Knk bu kadar abartmaz mısınız nasıl da goruyorsunuz gerçekten bunlar normal doğal şeyler ki siz istiyorsunuz ki dogdugunuzdaki bebek gibi cildiniz olsun ömür boyu. Hayat bu bunun boy atması var ergenliği sivilce mesela sizlerin göğüslerinizi gelişip buyumesi vs vs bunlar doğal bir durum ki bu kadar kafaya takmayın normal bir şeyi takıyorsunuz yani. Bende de var ergenlikte boy atınca sırt ve iki bacağımın başladığı yerde iki çizgi sagli sollu. Yani çokta belli olmuyor açıkçası hani normal sadece görüşlerini atıp bambaşka farklı bir soru sorsan inan hiç o dediğin catlaklari gozum gormezdi artık normalde daha mı belli fotonun acisi ışığıyla alakalı mı bilemem tabi onu görmedim ama gerçekten buysa bu kadar kafana taktigin yapma yani cidden öyle takacak kadar bir şey yok. Sen benim özellikle sirtimdakileri görecen böyle jilet atmış gibi kaç tane o da ergenlikte boy uzamayla olan bir şey işte mesela. Ama sana da tavsiyem şimdi boyunu kilon nasıl bilmiyom ama çok fazla alıp verme o da cildi gerdirip tekrar solduruyor kilo verince
Tamam işte bu da seksi knk oyle her yeri dümdüz estetikli “kusursuz” bana yapmacık geliyor dogalin disina kaciyor vücut bu zamanla degiskenlik gosterecek doğali da bu zaten yok şuram da çatlak var yok şuram karardı bunlar tamamen doğal olması gereken şeyler ki zaten siz normal doğal şeyleri kusurlu bulup sorun ediyorsunuz hatayı da burada ediyorsunuz artık çok fazla p. orno izlemekten mi bilmiyom tabi ordan görüp etkileniyorsanız yanlış yapiyorsunuz izlemeyin derim o zaman yani. Normal ciplak halinde sarkma var mı mesela
Ondan da olabiliyor tabi doğal olarak yer çekimi diye bir şey var agirligi vardır bunlar tamamen doğal olması gereken şeyler zaten. Tersine yukarıya doğru sarktığını düşünsene ne kadar anormal olurdu asil o zaman kafa da soru işaretleri olurdu mümkün değil falan diye sjshsh