Bursa da diyetisyen nursena ardalı' nın yaptığı kampanyadan yararlanan varmı?

Kızlar birkaç reklam denk geldi buna istinaden Bursa da diyetisyen Nursena Ardalı'nın açılışa özel kampanyasına baktım. Ücretlendirme gerçekten de inanılmaz derecede fırsat fiyatlar da. Dışarıda 100 liradan aşağı diyetisyen yokken yani 10 görüşme 1000 liradan aşağı değilken burada 10 görüşme 280 lira demekte. Giden var mı acaba niye bu kadar indirimli. Bilmediğimiz bir şey olabilir mi acaba?
Güncellemeler
+1 yıl
Gittim, ücret 100 lira peşin ondan sonra her geliş 20 lira yani diğerleri ile arasında çok fark var. Neden diye kendi kendime sorduğumu diyetisyen nursena ardalı ya da sordum. Çünkü bu fiyat bursanın en ucuz diyetisyeni yapmış kendisini o da yeni açıldığını ve bu ücret 5000 üyesi olan europhia üyelerine özel olduğunu anlattı. Girişten itibaren spor salonunun her tarafında da bu belirtilmiş zaten. Ölçüm makinesi piyasanın üstünde farklı ölçümlemelerle geniş bilgiler verdi. Memnunum tavsiye ederim.
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar Diyetisyen Nursena Ardalı hocama çok teşekkür ederim. 10 seas dır kendilerinin danışanıyım ve bu süreç sonunda sadece 13 kg yağdan verdim ki bu durum zorlanmadan oldu desem yalan olmaz. Ayrıca dediği gibi tüm toplamda 10 taksitle 280 lira aldı benden de. Bundan sonra kilo koruma programına geçiyor ve seansını 20 liraya 6 ay daha zamlanmadan devam ettiriyorum. 6 ay 12 seas 240 lira ve inanın verilen hizmete göre bedava. Bursa Diyetisyeni Nursena ARDALI yı şiddetle tavsiye ederim.
Bursa da diyetisyen nursena ardalı' nın yaptığı kampanyadan yararlanan varmı?