Malum grip salgını kol geziyor gibi bir şey. Sevgiliniz hasta olsa onun için ne yaparsınız? Bol acılı çorba yapardım. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum. İyi gelirdi hem ona :D #hill
Hayatımda bir kişi için yaptım bu tür şeyleri. Yanında meyvesini soydum, üstünü açmasın diye başında bekledim, ellerini temizleyip sildim, sıkılmasın diye yanında bekleyip moral verdim, hiç bilmediği anda eğitimi açısından çok önemli bir adım atmasını sağladım, tartışınca sadece 2 saat konuşabilmek için 18 saat yok teptim ve böyle devam edip gidiyor. Yani sözün özü gerçek anlamda seven ve sevilen bireyler olunca ilişkide her türlü fedakarlık yapılır, azami derecede özen gösterilir bunlar aslında çok da büyütülmeyecek gerçek ilişkinin ve sevginin göstergeleridir zaten...
@Sσğuκκάhve seni unutmayaaa ömrümm yeter miiii.. ulan bu yaşları göstermeden önce ne güzeldi. rahat rahat yürüyebiliyordum. şu yaşları göstermeye başladılar artık kendimden büyüklere yürüyemiyorum da.. /:
eski tadı yok tabi. şurada bir avuç kaldık eskilikler olarak /:
şimdi %90'ı embesil kaynıyor. varsa yoksa popülarite kasma peşindeler. hani derler ya, mahalle yanarken o**spu saçını tararmış. aynı o hesap /:
Tek yaşıyor ise gider çorbasını yapardım. İlaçlarını verirdim ilgilenirdim. Ama ailesi ile kalıyorsa zaten gitmek çok etik olmaz annesi yapılması gerekenleri yapıyordur. Sadece telefon eder o şekilde destek olabilirim.
Ah gider tarhana çorbası alırım limonlu yaparım (hazır çorba değil) sonra sımsıkı sarılır uyuturdum hatta kolumun uyuşması halinde kıpırdamazdım dahi... tabii evde tekse aksi halde imkansız bir durum babası evdeyken yapmayı düşünsem o günün akşamı doktorlar topuğumdan dur dur hatta bir taraflarımdan kurşun çıkarıyor olur
Valla gripti boğazı şişmişti. Gittim eczaneden Pastil aldım. Aktardan bitki çayları zencefil bilmem neler aldım. Çorba çeşitleri aldım. Gittim yaptım çorabını bile giydirdim. Sonra ne mi oldu? Sorun da o işte sonra olmadı.
ılk dr gotururudum serum vs. sonra eve getırır guzelce temız bır carsaf tv nın karsısında kanepe yatırırdım guzel bır çorba yapar sıcak guzel bır flım acar izletırdım ne ıstıosa yapardım gece kalkıp kontrol ederdım.
Çorba yapardım, yanımda ek bir atkı hırka falan taşır giydirirdim, montunu çıkarmasın diye ısrar ederdim ama benimki hasta olmuyor, direnci mübarek yani.
Yoktur bu resimdeki temsil. Sevgilisi hasta olan bir kız telini kapar ortadan bir müddet kaybolur işten gelince güven yoksa ben yokum der ayrılır bu kesin sonuctur
Hasta olan ilgi bekler. Onun yanından ayrılmaz ona ilgi gösterirdim. Yemek yapardım. İlaçlarını aksatmadan verirdim. Kısacası iyileşmesi için elimden geleni yapardım
ailesinden ayrı kendi evinde yaşıyorsa gider iyileştiririm iyileştirmeden dönmem evime ailesiyle yaşıyorsa elden fazla bişey gelmez anası danası bakar zaten gider geçmiş olsun derim manevi desteğimi gösterir dönerim rahatsızlık vermeden
Valla evler yakınsa çorba yaparım birde tatlı yaparım kapısının önüne bırakırım kapıyı çalar giderim. Ama hemen başta yapmam 1 yıl felan geçmesi gerek ilişkimizden :D
elimden geldikçe bakardım aynı evde yaşıyorsak gözüm gibi bakardım yani. ama normalse. giderdim çorba yapardım. bitki çayı falan vb şeyler yani elimden geldikce
Hasta diye ozel masaj mi yapmadik sirf terlesin diye hareketli hareketli seks mi yapmadik daha neler ama deger gormedik kapiya koyduk simdi hastalinmasin da hastalanirsa hatirlar da uzulur umarim
ayyy bir zamanlar olmustu hic bisey yapmamistim gecmis olsun bile demedim o yaptiklarma ragmen benden simdiye kadar vazgecmedi hic ilgilanmedim onunla ama ayrildik simdi bile ariyor
En İyi Cevaplar