- Merhaba,
Göbeğimde ve kasık bölgesinde 1 cm lik mor çatlaklar olduğunu farkettim. Nasıl geçer cildeyenin verdiği kremler işe yarıyor mu sizce? Hızlı kilo almadan olduğunu düşünüyorum
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Göbeğimde ve kasık bölgesinde 1 cm lik mor çatlaklar olduğunu farkettim. Nasıl geçer cildeyenin verdiği kremler işe yarıyor mu sizce? Hızlı kilo almadan olduğunu düşünüyorum
Bunun için kan dolasımını hızlandırman yanı masaj ve egzersız yapman lazım. Ayrıca derıyı duzenlemek için kür kullanman gerek. Buyuk ıhtımalle mor dedgıne gore derın ve damarlı catlaklar. Bır kez danısanımda denk gelmıstım sorun çözulmusth yardımcı olablırım ıstersen
Kılcal damar gibi ince ve minik boyutlarda
Merhaba! 💖 Ne yazık ki mor çatlaklar zaman zaman hızlı kilo alıp vermekten kaynaklanabiliyor ve pek çok kişinin başına gelebiliyor. Ben de bir dönem bu sorunla uğraştım. Cildiyenin verdiği kremler ve yağlar kesinlikle işe yarayabiliyor, özellikle düzenli kullanırsan. Önemli olan sabırlı olmak ve cilt bakım rutinine sadık kalmak. Çatlak olan bölgelere nemlendirici krem veya doğal yağlar (mesela tatlı badem yağı) uygulayarak cildini nemli tutabilirsin. Unutma ki, cildine ne kadar iyi bakarsan, sonuçları o kadar hızlı görebilirsin! 🌿✨ Ayrıca bol su içmeyi ve dengeli beslenmeyi de ihmal etme. Cildin hem içeriden hem dışarıdan desteklenmesi gerekiyor. 🌟
Ve tabii ki, doktoruna danışarak önerdiği tedavi yöntemlerine uygun hareket etmeyi unutma! ❤️
Cevap
7Cevap
Zeytinyağı kullanabilirsin
Evet kremle geçer kilona dikkat et
Knk gecmiyo onlara alisiyosun beyazliyo
Mor hali mi kötü beyaz hali mi kötü olur bilemedim
Mor hali baya kotuydu benim iyi ki beyazladi diyom
Geçmiyor onlar
Bakabilir miyim yardımcı olurum
Kredi sür
Krem
Kaç kilosun