel ve endamlı bir hanımefendi var
Oto yıkamaya götürürüm, orda arabayı yıkayan döner fırçalar varya heh oraya sokarım
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim😏
Zaten belli olur dişlerinden, bence çok önemli ayrılığa kadar gidebilir
Senin ilk çıktığın, ilk öpücüğün, ya da ilk aşkın olmayabilirim ama sonuncusu olmak istiyorum.
Yani Herşey bitti şimdide Dişlerine karışmak kaldı sevigilinin
Onu kırmadan bu konu hakkında konuşmak en mantıklısı.
Kalk hemen fırçala derim sonuçta çok büyük problem değil