Malum, havalar soğuk. Hastalık da kol geziyor. Hele bir de kalabalık bir şehirde yaşıyorsanız, dışarı çıkıp da hasta olmamak olanaksız. Hasta olunca da, insan her zamankinden daha fazla ilgi ve şefkat bekliyor. Sevginin iyileştirici bir gücü olduğuna inanırım hep. Peki siz hasta olan sevdiceğinize nasıl davranırsınız? Hasta olan sevgilinizi/eşinizi tekrar ayağa kaldırmak için neler yaparsınız? Dipnot: Sevgilisi olmayanlar da -mış gibi yapıversin. :D
Hasta olan sevgilinizi/eşinizi tekrar ayağa kaldırmak için neler yaparsınız?
Telefonları uçak moduna alırım salonun penceresini aralar onu koltuğa oturturum bacaklarına battaniye sararım ıhlamuru da eline tutuştururum yanına otururum ve sohbet ederiz içmek istemezse de bardağı alır kenara koyarım başını da dizime masaj yaparım sonra iyi gelmezse duşa sokarım onu güzelce tabure ye oturturum ılık su ile yıkarım sonra üstünü giydirir yatağa yatırırım ayaklarına da çorap sonra ateşi varsa sirkeli su hazırlar bezi o suya koyarım sıkar alnına koyarım ardından biraz uyur herhalde şu an aklıma bunlar geldi
Hafif bir nezle ise sıcak battaniye sebze çorbası birde ağrı keşişi eğer ateşi galan olursa gece basında beklerim sonra doktora götürür ilaçlarını alır devamlı almasını sağlarım güzel güzel beslerim sevgi gösteririm ateşini stabil tutarım
Benim meslek gereği önce muayenesini yapardım tabi mezun olduysam o zaman ki mezun olmadan evlenmeyi düşünmüyorum ya da en azından bir 3. sınıf olmam lazım bu tür muayeneler için neyse. Ciğerlerini dinler önlü arkalı boğazına bakardım. Enfeksiyon var ise bakteriyel ise hemen antibiyotik yazmak aslında vücuda zarar verir. Onun yerine sarımsak zencefil gibi güzel besinler var onlarla beslerim. De bu uzar en iyisi yani kısacası her türlü şekilde ilgi göstermek. 😇
En İyi Cevaplar