netiniz adlı siteye girer kendime yeni bir sevgili bulurum netiniz sitesinde kızlar her gün dişlerini colgate ile fırçalarlar ağizlarını 5 kere gargara yaparlar benim aklıma değişik değişik şeyler geliyor siteye bir göz atın derim
Ben bu konuda cidden hassasım... ilk başlarda değil belki ama zaman geçtikçe bir şekilde bu durumu kendisine söylerdim dişlerini signal ile fırçala diye 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
tutarım kolundan banyoya götürürüm. dişlerimizi beraber fırçalarız
Diş temizliği önemli ağız kokusu yapar dış tartari oluşur, dişlerde sarı plak oluşur çok kötü yaa
şakayla söylerim agzınmı kokuyor senin açmısın falan anlar zaten alınmaz
Münasip bir dille uyarırdım. Ayıplamam. Çocuk değiliz sonuçta kızıp kırıp dökmenin bir anlamı yok.
netiniz adlı siteye girer kendime yeni bir sevgili bulurum netiniz sitesinde kızlar her gün dişlerini colgate ile fırçalarlar ağizlarını 5 kere gargara yaparlar benim aklıma değişik değişik şeyler geliyor siteye bir göz atın derim
bir fırça bir macun, paket yapıp hediye ederim😊😂
Birlikte karbonatla fircalariz bunun icin ayrilcak halim yok ya
mutlu olurdum :) ne kadar güzel ortak yanımız varmış derdim :D
görünen yerlerini temizlemeyen insanın görünmeyen yerleri ne alemdedir kim bilir 😑
Konuşulacak Bir konu Bu yüzden Tatlı talı ima ederdim :D
jefjjebfbefb gulme krizine girdim cok komik seyler yazanlar olmus
Derki hay anasını ya dişlerini fırçala öküz tabi ben hiç o durumla karşılaşmadım signal sayesinde
uygun bir dilde onu kırmadan uyarır ve saglıgı için yapması gerektigini söylerim
Kişiliği temiz olmayanın karakterinden şüphe duyarım.
Ben kimseyi utandırmayı sevmem o yüzden tatlı tatlı ima ederdim
Diş hekimliği okuyorum. Dolayısıyla dersle alakalı bir şeylerden bahsediyormuş gibi mesajı veririm. Anlarsa..😂
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim
şu an kaç gündür ağızımın içinde yara çıktığı için dişimi fırçalayamıyorum ve çok utanıyorum.🥺🥺
Uyarırım yapmaz ise bende fırçalamam bakalım nasıl oluyor
Diş için sevdiğimi kıramam aşk sevdğinin kusurunu görmeden sevebilmektir.
Doktorum ben. O bahaneyi kullanarak diş sağlığı için dişlerini fırçalamasını söylerim
Yine yapmazsa
Dr mu hani erkek lisesinde ogretmendin :))
Motorlu diş fırçası hediye ederim. Vesile olmuş olurum.
Sevgili olmadan önce flört dönemi var. O zaman zaten anlarım.
Helall
Dişler önemli eğri falan olabilir ama sararması itici gelir
diş fırçası ve macunu alır küçük bir notla mesajımı iletirim
Ona güzel bir diş fırçası seti alırım güzel güzel kullansın diye
Diş fırçası hediye ederim.
Tatlım şey dişlerimi fırçalamam lazım bana eşlik eder misin derim😊
erkek arkadasim gibi yapin. "Dislerini fircalamadin kalk hadi" diye sürekli onu uykusundan uyandirin :D
en yakın markete giderim önce bir çikolata alırım yanınada biş diş fırçası ve macun alıp ona hediye ederim:)
Tatlı tatlı konuşmak solemek Yola Getirmek varken Neden Susupta çeketim temizlim imandan gelmiştir Herkez yapmalı
Oyle birsry olursa dislerimi fircalarim oda unttugunu fark edip fircalar boylelikle kirmadan dokmeden hallolur
Ne olursa olsun güzelce anlatsan bile bayan kırılır ama hem bana hemde sana bak hediye aldım desen anlamaz bile
Bişi demem ama bir şeyler yedirir bende yerim sonra dişlerimizi fırçalayalım bu yiyecek öok zarar verir derim. Ama sevgilim yok
çok zekice 😉
Ben bu konuda cidden hassasım... ilk başlarda değil belki ama zaman geçtikçe bir şekilde bu durumu kendisine söylerdim dişlerini signal ile fırçala diye 😉
Diş fırçalamak önemli ya. Diş fırçalamayan insanın amacı ne acaba:)
insan sevdiği birisini neden üzmek istesin ki her şey in bir olur u vardır bence :D
Çok hassasım bu konuda. İma sonucu düzelmezse ayrılık olabilir
Valla açık açık söylerim, kaç yaşına gelmişsin diş fırçalamıyonmu diye
tiksinççç. samimi olduğumuz için fırçalaması gerktiğini söylerim net.
Usulca caktırmadan🤫 cebimdeki son olipsi mentollü olipsi ağzına teperim🤓🙃😛
İnsan kendisini düşünmez mi hiç, hadi kendisi neyse de karşısındaki insana da mı hiç saygısı yok
b şıkkı derim sanırım neden bilmiyorum ama en yakın cevap o
takip
dişler mühimdir deyip deyip dururum :) belki yüzü kızarır :)
Hiç çekemem pis insanı asla öpmem ve direk söylerim
Diş fırçalamak çok önemli. Hayatta en önem verdiğim şey ağız ve beden sağlığı
Kırmam incitmem kızı gerek yok uygun dille söylerim
Bunlar küçük seyler hemen sevgili kalamam demek dogru degil bnce tatli tatli kirmadan halledilir
Ölüm resmen, ilişkimiz kolay kolay düzelmeyecek şekilde yara alırdı muhtemelen :D
Öpüşmesek olurmu bu gün hastayımda Diye belirtirim alttan alttan
Tekrar görüşür müyüm bilemedim.
oo çok kötü birdurum.
bir insan baımlı olmalı kaldı ki bu ağız sağlığı önce kendisi için.
Bir kere başıma gelmşti dile getiremedğim için onu terk etmştm😖
Dişlerimizi fırçalayıp uyuyalım hadi falan derim 😅😅😂
Hahaha çok mantıklı :))
Tatlı tatlı dişlerini fırçalamasını söylerdim güzel bir dile
Tatlı tatlı imalarla işi çözerim.
diş fırçası ve diş macunu önerileri yaparım bak ben şunu kullanıyorum harika bir urun mutlaka sana da alalım gibi...
İnsanlık hali belki atlamak zorunda kalmıştır ama fırçalasa sağlığı açısından iyi. 2. defa yaparsa söylerim
Ağzı kızarmış yumurta kokan kızdan aynı saatte bir bahane ile ayrıldığımı hatırlıyorum 🤔🤔
Gönderme yapıp konu açarsın çürürse de laf sokacan.