netiniz diye bir site var google da netiniz diye aratın karşınıza çıkacaktır flört aşk sohbet tartışma odaları profillere gidebilme uygulamaları da mevcut
Daha önce başıma geldi maalesef. Eski sevgilim hiç fırçalamiyordu uyanmama rağmen. Bende birer tane fırça ve diş macunu aldım yanıma her geldiğinde eline verip gönderiyordum 😂😂
Ağız sağlığı için mide sağlığı çok önemlidir zira mide asitlerinin artması dişlere zarar verir ayrıca mide asitleri geniz akıntısı yapar ve ağız kokusuna yol açar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Diş fırçalamak yemek yemek su içmek gibi bir şey olmalı
Öyle bir sorunum şimdiye kadar olmadı. Dökme suyla değirmen dönmez diye boşa dememişler. Benim önerimle veya ikazımla kişisel temizliğini yapacağına hiç yapmasın.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
temizlik sonuçta, önce utandırmadan uyarmak yapılabilecek en doğru şeydir
Ben direk söylerdim çünkü en büyük takıntım dişlerdir. Hatta dişleri kirliyse öpüşmekten bile uzak kalırım. Ciddi anlamda tiskinirim yani. Kalıplaşmış ve sarı dişler asla tercihim değil.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
kerpeten ile kovalayacak halim yok tatlı tatlı söylerdim
Sevgilim olabildiyse çok seviyorumdur ona yatmadan önce mesajlaşırken hadii dislerimizi fircalayip yatma zamani der tatli tatli emri vaki yapardim heralde
Öyle bir şey olsaydım açıkçası basit bir fırça alsam çok belli ederim güzel motorlu bir diş fırçası alırdım hem teknolojik hem pahalı hemde ikimizinde işini görürdü sjjsjs
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Görüşmem birdaha soğurum en önem verdiğim yer dişlerdir.. Belirtirim tabi dişlerini fırçalamasını.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
şu an o durumu yaşıyorum sarı olabilir ama belli fırçalamadıgı.. kokmuyo zaten o önemli
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Thank you signal. Sevgilim ve benim tertemiz dillerimiz sizin sayenizde.
Ayrıca bence dış fırçalama konusu için de dişlerini fircalayanlar titiz değil de normal oluyor gibi nasıl açıklayacağımi bilmiyorum ama anlamışsınızdır umarim siz :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Söylerim yani, olabilir insansal bir şey sonuçta bu.
Bunu espiri bir sekilde soylerim. Lakin beni opemez. Bidakine dikkat etmesine oneririm.
sıkıntı yok abicim çürüyünce fırçalamaya başlar zaten:)
Birsekilde daha dikatli olmasini soylerdim kirmadan elbete ben hep fircaliyorsam kendisininde dislerine onem vermesini isterim vermelidir dis onemli sey
netiniz diye bir site var google da netiniz diye aratın karşınıza çıkacaktır flört aşk sohbet tartışma odaları profillere gidebilme uygulamaları da mevcut
Daha önce başıma geldi maalesef. Eski sevgilim hiç fırçalamiyordu uyanmama rağmen. Bende birer tane fırça ve diş macunu aldım yanıma her geldiğinde eline verip gönderiyordum 😂😂
Ağız sağlığı için mide sağlığı çok önemlidir zira mide asitlerinin artması dişlere zarar verir ayrıca mide asitleri geniz akıntısı yapar ve ağız kokusuna yol açar.
Diş fırçalamak yemek yemek su içmek gibi bir şey olmalı
Öyle bir sorunum şimdiye kadar olmadı. Dökme suyla değirmen dönmez diye boşa dememişler. Benim önerimle veya ikazımla kişisel temizliğini yapacağına hiç yapmasın.
temizlik sonuçta, önce utandırmadan uyarmak yapılabilecek en doğru şeydir
Ben direk söylerdim çünkü en büyük takıntım dişlerdir. Hatta dişleri kirliyse öpüşmekten bile uzak kalırım. Ciddi anlamda tiskinirim yani. Kalıplaşmış ve sarı dişler asla tercihim değil.
kerpeten ile kovalayacak halim yok tatlı tatlı söylerdim
Sevgilim olabildiyse çok seviyorumdur ona yatmadan önce mesajlaşırken hadii dislerimizi fircalayip yatma zamani der tatli tatli emri vaki yapardim heralde
Fırcalamayan yine fırcalamaz 😱
Öyle bir şey olsaydım açıkçası basit bir fırça alsam çok belli ederim güzel motorlu bir diş fırçası alırdım hem teknolojik hem pahalı hemde ikimizinde işini görürdü sjjsjs
Görüşmem birdaha soğurum en önem verdiğim yer dişlerdir.. Belirtirim tabi dişlerini fırçalamasını.
şu an o durumu yaşıyorum sarı olabilir ama belli fırçalamadıgı.. kokmuyo zaten o önemli
Thank you signal. Sevgilim ve benim tertemiz dillerimiz sizin sayenizde.
Dişlerimiz
Yok artik bir disini fircalamadi diye mi bu yukardaki şıklar? Saçma ve ilginç
Tatlı tatlı imâ çözer sorunu
O kadar da abartmam bence nazık bir dille dile getiririm
Sevgili sonuçta. Güzel güzel anlatmak varken. Tartışmanın ne anlamı var 😉
illa yıkamacaksa ayrıl da belki unutmştur filan insanlık hali :D
Tatlı dille söylemem kendisine karşı bir saygısı olsun ya. Iğrenc
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim 😏
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim
Proteinlerim ağzını dişlerine kuvvet vermesi için çok düşünceliyimdir😅
Yani fırçalasın bir zahmet ben mi öğüt vericem ona ldmsjd
Ben sürekli fırçalıyom o da fırçalasın kız bide yani :))
Garip
Neden?
Kız erkek farketmez kendi vücuduna iyi bakmak isteyenler fırçalar. Kız bide yani demeniz aşırı garip. Tebrikler sürekli fircaladiginiz için.
Kızlar daha titiz oluyor onu belirtmek istemiştim
Sadece siz öyle sanıyor olabilirsiniz bence :)
Ooo büyük itiraf :)
Kimse düşündüğünüz kadar titiz degil ne ben ne de çevremde cok titiz insanlar var :))
Ayrıca bence dış fırçalama konusu için de dişlerini fircalayanlar titiz değil de normal oluyor gibi nasıl açıklayacağımi bilmiyorum ama anlamışsınızdır umarim siz :)
Tamam da benim yanımda adamlar var ağızlarını görsen insan demezsin ya ahaha emin ol onlardan temizsindir yani umarım :D
Umarım değilimdir. :) o kişilere kişisel bakımları konusunda yardim edebileceğini düşünüyorum ama sen bilirsin neyse
herkes temiz olsaydı biz temizlerin ne farkı kalırdı sen söyle?
Nalakajsjdogkhorklwlwjr
Ben nasıl fırçalayıp ağız sağlığıma dikkat ediyorsam oda edecek uleyn
bide onu mu sorun edecem ya, cok kez olursa tatli ima ederim gerci sevgilimde yok ama...
Ayrılacak halim yok alışkanlık kazanması için elimden geleni yaparım
Kalbini kirmamm seviyorsam zaten dusunmem o durumu..
Ağda yapmıyorum sen
Yhaw genemi sen ne agdasi🤨
Kıllı kadın olmaz. Lezbiyen bile bakmaz..
Bu arada ben o kimse değilim.. Ortak nokta..
Ağda yap
Ne sacmalion ne ağdasi. Malmisin soruyu okumuonmu
Tam da Sevgililer Günü gelmişken küçük bir hediyeyle bu durumu çözerim!
ben ne uğraşayım ellalemle kendisi temiz olmanın bilincinde olsun
eğer bunun bilincinde değilse nasıl tatlı tatlı anlatılır bilemedim ama tatlı anlatırdım :)
çok kötü bir durum ya lütfen herkes bakımını yapsın ):
Ağız ve diş sağlığı üzerine bir konuşma yaparım. Onun için değilde genelleme bir konuşma
Olabilir bugün fırçalamaz yarın fırçalar bir tepki vermeye gerek yok
Nadiren oluyorsa unutmuş veya fırsat olmamış derin ama hiç fırçalamıyorsa devam ettirenem ilişkimi
Biri senin, diğeri sevgilin için Signal ikili diş fırçaları ile aşkınız da #1GülüşüneBakar!
1 de birşey demem 2 de laf çaktırırım 3 de konuşurum açık açık 4 zaten olmaz.
Böyle bir şey yapmışsa evde deprem olduğunu filan düşünürüm. Çünkü böyle bir şeyi başka türlü ihmal etmez.
diş fırçalamayan birinden nefret ederim ama sevdiğim biriyse ona diş fırçası alırım ve bunu neden aldın diye sorarsa onu kendi haline bırakır giderim
Evet dişlerimi fircaladigim zaman birlikte fırçalayalım derim bir süre sonra öğrenir ve devamlı benimle fırçalamaya başlar
@Madina95 Aynen katılıyorum sana
Açık acik söylerdim dişlerini fırçalar işin hijyen onemli
bende vardı öyle biri malın tekiydi. 2 yıl çıktık ahahahaha dişlerini hiç bir zaman fırçalamaz üstelik saçlarıda hep yağlı olurdu
Madem o kadar hoşnut değildiniz neden 2 gün çıktınız...
2 yıl diyorum 2 gün değil
2 gün olarak yanlış yazdım zaten...2 yıl yani sonuçta. Ben olsam söylerdim kendisine neyse bu da bir tecrübe olmuş.
Kırılır diye imada falan bulunamam ama ayrılırım ki yaptımda 3 günde bir fırçalıyorum doktora gitsem içinden çıkamaz dedi soğudum
YAZIK VALLA ÖLENE KADAR SEVGİLİSİZ YAŞICAN SENİN KAFANA GÖRE KİMSE SANA BAKMAZZ GİT FIRÇALA SEN SONRA AYRIL
@sametkoraç neden üzerine alındın ki😂
Tatile gitmiştik diş fırcasını unutmustu gttm hemen diş fırcası aldm 😀 neden ilişkimi bitiriyim ki söylerim fırcalamayan biriysede
Birlikte diş fırçalamayı esprili bir dille incitici olmadan teklif ederim.
Kesinlikle ağzımı açmam 😁 haksızsam kenara çekilir susarım
En önemlisi kendi sağlığı için herkes dişlerini fırçalasın bu konuda kapansin
Ona hissettirmeden bugün dış macunumu değiştirdim x marka aldım derdim. O da anlardı zaten
Flört işleriyle uğraşmadığım için bir şey demiyorum
Dişler önemli bir şekilde konusunu açıp ima edilebilir
Aşk herşey affetmez atfedenler olabilir kimse bişey diyemez
Disiplin şart bunu bir sevgilim sevip sevmesi önemli değil
Dışını herkes fırçalamalı çok güzel fırça maçın var artık.
ne denir ki bişey demeye gerek yok halinden tavrından anlaşılır zaten
Minnacık bir uyarı ile alışkanlığının sağlık açısından yanlışlığını anlatırım.
Dişleri fırçalamanın sağlık açısından önemi anlatırım.