Onu şefkatinle iyileştirir misin, yoksa dayanamayıp terk mi edersin?

Onu şefkatinle iyileştirir misin, yoksa dayanamayıp terk mi edersin?
İyi günde kötü günde dedik, eşim geçen yıl ölümden döndü ve onun yanında oldum onunla karantinaya girdim ona baktım.
Seve seve iyileştiririm
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Bazilari hastalik hastasi oluyor öyleyse sinirlenir ters yaparim ama gerçekten hastaysa mis gibi ilgilenir iyilestiririm
Onun için hastahaneden randevu alırım.
Elimden geldiğince bakmaya çalışırım.
onu pamuklara sarar sarmalarım.
Sevgim ile
Bende sürekli hastalanan biriyim yani böbrek ağrılarım çok oluyor elimden geldikçe karşı tarafa belli etmem üzülsün istemem ama beni bu yüzden terk ederse de anlayışla karşılarım
Çoğu insan inanmasa da sevginin gücü diye bir şey var. Şifadır.
Ama mesele inanmak. Günümüz yüzeysel "aşk" larının bilemeyeceği şeyler. Zira kör geldiler , kör gidecekler.
Sürekli hasta insan çekilmez. Hastalık hastası insanlardan nefret ediyorum. Benciller çünkü başaksınada zarar veriyorlar.
Bilmem sevgimin yoğunluğu ile alakalı olur sanırım.
Ama bir süre sonra bu durumun beni yorma ihtimali yüksek
derdi derdimdir. yapılacak ne varsa yaparız beraber
bende nankörlük vefasızlık olmaz ki sevdiğim adam için zaten herşeyi herkesi seferber ederim
Kalbimle tedavi ederim onu yeterki beni sevsin
Sevgimle iyileştiririm yapamıyorsam da yanında olurum
Elimden geleni yaparım iyileştirmeye çalışırım
Bakmaz miyim ya sarılırım yemeğini yedirir duş aldırırim ciddi ise durumu, ilgi için yapıyorsa da ilgilenirim ama şımarıkliğa vuruyorsa ve benim iyi niyetimi suistimal eden bir hastalık durumu varsa ayrılırım
Terk edilir bence bu zaman da kimse kimseye sabretmez😕
giderim yanına gerekirse onunla kalırım iyileştiririm ellerimle beslerim kıyamam
Tabii ki bakardım, hep yanında olurdum
Ben sevgilime sevgilim gözüyle bakmıyorumki? Canımdan bir parçammış, kalp gözüyle bakıyorum😊
Yanında olurum her koşulda destek veririm
Bebek gibi bakarım ona 😂
asıl derdi nedir onu öğrenmeye çalışırım
En İyi Kız Görüşü