Sağlık Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? (Sayfa 4) SignalTürkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 1123 Sevgilinin dişlerini fırçalamadığını fark edersen ne yaparsın? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 34 kişi beğendi
Lonelywarrior40 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Hep derim; kişisel bakımına ve emanet olan bedene iyi bakmayandan kimseye hayır gelmez... 0 0 Yorumla
Koiosqw Takip Et Xper 3 Yaş: 27 , eic 37% +1 yıl Güzel bir üslupla kalbini kırmamak şartıyla olayı çok yüzeysel anlatırım yani inceden ayar veriririm 0 0 Yorumla
SeriAtak Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 94% +1 yıl Dişler tırnaklar ve eller çok önemli temiz olacak karşımdaki insan 👍 0 0 Yorumla
Ecemm21 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 69% +1 yıl Başta zaten niye öyle birisiyle çıkmışım diye kendimi sorgularım 0 0 Yorumla
UfukEFE16 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 33% +1 yıl Bakıma Ömen Vermeliyiz sevgiler gününde Olmadığı için Birşey Diyemicem 😃 0 0 Yorumla
KirmiziTsörtlii Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 30% +1 yıl Alırım diş fırçasını elime ac bakam ağzını tuvalet fırçalar gibi fırçalarım 0 0 Yorumla
BicycleMan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 , eic 30% +1 yıl çok ayıp derim aaa olur mu öyle şey derim derim de derim 0 0 Yorumla
sanenebenden Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 37% +1 yıl Dişlere önem verdiğimi söylediğim andan itibaren fırçayla geziyordu zaten 😂 0 0 Yorumla
IIIGökbörüIII Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl alıştırırız bir şekilde medeniyet babacım medeniyet :D 0 0 Yorumla
skyfalldown Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 60% +1 yıl direk sen niye dişlerini fırçalamıyorsun ağzın kokuyor derdim :d 0 3 Yorumla 00Hiç00 +1 yıl Sevgilin sana aynısını derse ne hissederdin? Yorumla skyfalldown +1 yıl @00Hiç00 uyardığın için teşekkür ederim derdim zaten ben dişlerimi her gün fırçalıyorum :D Yorumla 00Hiç00 +1 yıl Fırçalamadığını varsayarak söyledim :d Yorumla
ayademir Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 34% +1 yıl Açık açık konuşurum fırçalamamaya devam ederse ayrılığa bile gider. 0 0 Yorumla
Dovakhiin_ Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 54% +1 yıl Hep fırçalar ama unutsa bile tiksinmem, yerim onun dişlerini )) 0 0 Yorumla
Hayalperestunicorn Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 47% +1 yıl Aramızdaki samimiliğe bağlı onu kırmadan halletmeye çalışırım. 0 0 Yorumla
Kyaltie Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 43% +1 yıl Dişlerini düzenli şekilde fırçalaması gerektiğini söylerim. 0 0 Yorumla
ArturoBandini18 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Aşkım dişlerin yosun bağlayacak fircalarmisiin lutfen 0 0 Yorumla
DuygusuzCevriye Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 62% +1 yıl İnsanın öpüşesi bile gelmez.. Tiksindirici bir çoğunun dişleri bakımsız. 0 0 Yorumla
byrkdr Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Ben yardimci olurum ne olacak seviyorsam yardimci olurum 0 0 Yorumla
Eerrkkaann34 Takip Et Xper 4 Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Zerre abartılıcak bir durum olduğunu düşünmüyorum. 0 0 Yorumla
İnciecekirdegil Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 65% +1 yıl Sanırım ben hiçbir şey soyleyemezdim direkt uzaklasirdim 0 0 Yorumla
Bohil Takip Et Xper 2 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Aşkım dişlerini fırçalamayı mi unuttun diye sorarim cevabı eger evet olursa da belli koku var derim. 0 0 Yorumla
VeraEspiga Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 33% +1 yıl Ben yüzüne direk söylüyorum. Dişlerini git fırçala diye Çok kötüsün felan diyorum bazen 😄 0 1 Yorumla VeraEspiga +1 yıl O kötü i. ğrenç ti yalnız 😂 Yorumla
lydiaaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 30 , eic 46% +1 yıl İnsanların dişlerine dikkat etmeyen bir ben miyim ya 0 0 Yorumla
Asaletliruh Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Tiksinirim istemsizce uyarida yapmam benden sonra hemen bir kiz bulup yoluna bakmasin die 0 0 Yorumla
Tuğçe-03 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 37% +1 yıl Kusardım üşengeç misin derdim al bir Sıgnal ağzın rahatlasın derdim 0 0 Yorumla
-Paeonia- Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 34% +1 yıl Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim. 0 0 Yorumla
valuableperson Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 60% +1 yıl Valla öyle bir duruma rastlamadım ama olsaydı eğer bir şey diyemezdim sanırım 0 0 Yorumla
justsomeoneee Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 50% +1 yıl Sevgili edinme zahmetine giriyorsa, ağız bakımını da önemseyiversin bir zahmet. 0 0 Yorumla
Xalpxd Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 31% +1 yıl Hemen agzima suyu alir lavaboa gider dislerimi gacir gucur ovustururum 0 0 Yorumla
fer_hat Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 45% +1 yıl Diş fırçalamak önemli tabiki ama ayrılık sebebi olmamaalı 0 0 Yorumla
belirsizadam1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl İlk defa ayağım gibi kokan dişlere şahit oluyorum derim😏 0 0 Yorumla
küskün1234 Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 41% +1 yıl Ne desem bilemedim şimdi sanki ben çok fırçaliyormuşm gibi😂😂😂😂😂😂 0 0 Yorumla
YunusBerkayGorgec Takip Et Xper 7 Yaş: 25 +1 yıl Tanrım kötğ kullarını sen affetsen ben affetmemSignal Diş macunu kullanmayanları ben affetsem sen affetmezsij 0 0 Yorumla
gundogdu155 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 37% +1 yıl Kirmadan uzmeden durumu anlatir fircalamasi gerektigini soylerdim ancak buyyk bir sorun degil bu... 0 0 Yorumla
special-spirit Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 47% +1 yıl "Oldu, iyi günler" deyip oradan koşarak uzaklaşırım.Daha azığına bakmayan biri, bize hiç bakamaz. 0 0 Yorumla
RagnarLorthbrok35 Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Ilk belli etmem ama surekliyse hep boyleyse kirmadan soylemeye calisirdim 0 0 Yorumla
Aurora3535 Takip Et Xper 5 Yaş: 41 , eic 53% +1 yıl Kendine bile hayrı olmayanın sevgiliyle ne işi var ki anlamam. 0 0 Yorumla
hunilibeba Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 61% +1 yıl Oto yıkamaya götürür tazyikli su tutarım. Sonra dedem misvağı hediye ederim. 0 0 Yorumla
aybay_leyla Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 46% +1 yıl Tatlı tatlı ima ederim. Diş fırçalamayı sevmiyorum derse derhal terk ederim. 0 0 Yorumla
akbabazade Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl 14 şubatta diş macunu ve diş fırçası hediye ederim 😊 0 0 Yorumla
06Semih06 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 41% +1 yıl Kimseyi kırmaya gerek yok tatlı dille ima ederdim olmuyorsa bir yol bulunur derim yaa 0 0 Yorumla
minnoş0636 Takip Et Bilge Yaş: 37 , eic 52% +1 yıl Ağız bakımı önemli yaa.. Fırçalamayan mümkünse benimle muhatap olmasın.. 0 0 Yorumla
barrbie Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dalginligina gelip unutmus olabilir insanlik hali ama bu durum surekli devam ederse tabiki cok rahatsiz olurum 1 0 Yorumla
soylenmez2020 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 44% +1 yıl Aşk her şeyi affeder mi diye düşünürdüm ne yazık.. :( 0 0 Yorumla
seyma120 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl Durumdan rahatsız olduğumu belirtirim. Çeki düzen vermezse ayrılığa kadar yolu var. 0 0 Yorumla
mehmetkmz Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl sevgililer günü gelmişken diş macunu ve fırça alarak durumu çözerim 0 0 Yorumla
moonxyx Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl Olabilir insanın başına herşey gelebilir çokda abartmam açıkcası 0 0 Yorumla
YaseminBrs Takip Et Xper 4 Yaş: 33 , eic 37% +1 yıl En güzelini alırım fırca ve macun bunu sevebilirsin der hediye ederim 😊 0 0 Yorumla
iamengineer Takip Et Xper 3 Yaş: 28 , eic 55% +1 yıl dişçiye giderken dişlerini fırçalayan halkımıza göre normal olan durumdur 0 0 Yorumla
nedesembilemedim40 Takip Et Master Yaş: 110 , eic 62% +1 yıl Sağlık konusunda 519 cevap paylaştı. Kendisine direkt ipana ya da Colgate did macunu alırım signalle işim olmaz. 0 0 Yorumla
BlueCrazyy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 69% +1 yıl Hediye alarak cozmeyi tercih ederim yekten yuzune diyemem sanirim🙈 0 0 Yorumla
Ansur Takip Et Master Yaş: 40 , eic 43% +1 yıl Sağlık konusunda 629 cevap paylaştı. Banane yahu , kaç yaşına gelmiş ben mi söyleyeceğim. Kendi bileceği iş , ister yıkar ister yıkamaz. 0 0 Yorumla
bıkkınkişi Takip Et Xper 2 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Yani sevgililer her şeyi usulüne uygun konuşur bence. 0 0 Yorumla
Simiramis07 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 47% +1 yıl Konuşurum. Sonuçta sorunlarımızı konuşarak çözemeyeceksek neden sevgiliyiz ki? 0 0 Yorumla
tenekee Takip Et Bilge Yaş: 49 , eic 48% +1 yıl İğrenç... Birde sigara kullanıyorsa yandık... Ki ne yandık.. 0 0 Yorumla
siirbass Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 73% +1 yıl Sağlık konusunda 333 cevap paylaştı. Küçük bir hediye verirdim diş macunu gibi :D eğer kullanmazsa artık görüşmeyiz heralde 0 0 Yorumla
ersnkrcn Takip Et Master Yaş: 41 , eic 39% +1 yıl Benim için önemlidir dişler, ve bu konuyu konuşmalıyız. 0 0 Yorumla
refleksi07 Takip Et Xper 6 Yaş: 49 , eic 67% +1 yıl temiz dişlerin kendisini daha sempatik yaptığını söylerim 0 0 Yorumla
MubarekZombi Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Bazen unutuluyor fırçalamak. Alışanlar nasıl unutmuyorsunuz anlatın hele. Akşamları yemek yemediğim için öğlen 1 kez fırçalıyorum. 1 0 Yorumla
Qυєɾɪñơ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 48% +1 yıl Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim. 0 0 Yorumla
xheawny Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 66% +1 yıl Canım Signal sen bu setede bayağı bir aktifsin :)) Seviyorum seni 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
578Cevap
Hep derim; kişisel bakımına ve emanet olan bedene iyi bakmayandan kimseye hayır gelmez...
Güzel bir üslupla kalbini kırmamak şartıyla olayı çok yüzeysel anlatırım yani inceden ayar veriririm
Dişler tırnaklar ve eller çok önemli temiz olacak karşımdaki insan 👍
Başta zaten niye öyle birisiyle çıkmışım diye kendimi sorgularım
Bakıma Ömen Vermeliyiz sevgiler gününde Olmadığı için Birşey Diyemicem 😃
Alırım diş fırçasını elime ac bakam ağzını tuvalet fırçalar gibi fırçalarım
çok ayıp derim aaa olur mu öyle şey derim derim de derim
Dişlere önem verdiğimi söylediğim andan itibaren fırçayla geziyordu zaten 😂
alıştırırız bir şekilde medeniyet babacım medeniyet :D
direk sen niye dişlerini fırçalamıyorsun ağzın kokuyor derdim :d
Sevgilin sana aynısını derse ne hissederdin?
@00Hiç00 uyardığın için teşekkür ederim derdim zaten ben dişlerimi her gün fırçalıyorum :D
Fırçalamadığını varsayarak söyledim :d
Açık açık konuşurum fırçalamamaya devam ederse ayrılığa bile gider.
Hep fırçalar ama unutsa bile tiksinmem, yerim onun dişlerini ))
Aramızdaki samimiliğe bağlı onu kırmadan halletmeye çalışırım.
Dişlerini düzenli şekilde fırçalaması gerektiğini söylerim.
Aşkım dişlerin yosun bağlayacak fircalarmisiin lutfen
İnsanın öpüşesi bile gelmez.. Tiksindirici bir çoğunun dişleri bakımsız.
Ben yardimci olurum ne olacak seviyorsam yardimci olurum
Zerre abartılıcak bir durum olduğunu düşünmüyorum.
Sanırım ben hiçbir şey soyleyemezdim direkt uzaklasirdim
Aşkım dişlerini fırçalamayı mi unuttun diye sorarim cevabı eger evet olursa da belli koku var derim.
Ben yüzüne direk söylüyorum. Dişlerini git fırçala diye Çok kötüsün felan diyorum bazen 😄
O kötü i. ğrenç ti yalnız 😂
İnsanların dişlerine dikkat etmeyen bir ben miyim ya
Tiksinirim istemsizce uyarida yapmam benden sonra hemen bir kiz bulup yoluna bakmasin die
Kusardım üşengeç misin derdim al bir Sıgnal ağzın rahatlasın derdim
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim.
Valla öyle bir duruma rastlamadım ama olsaydı eğer bir şey diyemezdim sanırım
Sevgili edinme zahmetine giriyorsa, ağız bakımını da önemseyiversin bir zahmet.
Hemen agzima suyu alir lavaboa gider dislerimi gacir gucur ovustururum
Diş fırçalamak önemli tabiki ama ayrılık sebebi olmamaalı
İlk defa ayağım gibi kokan dişlere şahit oluyorum derim😏
Ne desem bilemedim şimdi sanki ben çok fırçaliyormuşm gibi😂😂😂😂😂😂
Tanrım kötğ kullarını sen affetsen ben affetmem
Signal Diş macunu kullanmayanları ben affetsem sen affetmezsij
Kirmadan uzmeden durumu anlatir fircalamasi gerektigini soylerdim ancak buyyk bir sorun degil bu...
"Oldu, iyi günler" deyip oradan koşarak uzaklaşırım.
Daha azığına bakmayan biri, bize hiç bakamaz.
Ilk belli etmem ama surekliyse hep boyleyse kirmadan soylemeye calisirdim
Kendine bile hayrı olmayanın sevgiliyle ne işi var ki anlamam.
Oto yıkamaya götürür tazyikli su tutarım. Sonra dedem misvağı hediye ederim.
Tatlı tatlı ima ederim. Diş fırçalamayı sevmiyorum derse derhal terk ederim.
14 şubatta diş macunu ve diş fırçası hediye ederim 😊
Kimseyi kırmaya gerek yok tatlı dille ima ederdim olmuyorsa bir yol bulunur derim yaa
Ağız bakımı önemli yaa.. Fırçalamayan mümkünse benimle muhatap olmasın..
Dalginligina gelip unutmus olabilir insanlik hali ama bu durum surekli devam ederse tabiki cok rahatsiz olurum
Aşk her şeyi affeder mi diye düşünürdüm ne yazık.. :(
Durumdan rahatsız olduğumu belirtirim. Çeki düzen vermezse ayrılığa kadar yolu var.
sevgililer günü gelmişken diş macunu ve fırça alarak durumu çözerim
Olabilir insanın başına herşey gelebilir çokda abartmam açıkcası
En güzelini alırım fırca ve macun bunu sevebilirsin der hediye ederim 😊
dişçiye giderken dişlerini fırçalayan halkımıza göre normal olan durumdur
Kendisine direkt ipana ya da Colgate did macunu alırım signalle işim olmaz.
Hediye alarak cozmeyi tercih ederim yekten yuzune diyemem sanirim🙈
Banane yahu , kaç yaşına gelmiş ben mi söyleyeceğim. Kendi bileceği iş , ister yıkar ister yıkamaz.
Yani sevgililer her şeyi usulüne uygun konuşur bence.
Konuşurum. Sonuçta sorunlarımızı konuşarak çözemeyeceksek neden sevgiliyiz ki?
İğrenç... Birde sigara kullanıyorsa yandık... Ki ne yandık..
Küçük bir hediye verirdim diş macunu gibi :D eğer kullanmazsa artık görüşmeyiz heralde
Benim için önemlidir dişler, ve bu konuyu konuşmalıyız.
temiz dişlerin kendisini daha sempatik yaptığını söylerim
Bazen unutuluyor fırçalamak. Alışanlar nasıl unutmuyorsunuz anlatın hele. Akşamları yemek yemediğim için öğlen 1 kez fırçalıyorum.
Dişlerini fırçalaması gerektiğini tatlı tatlı ima ederim.
Canım Signal sen bu setede bayağı bir aktifsin :)) Seviyorum seni