Bence artik bir tek dis temizligi degil herkesin vucut temizligine bakim li olmaya ozen gostermesi lazim bunu once kendi saglimiz icin gerekli oldugunu unutmayalim
Sonuçta karşımızdaki insan sevip saydığımız ve deger verdiğimiz biri. Hemen laps diye soyleyip kalbini kırmaya gerek yok yani. bir konusma arasinda fazla abartmsksizin ufak ufak ima da bulunulur. Zaten o da bu durumu anlar büyük ihtimalle
Belki belirli bir sorunu vardir rahasizligi vardir bir gunluk fircalayamamistir benim icin sorun değil onemli olan kalbinin temiz olmasi tabi soyle biseyde var temizlikte imandan gelir dikat etmeliyiz hepimizde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Ben hep dişlerimi fırçalıyorum. Onu da teşvik ederdim
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim
Nasıl iyi mal edecek alıp diş fırçasını adama mı...😂
Fırça yıl boğazına sokarım bir daha istese de unutamaz (iğrenç yaaa)
Bunu halledebilirsin gercekten seviyorsan halledilemez seyler var :/
Tatlı tatlı ima etmek en iyisidir. büyütmenin lüzumu yoktur
Kendisine her buluşmada diş macunu ve diş fırçası hediye ederim :)
Söylerim ya bu kadar aksiyona gerek yok insanlar konuşa konuşa herhaliyle
Diş fırçası hediye eder, ona kırmadan incitmeden dişlerini fırçalaması gerektiğini hatırlatırım.
Bu bir ikna meselesi hem hediye vermiş olurum hemde konunun ciddiyetini anlatıp ikna ederim.
Sevgililet gününde diş fırçasımı hediye edeyim ya
Kendine iyi bakmayan beni sevebilir mi der hemen kaçarım
mantigina... be
Bende fırçalamıyorum ama hata yaptiğimin farkindayim
Sarının sadece kırmızının yanında güzel durduğunu hatırlatırım
Ya sevgili olmadan önce anlaşılabilecek bir konu bu.
Signalden ağız bakım setini hediye ederim😅
Bu durumda sevgililer gününü beklemem tabi 😅
Ben kırmamak için olmayız biz der ayrılırım çünkü bunu söylemek hoşuma gitmez
Yok daha neler..
Bu konuda önce esprili bir şekilde takılırım. Uyarı mahiyetinde.
Samimiyete göre ima ederek veya direk uyararak belirtirimm
Gözleri yeşil saçları sarı dişleri sapsarı rengarenk biricik sevgilim der, iltifatı kapardı benden😊
sevgililer gununde dis fircasi hediye ederim o anlar
Elime alır fırçayı ben fırçalarım öğretirim uygulamalı görsün
Gözler kalbin aynasıysa dişler de temizliğin aynası. Dişlerini fırçalamayan biriyle asla olmaz.
Çok fena soğurum açık olmak gerekirse, dişini fırçalamayan bir zahmet sevgili de yapmasın.
Bence artik bir tek dis temizligi degil herkesin vucut temizligine bakim li olmaya ozen gostermesi lazim bunu once kendi saglimiz icin gerekli oldugunu unutmayalim
Olabilir insanlik hali unutmuş olabilir sorun olması saçma bence
Ben söylemeye utanırdım arkaşlarıma söyleyip onların tatlı bir şekilde imalarıyla konu hallolur :D
Aşkım Dişlerimizi beraber fırçalayalımmı ne dersin 😊😇
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim😏
bir diş bakım seti alırım en mantıklısı bu olur bence =)
Aç bir falım rahatla neler oluyor bak hayatta 😜😂
Defalarca şimşek
Ayy bende diyorum niye uyuyamiyorum dislerimi fircalamayi unuttum igrenc biseyim yaa derim
Kendisine bir diş fırçası ve macun alıp kurdeleyle sarar hediye ederim anlamazsa herkes kendi yoluna
Üzücü ama gercekten seviyosan uygun bir dille söylerim
Ayrılırım tabi ki, kendine bakmayan bir insan ilişkisine ne kadar bakabilir 😀
Aynen bncede :P
Bence dişler önemli pis dişli erkekler bana bakımsız geliyor
fircaya macunu puskurtur agzina sokarim fircayi frcalar bir guzel
Signal şirketinin kamuoyu araştırması. amaç türk sosyal yapısını bozmak
Sonuçta karşımızdaki insan sevip saydığımız ve deger verdiğimiz biri. Hemen laps diye soyleyip kalbini kırmaya gerek yok yani. bir konusma arasinda fazla abartmsksizin ufak ufak ima da bulunulur. Zaten o da bu durumu anlar büyük ihtimalle
Sen ne dert ettin sevgilinin dişini git hepsini kökten çektir sende kurtul KS da kurtulsun. 😂😂
Belki belirli bir sorunu vardir rahasizligi vardir bir gunluk fircalayamamistir benim icin sorun değil onemli olan kalbinin temiz olmasi tabi soyle biseyde var temizlikte imandan gelir dikat etmeliyiz hepimizde
Zaten basdan fark ederim öyle birseyi hic sevgilim olmaz
Ben kendime nasıl bakıyorsam karşımdakininde bakımlı olmasını isterim.
SLS içermeyen diş macunu önerirmsiniz. Marka model. Teşekürler
Ima ederim cunku fircalamamasi hos degil ama seviyorsam kaba bir dil de kullanamam
Açık açık konuşurum. Düzeltmesi gereken bir davranış.
Dişlerini fircalamadi diye terk edecek halim yok...
Ya dişlerini fırçala, ya sıkarım topuklarına derim.
Yanına gizice arkadan gelip ensesine şaplak atarak "sen niye dişlerini fırçalamıyon l*n" derim
İnsan sevgilisinin dişlerini fırçalamadığını fark edemiyorsa yaşamasın bence :D
Konuşur söylerim ne var bunda herkesin başına gelebilir
Dişlerini neden fırçamadığını sorarım. Açık olmak gerek
ne yedin sen yaa diyerek gulumserdim, sonrasinda sakiz uzatirdim😄
😂😂
Ac agzini der sokarim fircayi fircalamasi gerektigini anlar herhalde
Eski sevgilim fırçalamıyodu ben de ayıp olur diye uyarmıyodum. Aslında bakımsız biri ile en başından olmamak lazım
O ZAMAN TÜM DÜNYA SENLE SEVGİLİ OLMAZDI
Ne demek bu
MİLLETE BAKICAĞINA KENDİNE BAK DEMEK
Dişlerini fırçalamadığını bu kadar belli etme 😏
sevgilimin dişlerini fırçalamadığını farketmem mümkün değil, sevgili olmadan önce böyle birşey farkettiysem sevgilim olamaz zaten
Aşkım sana birşey söylicem ama alınma detim sonra hemen üzgünüm ama bence hemen dişlerini fırçalamalısın derim.😊😊
Çaktırmam kendisi halleder. Artık fenaysa Diş fırçası hediye ederim ya da diş fırçalarını düşürürüm anlar o :)
Rahatsız edici bir koku yoksa sorun bile etmem sanki ben sürekli fırçalıyormuyum ancak fırçalamak için yataktan kalkmışlığım var :) :)
Signalı çok kullsndım hâlâ da kullanıyorum. Ćok memnunum. Tam da Sevgililer Günü gelmişken küçük bir hediyeyle bu durumu çözerim! 💓😎
Ne olacak sanki hiç dişini fırçalamiyor.. saçma siz mükemmelsiniz zaten hep