Kalçamda ne zamandır yırtıklar var zaman geçtikçe beyazlaşıyor ve çirkinleşiyor 😢 İlerler diye çok korkuyorum 😔 erkekler bunu itici bulur mu? nasıl önleyebilir & giderebilirim?
Neden bu kadar dert ettin bunu? Sen ilerde hanile kalınca ne olacak? Sen bunu bu kadar dert etme bence çünkü ilerde kovan bunu hissedersem senden daha çok dert eder benden sana söylemesi.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Benimde göbüşümde var alovera jeli sür bide duştan sonra bebek yapı ile masaj yap ☺️
Sanki erkekte yok onlar da da oluyor emin ol. Ayrıca nedir bu kendimizi beğendirme çabamız? Beğenmeyen defolup gider onlar ayı gibi tüylü tüylü dolanmayi biliyor
kendi için en fazla napabilir insan sağlıklı beslenir spor yapar temiz olmaya çalışır bakımlı olur... Şu çatlaklar gecmiyormus napabilir? Ayrıca erkekler sorun eder mi diye sormuş.
Neresi itici ya? Kusur değil ki o? Ne istiyorsunuz pardon her şeyiyle mükemmel bebek gibi kadın mı hem huyu hem görünüşü? Sen ne kadar mükemmelsin mesela? O zaman zayıf, kassiz , çirkin, küçük boylu, küçük penisli , bakımsız erkekler de hiç olmasın.. yapısı öyle neyi değiştirebilir? Saçma sapan konuşma
Kızmayın bir :) ben kaslıyım mesela... Bu kendiliğinden olmadı çalıştık uğraştık oldu... Penis boyu derseniz o yapısaldır küçükse yapacak bir şey yok ama ona da çözüm bulunur. Yani erkekler de kendisine dikkat ediyor, siz etmiyor musunuz
Ama hakaret ediyorsunuz şu an :) niye geriliyorsunuz ki ne dedim? Teşekkürler bu arada dış görünüş var dediğiniz için. Siz 10 saniye önce dış görünüş deyip durdunuz o nedenle kaslıyım dedim.
Itici falan değil kilo alımında ya da zayıflamamışsan olan birsey bizim elimizde olmayan birsey derimiz yeterince demek olmadığı icin çıkan seyler sorun yok vücudun güzelse kafana takma
En İyi Cevaplar